Bu depresyonda eşimin payı var

Kıyamam size, alip başına çalarım o telefonu ben. İstemiyorum muş. Tek başınıza mi yaptınız bu çocuğu neyi istemiyor? Bu dönemde gerçekten yürüyüş yapmanız gerekiyor. Depresyonda eşimin payı büyük değil, sebebi direk eşiniz bence. Bunu ona uygun bir dille, anlamıyorsa anlayacağı dilden anlatın bence.

Haklisiniz. Ama bilmiyorum bu arada yaşadığım sağlık problemleri, ona bağlı gelişen kaygı, stres beni etkiledi sanırım. Hatta normalde etkilemeyeceği kadar etkiledi. Bu kadar fazla olmasını ben hormonal durumlara da bağlamıştım. Doğum olursa geçer herhalde diyorum. Çünkü yaşadığım sağlık sorunları hamilelikte gelişti, normalde ben doğurmadan baglanilmaz diye düşünüyordum ama sorunlara bağlı ortaya çıkan risk beni daha çok bunalıma sevk etti. Böyle bir döngü oldu işte

Tabikide hormonalda olabilir ama yinede kendinize iyi bakin. Her hamile kadinin biraz simartilmaya ihtiyaci var. kendi kendimizi simartalim baskalarindan bekleyene kadar. Hem saglik sorunlariniz varmis iyi gelebilir moral yuksekligi.

Daralmakta çok haklısınız.. Eşiniz çok yoruluyor desem illa ki tatili var. Size haksızlık ediyor.

Bu anlayışsızlığın başka bir açıklaması yok;
Davarlar sadece dışarıda değil, üzgünüm ama biri de sizin evde kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…