Bu degisim niye?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese iyi aksamlar. Uzun iliskilerde veya evliliklerde erkekler bir süre sonra neden ilgisizlesir ya da fazla önem vermemeye baslar. Bu durumda nasil davranirsiniz? Mesele bugün hic iletisim kurmadik bir süredir böyle ama hayatinda biri yok. Üzülüyorum ve kafama takiyorum. Ne yapmaliyim?

Alışıyorlar, sıradanlaşıyor onlar için herşey.

Dogal bir surec degil mi?
Sadece erkekler degil ki kadinlarin da ilgisi azalir , iliski oturmus , birbirine alismis , ilk heyrcan azalmis , esime sorsaniz benim seneler icerisinde ilgisizlestigimi soyler mesela
Bazi insanlar neyse o sekilde kalabiliyor ama. Belkide dogaldir bilemiyorum;(

Bazi insanlar neyse o sekilde kalabiliyor ama. Belkide dogaldir bilemiyorum;(
Ben kadinlarin ilgiden ne kastettigini de anlamiyor olabilirim
Mesela biz esimle cikarken , arabaya binerken onden gider kapimi acardi , sigara paketine uzandigimda hemen cakmagini cikarir sigarami yakardi
Gecen bi arkadasim geldi ona anlatiyordum gulerek evlendik bunlarin hicbirini yapmaz oldu diye ama boyle de bir beklentim yok acikcasi
Hani ilgiden kasit bu ve brnzeri seylerse bence cok normal zamanla azalmasi
Bu arada kocam ben bunu arkadasima anlattigimdan beri kapimi aciyor , nedense utandi sanirim

öyle bir ilgiden kesinlikle bahsetmiyorum gün icinde arayip sormasi ya da bir mesaj atmasi önceden sürekli yazardi ne yapiyorsun, ne yaptin tarzi seyler...

öyle bir ilgiden kesinlikle bahsetmiyorum gün icinde arayip sormasi ya da bir mesaj atmasi önceden sürekli yazardi ne yapiyorsun, ne yaptin tarzi seyler...
Anladim ama o da normal yahu , biz de ilk cikarken gunde 1 milyon tane mesaj atardik , nerdeyse tuvalete girdim diye bile yazacak duzeydeydik ama mesela simdi yurtdisina cikip ayri kaldigimizda bile zorunlu haller disinda mesajlasmayiz , arada ozledim cabuk gel vs yazariz o kadar
Bana cok normal geliyor bu tarz seylerin zamanla azalmasi

Bilmiyorum ben kac senede gecse gün icinde ufak tefek haberlesme taraftariyim benim annemle babam 30 senedir evli babam gün icinde mutlaka arar napiyorsunuz diye

iki tane kiz arkadasim var biri on senelik evli esleri arar mutlaka hep nerdesin seni aliymmi ya da bu aksam ne yapalim tarzinda.

İlgi istiyorsanız söyleyin. Kendiniz yazın. Anlamıyorsa hala ilgisinin azaldığını söyleyin. Ama bunları yaparken adamın yoğunluğu, hayat temposu da aynı mı yoksa arttı mı onu hesaba katın.

İletişim çok kolay bir şey aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…