Bu defa karar vererek başladım hedef 58!!! buyrun bayanlar birlikte başaralım.

ara ögunde 1 kase nesfit 1saat sonrasında sade türk kahvesi
aksam ızgara balık limon sıktım ve limonları yedim cok az mevsim salata ve yine cok az sogan salata 1dilim kepek ekmegi

10bardak su tükettim şimdi yatana kadar 5bardak daha içerim ve 1kupa form limonlu çayımı da tabiki:)

büşş unuttun yine

evet 2bardak ılık suyumu içtim ve sade bi nescafe yaptım biraz içtim kahvaltı tabagımı hazırladım

birkaç domates ve salatalık 2kucuk dilim eski kasar ve kk buyuklugunde beyaz peynir 2 dilim salam 1dilim ekmek ve çok kucuk parca sucuklu yumurta yedim

şimdide kalan nescafe mi içiyorum

evet bugun tartım

kg: 55.5

bel: 70cm

göbek bölgem: 81.5

kalça: 94cm

ve bugun ciddi bi sekilde spora baslıyorum birazdan

Son düzenleme:
Başlangıç 02.03.2013

kg: 57.5

bel: 73cm
Göbek Bölgem: 84cm
Kalça: 97

10.03.2013

kg: 55.5

bel: 70cm
Göbek Bölgem: 81.5cm
Kalça: 94-95 arası

9günde 2kg verdim aslında daha fazla verebilirdim ama akşamları kaçırdıklarım oldu fazlasıyla olsun buna da şükür tam gaz devam

bugun biraz yas pasta yedim
sade tük kahvesi
ara ögün nesfit
akşam yemegi 1tabak k.fasulye yagı salcası yerindeydi fazla degildi 3kaşık plav ama dolu dolu değildi 1bardakta ayran

10bardak su içtim yatana kadar 5bardak daha içerim ve limonlu form cayımı da

bu sabah 2 bardak ılık su içtim

1-2 çatal beyaz peynir 1küçük parça eski kaşar 1çatal kaymak 1 haşlanmıs yumurta 1dilimde ekmek

kahvaltıdan sonra sade nescafe içtim
1-2 saat sonra 1bardak tarçınlı yeşil çay
ara ögünde 1tabak kısır ve 1 bardak ayran içtim

aksamda nesfit yemeyi dusunuyorum yemek yemeyi dusunmuyorum

ve bol su

unuttugum birsey var ve spor 30dk bel hareketleri yapıyorum sadece, aslında kalça için de yapsam iyi olacak bakalım:)

1hafta tartılmayacagım ve 1hafta sonra hem kg bildirimi hem de beden ölçülerimi yazacagım

ayy ben hiç buraya yazmamışım yaa kaç zaman geçmişşş şu aralar dertliyim kızlar. sözlümle ayruıldım. 8 ay önceki bir dava tekrardan karşıma çıkınca sinir stress derken bi anda biti verdi. deli gibi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama dayanamıyorum ve güvenemiyorumda artık. o yüzden bir kaç gündür helak oldum resmen ağlamaktan.. neyse diyet konusunda dukandan çok memnunum :) hatta şu dönemde yüzümü güldüren tek şey diyebilirim :) tartıda - görüyorum çünkü :) bu sabah tartıldığımda dünle aynıydım 66.4 :) buraya son yazdığımda kaçtım bilmiyorum :) ama 16 gün olmuş dukana başlayalı ve ben 3.9 kg vermişim. dukan sitesindeki hedefime göre 8.4 daha kalmış ve beniiim daha haziran 4 e kadar vaktim var. ancak mezuniyet balosu için biraz hızlandırmalıyım sanki işleri :) sporumu daha düzenli yapacağım idmanlar yeterli olmuyor maalesef ekstradan yürüyüşlerede çıktığımda tartım - gösteriyor çok şükür. annemle evde kaldığım zamanlarda yürüyüşe çıkarım bende artık :)

iyi bir spor aleti de gerek.. en azından bana.. spor yapıomusunuz?

hoşgeldin topice canım :) canım spor sormuşsun ben 12 yıldır voleybol oynuyorum :) haftada 2 / 3 gün idmanım oluyor 2 saat boyunca koşturuyorum onun dışında evde bir koşu bandım mekik aletim plates topum atlama ipim v.s. var şu aralar kendime trambolin almayı planlıyorum :)

Arkadaşlar ben dukan diyetine başlamak istiyorum ilk günler neler yemeliyim bana yardımcı olabilirmisiniz ben yaklaşık bir aydan beri diyet yapıyorum ve 85 ten 78.8 indim

canım başlamak için neler yemeliyim diye sorudğuna göre kitabı okumamışsın. öncelikle sana tavsiyem kitabını edin. oku ve kararını ver ardından testini yap. sonrasında sana herrr konuda yardımcı olurum ben buradan.

sorun degil tatlım, cok uzuldum busracım seni anlayabiliyorum hakkın da hayırlısı olsun insallah

kg yu yavas veriyorsun evet ama kalıcı veriyorsun +sı bu ancak hızlandırman gerekiyorsa o halde birseyler yapman lazım lazım olanları da yazmıssın yaparsan sorunda kalmıycak canım hadi gitsin artık su pis kilolar:)

Son düzenleme:

evet evet evet gitsin bir an evvel :)

yine giremedim ben yaa telin net paketi yarın yenilenicek inşallah :) o zaman sık sık yazarım pc ye bakamıyorumda telden giriyorum çoğunlukla.. bu arada erkek arkadaşımla barıştık dünden beri birlikteyiz gelmiş buralara kadar :) üzücü olaylarda yaşandı tabi amcamı kaybettik dün maçım vardı fazla kas çalıştırdım sanırım birde üstüne sebze günü olması vee gecenin 3 ünde yemek yenmesi eklenince bugün + 400 çıktım bakalım yarına sonuç ne olacak. moralimibozmuyorum çünkü noraml böyle şeyler.. açıp açıp dukanın kitabını okuyorum :) + lar görebilirsiniz denilen sayfayı :)

canım öncelikle basınız sagolsun erkek arkadasınla barısmana cok sevindim hayırlısı olsun inşallah. bende istanbula döndüm bu süre içinde giremedim nete ve dikkatte edemedim yediklerime taartılmadımda bakalım kendime yeni bir program yapacagım mayısta arkadasımın dugunu var acele etmem lazım bu gidişle veremeyecem kiloları, senin nasıl gidiyor diyet

sağol canım dostlar sağolsun.. barıştık tekrar ayrıldık biz... yeni programını yap hemen :) valla benim diyet iyi gidiyor kuzum :) 64.8 dim bu sabah ama bugün sebze günüm olmasına rağmen ben saf protein gibi yapmış oldum :S o yüzden yarın tartıda - görürsem eğer sebze günü yapıcam yarını ama yok sabitse yada + ysa protein gününe devam normal düzenim şaşmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…