MaşallahSelam Kızlar
9.00
Dört kayısı 350ml su
11.15
Üç erik
Dört çilek
12.00
sucuklu menemen
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
Üç dört ceviz
Çay
14.15
Dört tane erik
15.15
bir kase çilek
16.00
bir küçük yeşil elma
21.00
yeşil çay
su 2,5 lt yi gectim
spor yok yarın tartı günü, zaten WC problemini de çözemedim
Adım 9751
Öyle beslenmeye az bile almışsınKilo almışım arkadaşlar 52.6 geçen hafta bu hafta 53.9 olmuşumyulaf aldım şimdi onu yedim . Bu aralarda yulafla şansımı denemek istiyorum
Bence de çok fazla değilÖyle beslenmeye az bile almışsın
Yulafı da çok yersen yine kilo yapardikkatli ye
Maşallah çok güzel gitmiş bu hafta misafirlere rağmenGeçen hafta 66.1
Bu hafta 64.95
Fark 1105 gram
Ben de misafirler gelince biraz bozdumBu günden itibaren toparlayacağım inşallah. Regl de devam ediyor. O yüzden haftaya biraz daha eksi olabilir.
Geçen hafta artıdaydım regl öncesi diye. Bu hafta ben de bu kadar beklemiyordum. Sonunda 64 ü ucundan bile olsa görmeme sevindim.Maşallah çok güzel gitmiş bu hafta misafirlere rağmen
Bence güzel. En azından gitmiş. Her hafta aynı şekilde gitmiyor zaten. Pes etmeden devam et. Çok güzel gidiyorsun canım.Geçen haft 56.3
Bu hafta 56.1
Fark 0.2
Hedef 54.9
Afedersin WC problemi yaşıyorum kuzum normalde hedefime ulaşırdım ama sorun olunca böyle olduBence güzel. En azından gitmiş. Her hafta aynı şekilde gitmiyor zaten. Pes etmeden devam et. Çok güzel gidiyorsun canım.
Bazen de tartıya yansımıyor ölçüde fark ediyor.
Sabah cnm 3 yemek kaşığı yulaf 1 su bardağı yarım yağlı süt çay kaşığı bal karıştırdım pişirip yedim . Akşamda yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum . Kaç gün böyle yapayım dedim cnm bu şekilde olsa olurmu öğlende kahve ve hurma ve 2 litre su planım böyle cnm şimdilik daha bozmadımÖyle beslenmeye az bile almışsın
Yulafı da çok yersen yine kilo yapardikkatli ye
Yulafı ana öğün yapabilirsin ama iki öğünde de tüketme sağlıklı olmazSabah cnm 3 yemek kaşığı yulaf 1 su bardağı yarım yağlı süt çay kaşığı bal karıştırdım pişirip yedim . Akşamda yulaf ve yoğurt yemeyi düşünüyorum . Kaç gün böyle yapayım dedim cnm bu şekilde olsa olurmu öğlende kahve ve hurma ve 2 litre su planım böyle cnm şimdilik daha bozmadım
Şu menüye bi de salata eklesen ne güzel olacakBugünkü menüm
Sabah: 2 sucuklu yumurta, köy peyniri, 10 ft zeytin, yarım kase yoğurt, 1 çb ceviz, salatalık, 1 tabak yeşil erik
Akşam: 1 kase yoğurtlu dövme çorbası
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor: 5000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?