- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
icinden gelerek yapsin istiyorum. Tavlayana kadar her güzel seyi yapiyordu ilgiye boguyordu. Simdi emin oldu benden ve artik eskisi gibi degil. Ben de geri duruyorum belki kendisi anlar diye. Bilmyiyorum yanlis mi yapiyorumİlgi istiyorsanız söyleyin. Kendiniz yazın. Anlamıyorsa hala ilgisinin azaldığını söyleyin. Ama bunları yaparken adamın yoğunluğu, hayat temposu da aynı mı yoksa arttı mı onu hesaba katın.
İletişim çok kolay bir şey aslında.
birde ben ona yazinca beni kontrol etmek istiyorsun diyor o yüzden icimden gelmiyor ilk mesaji yazmakİlgi istiyorsanız söyleyin. Kendiniz yazın. Anlamıyorsa hala ilgisinin azaldığını söyleyin. Ama bunları yaparken adamın yoğunluğu, hayat temposu da aynı mı yoksa arttı mı onu hesaba katın.
İletişim çok kolay bir şey aslında.
evet ben de aynisini düsünüyorum o yüzden nasil davranmaliyim sizce diye bir soru sormustum.Sorduğunuz soru bence sizin durumunuza pek uymuyor, çünkü evli değilsiniz 2 senelik ilişki de monotonlaşmak için çok kısa bir süre. Hani evlenirsiniz yada çok uzun zaman geçer de insan der heyecan mı azaldı diye.
10 senelik evli olup hala sürekli birbirini arayan insanlar var, iliskinin dinamiğiyle alakalı bir durum. Tabii ilgisini kaybetmiş yada eskisi kadar sevmiyor da olabilir.
icinden gelerek yapsin istiyorum. Tavlayana kadar her güzel seyi yapiyordu ilgiye boguyordu. Simdi emin oldu benden ve artik eskisi gibi degil. Ben de geri duruyorum belki kendisi anlar diye. Bilmyiyorum yanlis mi yapiyorum
Sipariş vermiyorsunuz ki söyleyince. Hoşunuza gitmeyen bir durumu belirtmiş oluyorsunuz sadecebirde ben ona yazinca beni kontrol etmek istiyorsun diyor o yüzden icimden gelmiyor ilk mesaji yazmak
ama o zaman bunu kafama cok taktigimi anliyor ve daha da emin oluyor kendinden. Iliskide taktik taraftari degilim ama malesef bazi insanlarla baska türlü yürümüyorSipariş vermiyorsunuz ki söyleyince. Hoşunuza gitmeyen bir durumu belirtmiş oluyorsunuz sadece
ama beni kontrol etmek için mi yazıyorsun derse adam ve benim üslubum çok normalse o zaman şüphelenirdim.
İkiniz de çalışıyor musunuz, öğrenci misiniz? Buluştuğunuzda seni kontrol falan etmek istediğimden değil de sanki biraz ilk zamanlardaki gibi iletişimimiz yok , ben öyle hissediyorum yani deyin. Onu suçlar gibi konuşmayın, o zaman hepten ters teper arayacağı varsa da aramaz inat yapıp. Bir sorun mu var öğrenmek istedim diyebilirsiniz. Ben direkt bu tarz konuların konuşulması taraftarıyım, çünkü lafı evirip çevirince karşı taraf anlamıyor hepten sarpa sarabilir. Konuşmasından samimiyetini anlarsınız zaten, baktınız ki soğumadım farkında değilim tarzı konuşuyorsa siz biraz ilişkinize renk katmak için plan yaparsınız. Erkekler odun olabiliyor, belki o da eringeç birisidir siz plan yapsanız dahil olur.evet ben de aynisini düsünüyorum o yüzden nasil davranmaliyim sizce diye bir soru sormustum.
Taktikle ilişki yürümez zaten ama kaybedecek bir şeyi yokmuş gibi hissederse karşı taraf sizi cepte görebilir.ama o zaman bunu kafama cok taktigimi anliyor ve daha da emin oluyor kendinden. Iliskide taktik taraftari degilim ama malesef bazi insanlarla baska türlü yürümüyor
Zamanla o ilk heyecanlar kalmıyor tâbi. İş yoğunluğu vs. Fırsat da bulamamış olabilir. Üzülmeyin.Herkese iyi aksamlar. Uzun iliskilerde veya evliliklerde erkekler bir süre sonra neden ilgisizlesir ya da fazla önem vermemeye baslar. Bu durumda nasil davranirsiniz? Mesele bugün hic iletisim kurmadik bir süredir böyle ama hayatinda biri yok. Üzülüyorum ve kafama takiyorum. Ne yapmaliyim?
