- Konu Sahibi niluferkoc
-
Gecenin bu vakti yine yalnız yine uykusuz ve yine acılar içindeyim.sevdiğim adam az önce aynı acılar içinde yanımdan ayrıldı.Sizlere neden bu durumda olduğumuzu anlatayım yani hikayemin en başını.34 yaşında bir kadın bir anneyim eşim2 yıl önce başkasının peşine takılıp bizi terketti.Ayakta durdum hayata direndim ama bu derdime direnemiyor çare bulamıyorum.1 yıl önce benden 5 yaş küçük bir erkekle tanıştım bana ters gelsede ona duyduğum güven ve gercek duygularla bir aşka yelken açtım o çapkın zıpırda bağlandı bana.derken derin bi aşkın içinde bulduk kendimizi. O herkesi geçmişini huyunu sildi benim için ama annesini silemiyor çünkü babası yok annesi kanser hastası ve kardesi olmadığı için tek sorumluluk sahibi .Aşkımızı annesi ve dayısına söylediğinde çocuklu ve dul olduğum için red cvb aldı ve tüm çabasına rağmen kabul ettiremedi.Annesi ve dayısı bizi koparmak için hemen ona kız aradılar ve buldularda .sözünü ve duygularını kabul ettiremeyen biricik aşkım yüzükten kaçmak için geceleri ekstra işlere gidip depolarda hatta arabasında yattı 6 ay kaçmasının sonucunda dayısından tokat annesinden tehdit gördü ve sıkışıp kaldı.Onun haberi olmadan yüzükler alınıp hazırlıklar yapılmış benden ayrıldığını söylesede onları inandıramadı bu hazırlıklara engel olamadı.Benimle evlenmek için herseyi silmeye razı ama annesinin hastalığı onun elini kolunu bağlıyor ikimizde perişanız sarılıp ağlıyor intihar etmeyi bile düşünüyoruz ama çocuklarıma kıyamadık.3 gün sonra yüzükler takılacakmış az önce söyledi bana zaten beklediğimiz acı haberi.Benim birtanem o yüzüğü atıp sana döneceğim diye umutla söylesede ben ailesinin buna izin vermeyeceğini biliyorum ama onu üzmemek için susuyorum.o cahil aşktan anlamayan aile sırf toplumdan utandıkları için oğullarınıda beni de mahfediyor ikimizde eridik çöktük çaresisiz.Ben onu paylaşamam dayanamam bu acıya ne olur akıl verin bana ne olur ÇÜNKÜ BU DERDİ TAŞIYAMIYORUM ARTIK.
Ya kusura bakmayin da bana biraz annesinin hastaligini falan bahane ediyor gibi geldi
Ve bence niyeti diger kizla evlenip sizinle de iliskisine devam etmek.
Siz cok duygusal dusunuyorsunuz...
Film olmuş resmen yaGecenin bu vakti yine yalnız yine uykusuz ve yine acılar içindeyim.sevdiğim adam az önce aynı acılar içinde yanımdan ayrıldı.Sizlere neden bu durumda olduğumuzu anlatayım yani hikayemin en başını.34 yaşında bir kadın bir anneyim eşim2 yıl önce başkasının peşine takılıp bizi terketti.Ayakta durdum hayata direndim ama bu derdime direnemiyor çare bulamıyorum.1 yıl önce benden 5 yaş küçük bir erkekle tanıştım bana ters gelsede ona duyduğum güven ve gercek duygularla bir aşka yelken açtım o çapkın zıpırda bağlandı bana.derken derin bi aşkın içinde bulduk kendimizi. O herkesi geçmişini huyunu sildi benim için ama annesini silemiyor çünkü babası yok annesi kanser hastası ve kardesi olmadığı için tek sorumluluk sahibi .Aşkımızı annesi ve dayısına söylediğinde çocuklu ve dul olduğum için red cvb aldı ve tüm çabasına rağmen kabul ettiremedi.Annesi ve dayısı bizi koparmak için hemen ona kız aradılar ve buldularda .sözünü ve duygularını kabul ettiremeyen biricik aşkım yüzükten kaçmak için geceleri ekstra işlere gidip depolarda hatta arabasında yattı 6 ay kaçmasının sonucunda dayısından tokat annesinden tehdit gördü ve sıkışıp kaldı.Onun haberi olmadan yüzükler alınıp hazırlıklar yapılmış benden ayrıldığını söylesede onları inandıramadı bu hazırlıklara engel olamadı.Benimle evlenmek için herseyi silmeye razı ama annesinin hastalığı onun elini kolunu bağlıyor ikimizde perişanız sarılıp ağlıyor intihar etmeyi bile düşünüyoruz ama çocuklarıma kıyamadık.3 gün sonra yüzükler takılacakmış az önce söyledi bana zaten beklediğimiz acı haberi.Benim birtanem o yüzüğü atıp sana döneceğim diye umutla söylesede ben ailesinin buna izin vermeyeceğini biliyorum ama onu üzmemek için susuyorum.o cahil aşktan anlamayan aile sırf toplumdan utandıkları için oğullarınıda beni de mahfediyor ikimizde eridik çöktük çaresisiz.Ben onu paylaşamam dayanamam bu acıya ne olur akıl verin bana ne olur ÇÜNKÜ BU DERDİ TAŞIYAMIYORUM ARTIK.
Ya kusura bakmayin da bana biraz annesinin hastaligini falan bahane ediyor gibi geldi
Ve bence niyeti diger kizla evlenip sizinle de iliskisine devam etmek.
Siz cok duygusal dusunuyorsunuz...
değerli görüşleriniz için sağolun arkadaşlar,sevdiğim adam gercekten çok aciz çok sorumluluk sahibi, aileside onun bu zaaflarını biliyor ve bastırıyor,ikinci dereceden bi yakın olsa siler ama annededen nasıl vazgecer o böyle acımasız biri değil.Bu aşamada annesiyle görüşemem çünkü işi bozuyorum diye bana dahada öfke duyar hiçten yanaşmaz.Ailesi çok bağnaz cahil ve çirkefler benimkine söz hakkı bile vermiyorlar,adam resmen eridi çöktü,inanın amacım kimsenin hayallerini yıkmak değil ben kötü birisi değilim ama göğsümü geripte çıkamıyorum ailesinn karsısına 5 yaş büyüğüm çocuklu dul bi kadınım aileside haklı napsınlar beni.Ama aşk bu biz birbirimizden vazgecemiyoruz intihar etmeyeceğim evlatlarım için ama inanın yaşayan ölüden de farkım kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?