- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
ilgiliydi ilgili mi kaldi yoksa hep mi ilgisizdi?13 sene oldu değişmedi niye değişirler bilmem anlamamda
Herkese iyi aksamlar. Uzun iliskilerde veya evliliklerde erkekler bir süre sonra neden ilgisizlesir ya da fazla önem vermemeye baslar. Bu durumda nasil davranirsiniz? Mesele bugün hic iletisim kurmadik bir süredir böyle ama hayatinda biri yok. Üzülüyorum ve kafama takiyorum. Ne yapmaliyim?
Bazi insanlar neyse o sekilde kalabiliyor ama. Belkide dogaldir bilemiyorum;(Dogal bir surec degil mi?
Sadece erkekler degil ki kadinlarin da ilgisi azalir , iliski oturmus , birbirine alismis , ilk heyrcan azalmis , esime sorsaniz benim seneler icerisinde ilgisizlestigimi soyler mesela
insan eskiden gördügü ilgiyi kaybedince üzülüyor ama ben üzülüyorum sahsenCok mu gerekli ya ? Aksam konusursunuz ? Flort etmiyosunuz ki
Başından beri nasılsa öyle ilgiliilgiliydi ilgili mi kaldi yoksa hep mi ilgisizdi?
benimde yapamadigim bir sey iste. O zaman bu insan hayatimda neden var diye düsünüyorumBaşından beri nasılsa öyle ilgiliilgisiz insanla ne işim olur hiç yapamıyacağım şey
iki senedir birlikteyiz.Cok mu gerekli ya ? Aksam konusursunuz ? Flort etmiyosunuz ki
Ben kadinlarin ilgiden ne kastettigini de anlamiyor olabilirimBazi insanlar neyse o sekilde kalabiliyor ama. Belkide dogaldir bilemiyorum;(
öyle bir ilgiden kesinlikle bahsetmiyorum gün icinde arayip sormasi ya da bir mesaj atmasi önceden sürekli yazardi ne yapiyorsun, ne yaptin tarzi seyler...Ben kadinlarin ilgiden ne kastettigini de anlamiyor olabilirim
Mesela biz esimle cikarken , arabaya binerken onden gider kapimi acardi , sigara paketine uzandigimda hemen cakmagini cikarir sigarami yakardi
Gecen bi arkadasim geldi ona anlatiyordum gulerek evlendik bunlarin hicbirini yapmaz oldu diye ama boyle de bir beklentim yok acikcasi
Hani ilgiden kasit bu ve brnzeri seylerse bence cok normal zamanla azalmasi
Bu arada kocam ben bunu arkadasima anlattigimdan beri kapimi aciyor , nedense utandi sanirim
Anladim ama o da normal yahu , biz de ilk cikarken gunde 1 milyon tane mesaj atardik , nerdeyse tuvalete girdim diye bile yazacak duzeydeydik ama mesela simdi yurtdisina cikip ayri kaldigimizda bile zorunlu haller disinda mesajlasmayiz , arada ozledim cabuk gel vs yazariz o kadaröyle bir ilgiden kesinlikle bahsetmiyorum gün icinde arayip sormasi ya da bir mesaj atmasi önceden sürekli yazardi ne yapiyorsun, ne yaptin tarzi seyler...
Bilmiyorum ben kac senede gecse gün icinde ufak tefek haberlesme taraftariyim benim annemle babam 30 senedir evli babam gün icinde mutlaka arar napiyorsunuz diyeAnladim ama o da normal yahu , biz de ilk cikarken gunde 1 milyon tane mesaj atardik , nerdeyse tuvalete girdim diye bile yazacak duzeydeydik ama mesela simdi yurtdisina cikip ayri kaldigimizda bile zorunlu haller disinda mesajlasmayiz , arada ozledim cabuk gel vs yazariz o kadar
Bana cok normal geliyor bu tarz seylerin zamanla azalmasi
Siz yazdınız da cevap mı vermedi yoksasizde mi hiç yazmadınız şayet öyleyse sizde ilgisiz oluyorsunuzbenimde yapamadigim bir sey iste. O zaman bu insan hayatimda neden var diye düsünüyorum
bende yazmadim ondan bekledim cünkü yazinca kisa cevap veriyor fazla uzatmayalim gibisinden ben de yazmiyorum artik fazlaSiz yazdınız da cevap mı vermedi yoksasizde mi hiç yazmadınız şayet öyleyse sizde ilgisiz oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?