- 24 Kasım 2010
- 200
- 37
- 118
- 38
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
iyi bir spor aleti de gerek.. en azından bana.. spor yapıomusunuz?
Arkadaşlar ben dukan diyetine başlamak istiyorum ilk günler neler yemeliyim bana yardımcı olabilirmisiniz ben yaklaşık bir aydan beri diyet yapıyorum ve 85 ten 78.8 indim
16 günde 3.9 kg mii hımm bu bahsedılen her ne ise tam bana göreymiş:)
ayy ben hiç buraya yazmamışım yaakaç zaman geçmişşş şu aralar dertliyim kızlar. sözlümle ayruıldım. 8 ay önceki bir dava tekrardan karşıma çıkınca sinir stress derken bi anda biti verdi. deli gibi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama dayanamıyorum ve güvenemiyorumda artık. o yüzden bir kaç gündür helak oldum resmen ağlamaktan.. neyse diyet konusunda dukandan çok memnunum :) hatta şu dönemde yüzümü güldüren tek şey diyebilirim :) tartıda - görüyorum çünkü :) bu sabah tartıldığımda dünle aynıydım 66.4 :) buraya son yazdığımda kaçtım bilmiyorum :) ama 16 gün olmuş dukana başlayalı ve ben 3.9 kg vermişim. dukan sitesindeki hedefime göre 8.4 daha kalmış ve beniiim daha haziran 4 e kadar vaktim var. ancak mezuniyet balosu için biraz hızlandırmalıyım sanki işleri :) sporumu daha düzenli yapacağım idmanlar yeterli olmuyor maalesef ekstradan yürüyüşlerede çıktığımda tartım - gösteriyor çok şükür. annemle evde kaldığım zamanlarda yürüyüşe çıkarım bende artık :)
sorun degil tatlım, cok uzuldum busracım seni anlayabiliyorum hakkın da hayırlısı olsun insallah
kg yu yavas veriyorsun evet ama kalıcı veriyorsun +sı bu ancak hızlandırman gerekiyorsa o halde birseyler yapman lazım lazım olanları da yazmıssın yaparsan sorunda kalmıycak canım hadi gitsin artık su pis kilolar:)
evet evet evet gitsin bir an evvel :)
yine giremedim ben yaatelin net paketi yarın yenilenicek inşallah :) o zaman sık sık yazarım pc ye bakamıyorumda telden giriyorum çoğunlukla.. bu arada erkek arkadaşımla barıştık dünden beri birlikteyiz gelmiş buralara kadar :) üzücü olaylarda yaşandı tabi amcamı kaybettik dün maçım vardı fazla kas çalıştırdım sanırım birde üstüne sebze günü olması vee gecenin 3 ünde yemek yenmesi eklenince bugün + 400 çıktım bakalım yarına sonuç ne olacak. moralimibozmuyorum çünkü noraml böyle şeyler.. açıp açıp dukanın kitabını okuyorum :) + lar görebilirsiniz denilen sayfayı :)
canım öncelikle basınız sagolsunerkek arkadasınla barısmana cok sevindim hayırlısı olsun inşallah. bende istanbula döndüm bu süre içinde giremedim nete ve dikkatte edemedim yediklerime taartılmadımda bakalım kendime yeni bir program yapacagım mayısta arkadasımın dugunu var acele etmem lazım bu gidişle veremeyecem kiloları, senin nasıl gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?