Bizden çok var benceBenim gibi biri olduğunu bilmek ne kadar güzel ya daha da motive oldum :)
Takım da olmak daha mı iyi acaba motive mi oluyorsunuz ?
Kaçamaksız harika bir menü olmuşİftar menüm;
100 gram ızgara tavuk
4 yemek kaşığı lor peyniri
kabak haşlama
bol salata
ara öğün;
3 adet ceviz+ 10 adet yer fıstığı
Belirli bir tartı günüm yok. Aklıma gelen her gün tartılıyorum. İsterseniz tartı günü belirleyip tablo oluşturabilirim. Her hafta o gün tartılıp tabloya kilolarımızı yazarızHarika menü, sporun da güzel.
tartı günün ne zaman canım
Afiyet olsun harika bir menü. Yayla çorbası pirinçli miydi?iftar menüm
Bir kase yayla çorbası
Beş kaşık ıspanak yemeği
Bolca salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma
Bir litre su içtim
Şimdi çay içiyorum
Beş bin adım atmışım açık havada
Birazdan Leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım
Dilay Ersoy diye baktım ama bulamadım. Sayfasını kapatmış mı acabaGecen sene 69 kiloyu gordugumde bende ayni karari verdim 64 lerdeyken bile o kadar iri yari duruyordumki.Sonra bi sabah kalktim ben vericem bu kiloyu dedim her sabah kalktim bir saat yurudum instagramda dilay ersoy var 30 gunluk spor bolumleri var hergun farkli ve kolay yaptirdigi icin azimle devam ediyorsunuz.Kisa sure sonra 63 lere dustum tekrar sporun diyetteki faydasini o zaman anladim 69 lara cikmadan once yine 63 tum ama kiyafetlere sigmiyordum.Sonra bi baktim herseyin icine girebiliyorum o yuzden yag kas dengesi o kadar onemliki.Tartilmayi bi kenara birakip mezurayla olcum yapmak en mantiklisi belim 100 cmdi 64 kiloydum simdi yine 64 kiloyum ama belim 92 cm.
Bende bir de tıkanırcasına yeme bozukluğu var. Atak geçiriyorum bazı zamanlar deli gibi yiyorum kusma anına yaklaşırcasına. O yüzden bir yandan da bu bouklukla uğraşıyorum umarım hedeflerimize ulaşırız :))Bizden çok var bence
Takıma daha dün girdim deneme aşamasındayım iki hafta sınra asıl listeye geçebileceğim.
ama takımdakiler sanki yıllardır oradaymısım gibi hissettirdi sağ olsunlar
Orası daha disiplinli kuralları falan var uymayanlar belli bi süre uymazsa takımdan çıkarılıyor vs
motive olmak için bana böyle bi şey gerekiyordu.
ben her gün tartılıyorum deli gibi :))) ama dediğin gibi bir gün belirleyebilirizzBelirli bir tartı günüm yok. Aklıma gelen her gün tartılıyorum. İsterseniz tartı günü belirleyip tablo oluşturabilirim. Her hafta o gün tartılıp tabloya kilolarımızı yazarız
Teşekkür ederim. Evet ama zaten ekmek tüketmiyorum bugün de böyle olsun dedimAfiyet olsun harika bir menü. Yayla çorbası pirinçli miydi?
Ay aynı ben yaBende bir de tıkanırcasına yeme bozukluğu var. Atak geçiriyorum bazı zamanlar deli gibi yiyorum kusma anına yaklaşırcasına. O yüzden bir yandan da bu bouklukla uğraşıyorum umarım hedeflerimize ulaşırız :))
aa süper bir yarışmaymış bu. Bende bir kontrol edeyim bakalımm belki bende katılırım
Bana fark etmez, takıma cuma bildiriyoruz kiloyu isterseniz cuma yapalım?Belirli bir tartı günüm yok. Aklıma gelen her gün tartılıyorum. İsterseniz tartı günü belirleyip tablo oluşturabilirim. Her hafta o gün tartılıp tabloya kilolarımızı yazarız
ayy sende de oluyor mu gerçekten ? gizli gizli yiyorum abur cuburları kimse görmesin istiyorum utanıyorum bazen. Offf tuhaf bir furum buAy aynı ben ya
Tarçınlı Türk kahvesi iştah kesiyor denemeni tavsiye ederim, hem de metabolizma calıştrıyor. Spordan 40-45 dk önce içersen yağ yakımına da etki ediyor bence. İnşallah ulaşacağız hedefe
Bi bak bakalkm kafana yatarsa dahil olursun
dlyhmsgl yapmis evlenenler kervanina katildi heraldeDilay Ersoy diye baktım ama bulamadım. Sayfasını kapatmış mı acaba
Ben yine bulamadım :))dlyhmsgl yapmis evlenenler kervanina katildi heralde
Hem de nasıl, en son şu Ülker çikolatalı gofretin extrasına sardım her akşam üç dört tane yiyordumayy sende de oluyor mu gerçekten ? gizli gizli yiyorum abur cuburları kimse görmesin istiyorum utanıyorum bazen. Offf tuhaf bir furum bu
dilay.hmsgl ben yazmayi basaramamisim.Dilay hamşiogluBen yine bulamadım :))
Bu kadinin bana sagladigi faydayi kelimelerle anlatamam. arkadasim 66 dan 54 e dustu kendini buldu resmen kadin sayesindedilay.hmsgl ben yazmayi basaramamisim.Dilay hamşioglu
Hadi yaaa... ben de bi inceleyeyim yarınBu kadinin bana sagladigi faydayi kelimelerle anlatamam. arkadasim 66 dan 54 e dustu kendini buldu resmen kadin sayesinde
Bu durum psikolojikmiş gerçekten. Kilo verirken ilk hedefim bu ataklarla başa çıkmak olucak kesinliklee yapabilirizHem de nasıl, en son şu Ülker çikolatalı gofretin extrasına sardım her akşam üç dört tane yiyordum
Utanma da yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?