Bu kadar ilgi istiyorsan sen yazsaydin diycek bir kere ayrildik sonra o tekrar barismak istedi ben de hemen tamam dedim belki cepte görüyor olabilir. Ben icim disimda sevgimi cok gösteren biriyim deger verdigimi cok belli ederim o yüzden bir cok iliskimde cepte görüldüm ve yürümedi.Taktikle ilişki yürümez zaten ama kaybedecek bir şeyi yokmuş gibi hissederse karşı taraf sizi cepte görebilir.
Bu hissi en başından doğal olarak vermeniz gerekirdi. Şu an kendinizi çekerseniz trip yapıyor olacaksınız.
Ben samimiyetten yanayım. Ben olsam alır karşıma konuşurdum. Kırılgan yanımı ona göstermişken karşı taraf benle alay edercesine “haha ilişkinin ipleri benim elimde ister ilgi veririm ister vermem nasıl olsa ceptesin” gibi his verirse de yollarımı ayırmayı düşünürüm.
Çünkü bana göre bu da bir psikolojik şiddet ve zalimlik.
Mutlu degilim ama ayrilamiyorum da o yüzden daha cok üzülüyorumZamanla o ilk heyecanlar kalmıyor tâbi. İş yoğunluğu vs. Fırsat da bulamamış olabilir. Üzülmeyin.
Benim kocam da böyle idiBen kadinlarin ilgiden ne kastettigini de anlamiyor olabilirim
Mesela biz esimle cikarken , arabaya binerken onden gider kapimi acardi , sigara paketine uzandigimda hemen cakmagini cikarir sigarami yakardi
Gecen bi arkadasim geldi ona anlatiyordum gulerek evlendik bunlarin hicbirini yapmaz oldu diye ama boyle de bir beklentim yok acikcasi
Hani ilgiden kasit bu ve brnzeri seylerse bence cok normal zamanla azalmasi
Bu arada kocam ben bunu arkadasima anlattigimdan beri kapimi aciyor , nedense utandi sanirim
Siz en azindan evlisiniz. Benim daha esim bile degil simdiden bu rahatlik varsa evlensem daha cok üzülüyorum diye düsünüyorum zaten bir kere evlendim ayrildim ikinci bir hayalkirikligini kaldiramam. Sonumuz yok galiba.Benim kocam da böyle idi
Şuanda bunları yapmadığı için çok üzülüyorum
Yemeğe gidince ıslak mendil gelirdi eli ile paketi Acar ittirir içinden bana uzatırdı Elimi sileyim diye
Bir kere dişime dolgu yapılacaktı
Yanımda olmak adına bu kadar basit Birseyde bile istanbuldan kalkıp Bursa’ya geldi .
Benim talebim olmadığı halde.
Nişanlanacağımız zaman çok yoğun çalışıyordum
Elbisemin içine dikişsiz korse almam gerekiyordu
Netten alacaktım ben sana alırım gelirken getiririm dedi
İstanbul’da avm de korse aradı bana fotolar attı
Mesela o zaman bir ayakkabı alırdım kendime
Eşime fotosunu yollardım
Birkaç gün sonra işyerime Kargo gelirdi ayakkabıma uygun çanta alırdı yollardi
Örnekleri o kadar çok ki
Dünyadaki en ince fikirli adamla ben evlenicem derdim
Şimdi çanta istesem ben senin zevkini bilmiyorum ki der
Sinir oluyorum işte bunlar beni çok üzüyor
Eskisi gibi olsun istiyorum
Ama olmuyor ...
Evet ama erkeklerin geneli böyle evlenince böyle oluyor bir süre sonra maalesefSiz en azindan evlisiniz. Benim daha esim bile degil simdiden bu rahatlik varsa evlensem daha cok üzülüyorum diye düsünüyorum zaten bir kere evlendim ayrildim ikinci bir hayalkirikligini kaldiramam. Sonumuz yok galiba.
Benim kocam da böyle idi
Şuanda bunları yapmadığı için çok üzülüyorum
Yemeğe gidince ıslak mendil gelirdi eli ile paketi Acar ittirir içinden bana uzatırdı Elimi sileyim diye
Bir kere dişime dolgu yapılacaktı
Yanımda olmak adına bu kadar basit Birseyde bile istanbuldan kalkıp Bursa’ya geldi .
Benim talebim olmadığı halde.
Nişanlanacağımız zaman çok yoğun çalışıyordum
Elbisemin içine dikişsiz korse almam gerekiyordu
Netten alacaktım ben sana alırım gelirken getiririm dedi
İstanbul’da avm de korse aradı bana fotolar attı
Mesela o zaman bir ayakkabı alırdım kendime
Eşime fotosunu yollardım
Birkaç gün sonra işyerime Kargo gelirdi ayakkabıma uygun çanta alırdı yollardi
Örnekleri o kadar çok ki
Dünyadaki en ince fikirli adamla ben evlenicem derdim
Şimdi çanta istesem ben senin zevkini bilmiyorum ki der
Sinir oluyorum işte bunlar beni çok üzüyor
Eskisi gibi olsun istiyorum
Ama olmuyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?