Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Benim gibi biri olduğunu bilmek ne kadar güzel ya daha da motive oldum :)
Takım da olmak daha mı iyi acaba motive mi oluyorsunuz ?
Bizden çok var bence
Takıma daha dün girdim deneme aşamasındayım iki hafta sınra asıl listeye geçebileceğim.
ama takımdakiler sanki yıllardır oradaymısım gibi hissettirdi sağ olsunlar
Orası daha disiplinli kuralları falan var uymayanlar belli bi süre uymazsa takımdan çıkarılıyor vs

motive olmak için bana böyle bi şey gerekiyordu.

iftar menüm
Bir kase yayla çorbası
Beş kaşık ıspanak yemeği
Bolca salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma
Bir litre su içtim
Şimdi çay içiyorum
Beş bin adım atmışım açık havada
Birazdan Leslie 3 mil yapmayı düşünüyorum yapınca yazarım

Harika menü, sporun da güzel.
tartı günün ne zaman canım
Belirli bir tartı günüm yok. Aklıma gelen her gün tartılıyorum. İsterseniz tartı günü belirleyip tablo oluşturabilirim. Her hafta o gün tartılıp tabloya kilolarımızı yazarız

Afiyet olsun harika bir menü. Yayla çorbası pirinçli miydi?

Dilay Ersoy diye baktım ama bulamadım. Sayfasını kapatmış mı acaba

Bende bir de tıkanırcasına yeme bozukluğu var. Atak geçiriyorum bazı zamanlar deli gibi yiyorum kusma anına yaklaşırcasına. O yüzden bir yandan da bu bouklukla uğraşıyorum umarım hedeflerimize ulaşırız :))

aa süper bir yarışmaymış bu. Bende bir kontrol edeyim bakalımm belki bende katılırım

Ay aynı ben ya
Tarçınlı Türk kahvesi iştah kesiyor denemeni tavsiye ederim, hem de metabolizma calıştrıyor. Spordan 40-45 dk önce içersen yağ yakımına da etki ediyor bence. İnşallah ulaşacağız hedefe
Bi bak bakalkm kafana yatarsa dahil olursun

Belirli bir tartı günüm yok. Aklıma gelen her gün tartılıyorum. İsterseniz tartı günü belirleyip tablo oluşturabilirim. Her hafta o gün tartılıp tabloya kilolarımızı yazarız
Bana fark etmez, takıma cuma bildiriyoruz kiloyu isterseniz cuma yapalım?

ayy sende de oluyor mu gerçekten ? gizli gizli yiyorum abur cuburları kimse görmesin istiyorum utanıyorum bazen. Offf tuhaf bir furum bu

ayy sende de oluyor mu gerçekten ? gizli gizli yiyorum abur cuburları kimse görmesin istiyorum utanıyorum bazen. Offf tuhaf bir furum bu
Hem de nasıl, en son şu Ülker çikolatalı gofretin extrasına sardım her akşam üç dört tane yiyordum
Utanma da yok bende

ilk bildirimimi yapayım hayırlısıyla..
sahur:
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin, üç çakmak boyutunda süzme peynir
Domates, salatalık
4 tam ceviz
1.5 bardak çay

İftar:
Bir kase yayla çorbası
Beş kaşık ıspanak
Bolca salata
Bir kase ev yoğurdu
Bir küçük hurma

22:00 bir yeşil elma

sahura kadar 2.5 litre su içerim inşallah

5 bin adım atıldı
2 mil Leslie yapıldı

Hem de nasıl, en son şu Ülker çikolatalı gofretin extrasına sardım her akşam üç dört tane yiyordum
Utanma da yok bende
Bu durum psikolojikmiş gerçekten. Kilo verirken ilk hedefim bu ataklarla başa çıkmak olucak kesinliklee yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…