Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Bu günkü menüm yazmıycam
Kaynanama gittim diyet miyet gitti . Kızım zayıflamışsın ye kızım yüzüm çökmüş ye sonuç hüsran

Selam Kızlar

9.00
Dört kayısı 350ml su

11.15
Üç erik
Dört çilek

12.00
sucuklu menemen
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
Üç dört ceviz
Çay

14.15
Dört tane erik

15.15
bir kase çilek

16.00
bir küçük yeşil elma

21.00
yeşil çay

su 2,5 lt yi gectim

spor yok yarın tartı günü, zaten WC problemini de çözemedim
Adım 9751

Maşallah cnm menün çok güzel

Günaydın arkadaşlar

Eklentiler

• B71DE366-4320-4F6D-AF09-7BED8D812FEB.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 20
Kilo almışım arkadaşlar 52.6 geçen hafta bu hafta 53.9 olmuşum yulaf aldım şimdi onu yedim . Bu aralarda yulafla şansımı denemek istiyorum

Geçen hafta 66.1
Bu hafta 64.95
Fark 1105 gram

Ben de misafirler gelince biraz bozdum Bu günden itibaren toparlayacağım inşallah. Regl de devam ediyor. O yüzden haftaya biraz daha eksi olabilir.

Geçen hafta 66.1
Bu hafta 64.95
Fark 1105 gram

Ben de misafirler gelince biraz bozdum Bu günden itibaren toparlayacağım inşallah. Regl de devam ediyor. O yüzden haftaya biraz daha eksi olabilir.
Maşallah çok güzel gitmiş bu hafta misafirlere rağmen

Bence güzel. En azından gitmiş. Her hafta aynı şekilde gitmiyor zaten. Pes etmeden devam et. Çok güzel gidiyorsun canım.
Bazen de tartıya yansımıyor ölçüde fark ediyor.
Afedersin WC problemi yaşıyorum kuzum normalde hedefime ulaşırdım ama sorun olunca böyle oldu
Pes etmek yok tabii ki
Ölçülerimi yarın alacam karın egzersizlerine başlayalı bir hafta olmuş olacak tam
Bakalım incelme ne kadar oldu

Öyle beslenmeye az bile almışsın
Yulafı da çok yersen yine kilo yapar dikkatli ye
Sabah cnm 3 yemek kaşığı yulaf 1 su bardağı yarım yağlı süt çay kaşığı bal karıştırdım pişirip yedim . Akşamda yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum . Kaç gün böyle yapayım dedim cnm bu şekilde olsa olurmu öğlende kahve ve hurma ve 2 litre su planım böyle cnm şimdilik daha bozmadım

Yulafı ana öğün yapabilirsin ama iki öğünde de tüketme sağlıklı olmaz
Akşam KB olmayan bi menü hazırla kendine protein ve salata olsun, biraz da hareket eklersen
Gayet güzel zayıflarsın canım

Bugünkü menüm
Sabah: 2 sucuklu yumurta, köy peyniri, 10 ft zeytin, yarım kase yoğurt, 1 çb ceviz, salatalık, 1 tabak yeşil erik
Akşam: 1 kase yoğurtlu dövme çorbası
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor: 5000 adım

Şu menüye bi de salata eklesen ne güzel olacak
Onun dışında harika menü, sporu da artırmamız lazım bugün ben de az adım attım başka bişey de yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…