Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

merve4416

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
3.737
5.499
358
Artık kilo almak istemiyorum. Yarın sabah sağlıklı beslenmeye başlayacağım artık. Her gün buradan sporumu ve diyetimi paylaşacağım. Yarın sabah tartılıp başlangıç kilomu da yazacağım. İnşallah bu sefer olacak. Burası benim için büyük bir motivasyon olacak inşallah.

15 Temmuz: 69.2
16 Temmuz: 68.85
17 Temmuz: 68.3

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 yk tulum peyniri, 10 adet fit zeytin, salatalık domates havuç, 1 çb ceviz
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt
İçecek olarak: 2.5 TL su, Türk kahvesi, soda, yeşil çay, zeytin yaprağı çayı.
Spor olarak yürüyüş (12220 adım), 15 dk eliptik

tünaydın, dün 4. Takıma dahil oldum :) buraya da yazarım tabii..
sahurda 1,5 bardak çay
Haşlanmış yumurta
7 zeytin
Süzme peynir
Domates
Salatalık
4 tam ceviz yedim
Sahura kadar 2 lt su içtim.
Spora da bugun başlayacağım inşallah.

Harikasın menün çok iyi. Ben de sporu iftardan sonra yapıyorum iyi geliyor.

Senin menün de harika
Spor da şahane, ben de iftardan sonraya bırakacağım muhtemelen oruçken hiç halim olmuyor

Selamlar :)) Ben de katılmak isterim
Serüvenimi şöyle anlatayım;
75 kilodan 59 kiloya düştüm. Ama o kadar uzun sürdü ki sürekli alıp verdim. En sonunda 59 u gördüm. Daha sonra şımardım ve ne bulduysam yedim. Her gece abur cubur tatlı ne olursa tıka basa yedim. Hatta geceleri uyuyamıyordum artık karnımın şişliğinden. Sabahları da pişman oluyorum. Hala aynıyım 59 u gördükten sonra toparlanamadım. Dün gece bile 3-4 paket çikolata yedim yarım kilo dondurmayı bitirdim vs ve yine pişman oldum.
Bu sabah tartıya çıktığımda 65 i gördüm. Dünyam başıma yıkıldı. Aylardır verdiğim emekler boşa gitti. Resmen 6 kilo almıştım. Tekrar kendimi gaza getirdim ve bugün yeniden başladım. Eski şişman kız olmak istemiyorum. Ben crop giymek,mini etek giymek göbeği açık dolaşırken çekinmemek istiyorum. Hedeflerimde hafta hafta ilerleyeceğim. 56 olduğumda bu serüveni bitirmek istiyorum. Motivasyon bizimle olsun

25.04.2021 BAŞLANGIÇ :65.00
01.05.2021 1.HEDEF :62.00

Tabiki katılabilirsin. Koruma aşaması çok önemli. Ben de 73 lerden 53 e düştüm. Sonra dikkat etmeyince bu hale geldim Şimdi 67 lerden düşmeye çalışıyorum. Bir aksilik olmadıkça bırakmayacağım ve hedefime doğru ilerleyeceğim. Senin de başaracağına inanıyorum. Hep birlikte başaracağız. Her gün menünü ve sporunu yazarsan, bunu bir sorumluluk olarak hissedersin bırakmazsın ve başarırsın.

Bugünkü menüm
Sabah: 2 adet tereyağlı peynirli yumurta, 1 yk tulum peyniri, 10 adet fit zeytin, 1 çb ceviz, havuç, salatalık, domates
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 1 fırında baget, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, soda, zeytin yaprağı çayı
Spor olarak: 15 dk eliptik, 11835 adım yürüyüş
12 bine tamamlarım.

Gecen sene 69 kiloyu gordugumde bende ayni karari verdim 64 lerdeyken bile o kadar iri yari duruyordumki.Sonra bi sabah kalktim ben vericem bu kiloyu dedim her sabah kalktim bir saat yurudum instagramda dilay ersoy var 30 gunluk spor bolumleri var hergun farkli ve kolay yaptirdigi icin azimle devam ediyorsunuz.Kisa sure sonra 63 lere dustum tekrar sporun diyetteki faydasini o zaman anladim 69 lara cikmadan once yine 63 tum ama kiyafetlere sigmiyordum.Sonra bi baktim herseyin icine girebiliyorum o yuzden yag kas dengesi o kadar onemliki.Tartilmayi bi kenara birakip mezurayla olcum yapmak en mantiklisi belim 100 cmdi 64 kiloydum simdi yine 64 kiloyum ama belim 92 cm.

teşekkür ederim canım beraber başaralım

Hoş geldin... sende kendimi gördüm ben de istediğim kiloya inip şımardıgım için yine sil baştan başlamak zorunda kaldım. Birbirimize destek oluruz burda daha kolay olur süreç.. ben ayrıca 4. Takıma dahil oldum deneme aşamasındayım ama buraya da yazacağım

İftar menüm;
100 gram ızgara tavuk
4 yemek kaşığı lor peyniri
kabak haşlama
bol salata

ara öğün;
3 adet ceviz+ 10 adet yer fıstığı

Benim gibi biri olduğunu bilmek ne kadar güzel ya daha da motive oldum :)
Takım da olmak daha mı iyi acaba motive mi oluyorsunuz ?

Harika menü, sporun da güzel.
tartı günün ne zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…