Ben şu an şekersiz 21 yapıyorum canım istersen sen de bi dene.Bu durum psikolojikmiş gerçekten. Kilo verirken ilk hedefim bu ataklarla başa çıkmak olucak kesinliklee yapabiliriz
Offf şahane menü, iftara yoğurt da ekle ama..İFTAR MENÜM:
100 gram tavuk
Haşlanmış kabak
4 yemek kaşığı lor peyniri
Bolca salata
ARA ÖĞÜN:
3 tam ceviz
10 adet yer fıstığı
SAHUR MENÜM :
2 yumurtadan menemen
4 yemek kaşığı lor peyniri
Maydonoz -Salatalık
Ve yeşil çay
Soda ve bolca su içip günü kapatıyorum
Ben de meraktan her gün tartılıyorum :)ben her gün tartılıyorum deli gibi :))) ama dediğin gibi bir gün belirleyebilirizz
Bende yaptım 21 gün ama genellikle tatlı ataklarıyla bitti asla şeketi çıkaramadım hayatımdan.Ben şu an şekersiz 21 yapıyorum canım istersen sen de bi dene.
her ne kadar hala zorlanıyor olsam da bozmadım 10 gün geçti...
Belki bir aya tamamlarım
Başlarsan beraber bitirmiş oluruz ne dersin
Cuma olabilir herkes tamam derseBana fark etmez, takıma cuma bildiriyoruz kiloyu isterseniz cuma yapalım?
Moralini bozar ama her gün tartılmak, kendine bir gün belirle ve o gün tartıl. Gün içinde şişlik olur ödem olurmoralin bozulmasın. Haftalık değişim önemliBen de meraktan her gün tartılıyorum :)
Spor da yazayım her gün doğru söylüyosunOfff şahane menü, iftara yoğurt da ekle ama..
sporunu da yazar mısın?
Evet evet cuma olsun. İftara yakın bi saatte tartılırım ben şu 2 haftaCuma olabilir herkes tamam derse
Ben de bulamadım :)Ben yine bulamadım :))
Zaten Ramazan’da başladım kuzum gün içinde istesem de yiyemem, akşam olunca da hurma, yeşil elma ve tarçınlı süt ya da tarçınlı Türk kahvesi ile kendimi bastırdım. Çok zor oluyor ama yapacak bi şey yok dayanmalıyız. Bi de istediğim kiloya gelince kendime çok sevdiğim bi tatlıyı ısmarlayacağım motive ediyorBende yaptım 21 gün ama genellikle tatlı ataklarıyla bitti asla şeketi çıkaramadım hayatımdan.
bu süreçte canın tatlı çekince ne yapıyosun canım sen ?
Bana da uyarEvet evet cuma olsun. İftara yakın bi saatte tartılırım ben şu 2 hafta
İp atlama çok iyi ya.. hareketli geçmiş gününSpor da yazayım her gün doğru söylüyosun
3 mil leslie
700 adet ip atlama
10.000 adım
Doğru söylüyorsun. Hedefine ulaşınca yemek daha da keyifli olurZaten Ramazan’da başladım kuzum gün içinde istesem de yiyemem, akşam olunca da hurma, yeşil elma ve tarçınlı süt ya da tarçınlı Türk kahvesi ile kendimi bastırdım. Çok zor oluyor ama yapacak bi şey yok dayanmalıyız. Bi de istediğim kiloya gelince kendime çok sevdiğim bi tatlıyı ısmarlayacağım motive ediyor
Sporun harika maşallahSpor da yazayım her gün doğru söylüyosun
3 mil leslie
700 adet ip atlama
10.000 adım
Sağol canımm. Sporsuz zayıflanmayacağını zor da olsa anladımSporun harika maşallah
Evet 14.00-16.00 arası tartılın diyorlar. Ben çalıştığım için anca eve gelince tartılıyorum daha iyi oluyorBana da uyar
Sahurdan 12 saat sonra diyo uzmanlar tartı için.. ama ben de iftara bi kırk dk kala falan tartılırım herhalde
Spor incelmeyi sıkılaşmayı sağlıyorSağol canımm. Sporsuz zayıflanmayacağını zor da olsa anladım
Bence onları da bırak yapmışken tam yap yavrum, yapanlardan neyin eksik...Doğru söylüyorsun. Hedefine ulaşınca yemek daha da keyifli olur
Ben şöyle yapayım. Tadımın veya müsli barları tüketiyorum ben ama onlarda da şeker varmış sanırım. O yüzden ben bu şekersiz beslenmeyi tatlılar, çikolatalar, börek çörekler olarak algılayım. Çünkü o müsli barları yemeden olmaz benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?