Bu depresyonda eşimin payı var

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selam kızlar ;
Biz eşimin atanması sebebiyle kücük bi iç anadoluda ilçeye taşındık. Ben de kamuda calısiyorum normalde bu sebeple başka ilde yaşıyoduk. 8 aylık hamileyim izinliyim ve sanırım dogurmadan depresyona girdim. Evet eşim yüzünden diyemiycem ama payı büyük. Burası çok ufak biyer. Evden çıkıp yürüyüş dahi yapabilecegim bi ortam yok, sokakta adamlar afedersiniz davar gibi bakıyolar. Bunu eşime izah ettim dedim ki kaç kere evde çok bunaldım gel bi hava alalım , arabayla dolansak bile yeter. Ama kaç kere söylediysem eşim sagolsun istemiyorum deyip alıyo o telefonunu eline. En ufak bi sosyal hayatım yok şuan. Evde durup durup aglama geliyo. Kendimi durduramıyorum artık.

Ailenizin yanına gidemez misiniz? Dogumunuzu da orda yapsanız?
Ailesinin yanına giderse adam bayram eder hiçbi sorumluluğu kalmzz, kadın onun için küçük Bi ilçeye taşınmış ve onun cocuğunu taşıyo, afedersiniz ama eşek gibi gezdirecek

8.ay duygusal olarak yoğun bir ay sanirim. Normalde üzülmeyeceğim şeylere ciğerim daglaniyor sanki. Bende görev gereği çok küçük ve çarşıya bile çıkılmayan ilçede yaşıyorum. Yürüyüş yapmak çok mümkün değil. Bu ara eşime tahammülüm çok çok azaldı. Azıcık sesi yüksek gelse oturup ağlıyorum. Sadece annemle iletişim kurmak istiyorum. Başka hiçkimseyi istemiyorum. Hormonal bi durumda olabilir

Ben de aynı durumdayım durumumuz hormonal olsa bile insan ufak bi anlayış bekliyor.

Hormonalda olabilir Ama uzun sure mutsuz olmak baska seyleri tetikleyebilir. Esim tayiniyle isimden istifa edip hic kimseyi tanimadigim bir yerde buldum kendimi. Yanlizlik hamilelik ilgisilik issizlik beni depresyona soktu. Bir an once mutlu olmanin yontemlerini bulun derim. Size ne iyi geliyorsa. Anneniz ozluyotsaniz gidin veya cagirin yaniniza. Kitap okumayi seviyorsaniz okuyun. Dolasmayi seviyorsaniz dolasin kim bakarsa baksin! Sizin saglinizdan onemli hic birsey yok!

Ailesinin yanına giderse adam bayram eder hiçbi sorumluluğu kalmzz, kadın onun için küçük Bi ilçeye taşınmış ve onun cocuğunu taşıyo, afedersiniz ama eşek gibi gezdirecek

Tabii ki öyle, ama gezdirmiyosa ne yapabilir ki konu sahibi. Ailesi gezdirdim diye demiyorum zaten, adam kadının yokluğunu görsün diye diyorum. Zaten karısı gitti diye bayram eden adamdan bı cacık olmaz

Tabii ki öyle, ama gezdirmiyosa ne yapabilir ki konu sahibi. Ailesi gezdirdim diye demiyorum zaten, adam kadının yokluğunu görsün diye diyorum. Zaten karısı gitti diye bayram eden adamdan bı cacık olmaz
Doktor günlük şu kadar yürümen laxım dedi dese mecbur götürecek

Doktor günlük şu kadar yürümen laxım dedi dese mecbur götürecek

Benim öyle hamile bı arkadasim vardı, kocası o kadar düşüncesiz bencil herifin tekiydi ki kızı son günlerinde bile çıkarmadı yürüyüşe. Bı de kızı normal doğuma zorladılar ölüyordu nerdeyse. Yani adam gamsizin tekiyse onu da yapmaz

Geç bile kalmışsınız. Eğer bol yürüyüş yapmazsanız sezeryan doğum olasılığınız çok yüksek. Sadece bunun için değil kan dolaşımınız için vs bir sürü sebepten yürüyüş yapmanız şart. Eşinıze bunlarla ilgili doktor tavsiyeleri gönderin telefonuna. Mesaj atarsanız okur belki. Hiç olmadı kimseye aldırış etmeyin tek çıkın. Hiçbişey sağlığınızdan önemli değil.

O kadar vicdansız olabileceğini düşünemedim sizde haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…