Bu derdi taşıyamıyorum artık....

niluferkoc

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
22
0
6
Eskişehir
Gecenin bu vakti yine yalnız yine uykusuz ve yine acılar içindeyim.sevdiğim adam az önce aynı acılar içinde yanımdan ayrıldı.Sizlere neden bu durumda olduğumuzu anlatayım yani hikayemin en başını.34 yaşında bir kadın bir anneyim eşim2 yıl önce başkasının peşine takılıp bizi terketti.Ayakta durdum hayata direndim ama bu derdime direnemiyor çare bulamıyorum.1 yıl önce benden 5 yaş küçük bir erkekle tanıştım bana ters gelsede ona duyduğum güven ve gercek duygularla bir aşka yelken açtım o çapkın zıpırda bağlandı bana.derken derin bi aşkın içinde bulduk kendimizi. O herkesi geçmişini huyunu sildi benim için ama annesini silemiyor çünkü babası yok annesi kanser hastası ve kardesi olmadığı için tek sorumluluk sahibi .Aşkımızı annesi ve dayısına söylediğinde çocuklu ve dul olduğum için red cvb aldı ve tüm çabasına rağmen kabul ettiremedi.Annesi ve dayısı bizi koparmak için hemen ona kız aradılar ve buldularda .sözünü ve duygularını kabul ettiremeyen biricik aşkım yüzükten kaçmak için geceleri ekstra işlere gidip depolarda hatta arabasında yattı 6 ay kaçmasının sonucunda dayısından tokat annesinden tehdit gördü ve sıkışıp kaldı.Onun haberi olmadan yüzükler alınıp hazırlıklar yapılmış benden ayrıldığını söylesede onları inandıramadı bu hazırlıklara engel olamadı.Benimle evlenmek için herseyi silmeye razı ama annesinin hastalığı onun elini kolunu bağlıyor ikimizde perişanız sarılıp ağlıyor intihar etmeyi bile düşünüyoruz ama çocuklarıma kıyamadık.3 gün sonra yüzükler takılacakmış az önce söyledi bana zaten beklediğimiz acı haberi.Benim birtanem o yüzüğü atıp sana döneceğim diye umutla söylesede ben ailesinin buna izin vermeyeceğini biliyorum ama onu üzmemek için susuyorum.o cahil aşktan anlamayan aile sırf toplumdan utandıkları için oğullarınıda beni de mahfediyor ikimizde eridik çöktük çaresisiz.Ben onu paylaşamam dayanamam bu acıya ne olur akıl verin bana ne olur ÇÜNKÜ BU DERDİ TAŞIYAMIYORUM ARTIK.

Şuan kı durumuna ınan kı cok u<uldu. Ne dıyecegımı bılemdım. Aşk bu ne desem ne tesellı versm u<uleceksın. Sevdıgın kısıye onu kımseyle paylasmk ıstemedıgını soyle anlat . aılesıne sen olma<san onları sılecegını soylesın ıkna etmktn baska caresı yok.

Cok uzuldum oncelikke allah yardimcin olsun.Dul ne demek ki insanlar insanlari kinamadan once dusunsun benim de babam bizi birakmisti ve annem kadin basina bizi okuttu evlrndirdi namusuyla.İnsan kaderine karsi cikamiyor ki...Ben yeni evliyimbiliyor musun hem de babam hayatta ve dugunumde yiktu yillardir gormuyorum ama tirnagi tasa degse ilk ben kosarim.Sevdiginin annesi hastaligini kullanmakla buyuk gunah isliyor.Sen yuva yikmamissinnamussuzkuk etmemissi istememesi sacma.Kac sefer okudum yazdiklarini bir care dusunelim bulalim diye...Bence sevgilin o kiza soylesin durumu belki biraz zaman kazanirsinix kim ister ki baskasina asik biriyle evlenmeyi,Dusunmeye devsm edicem aklima bir sey gelirse yazarim ama uzulme ne olur cocugunun sana ihtiyaci var.Dualarim seninle tez zamanda kavusun insallah

ilginiz için öncelikle teşekkürler,sevdiğim adam onu kimseyle paylaşamayacağımı biliyor defalarcada söyledim. zaten bu yüzden aylarca kaçtı.Annem hasta olmasa çoktan resti çekerdim senin için, ama hastalığının ilerlemesinden korkuyor bedduasını almamak içinde onu yüzüstü bırakamıyorum tek güvencesi benim ,ikiniz arasında kalıyor ikinizide kaybetmeyi göze alamıyorum diyor.Bu durumda tek çaremiz ikna etmek ikimizde biliyoruz ama nasıl başaracağız onu bilemiyoruz

Ya kusura bakmayin da bana biraz annesinin hastaligini falan bahane ediyor gibi geldi

Ve bence niyeti diger kizla evlenip sizinle de iliskisine devam etmek.

Siz cok duygusal dusunuyorsunuz...

Ya kusura bakmayin da bana biraz annesinin hastaligini falan bahane ediyor gibi geldi

Sizi uzmek istemiyorum konu sahibesi ama ne yazik ki ben de Cudana'yla ayni gorusteyim.

Film olmuş resmen ya
Şuan çocuklarınızı düşünmeniz gerek intiharı sakın aklınızdan geçirmeyin!! Siz çocuklarınıza odaklanın bırakın evleniyosa evlensin musuz olacak kadını da mutsuz edecek sonu belli birşey boşanırlar ve herkes gerçeği anlar o sırada belki sabredin sonuçta diğer kadın bilecek sizi sevdiğini kocasının yada bilmiyor mu ki bu olanları.sevdiğin adam kızla konuşsa bak zorla oluyo annem hasta diye bişe diyemiyorum boşuna gelme mutsuz ederim başkasına aşığım falan dese.çok filmvari görünüyo

içtenliğiniz için teşekkürler ve en önemlisi de son cümlenizde ki iyi dileğiniz umarım kabul olur ve biz kavuşuruz.Durumu o kıza anlatırsa ortalık kopar, ailesi benden ayrılmadığını öğrenince sevdiğimin tüm zayıf noktalarından yola çıkarak evlatlıktan ret edip burnundan getirirler.Ben de onu bu halde görmeye dayanamam ve ailesinden kopmasına sebep olduğum içinde kendimi affedemem.Ayrıca o kız vazgeçip gitsede başkasını bulacaklar ve bu kısırdöngüde bizi kahretmeye devam edecekler çünkü amaçları o kız değil ,herhangi bi kız bulup benden onu koparmak

Siz seviyorsunuz iyi hosta,
diger kizi yakmayin bari,
bi sekilde haberdar edin,
kiz vazgecsin bari,
yazik degilmi sadece kendinizi askinizi dusunuyorsunuz peki ya o kizin hayalleri ?

Ya birbirinizden vazgecin,
yada birlesin aileden vazgecin,
ama o yuzugu takip sonra atmak filan,
aile memnun olsun sussun diye cok yanlis...

Ve intihar fikrini aklinizdan cikarin lütfen,
cocuklarinizi dusunun...

Son düzenleme:
Evlatlarınız varmış..O annesi hasta diye kıyamıyor resti çekemiyor ama siz evlatlarınızı bırakıp intiharı nasıl düşünebilirsiniz?
En kötüsü bir başkası olur hayatınızda ama o evlatlarınız annesiz ne yapar.. Bence evlatlarınız için yaşayın boşverin..Zaten çok istese ailesine resti çekebilirdi diye düşünüyorum..

Her kelimesine katılmakla birlikte. Bir insan biriyle evlenmek istemiyorsa o kadar kararlı söyler ki kimse ısrar dahi edemez.. İstemem yan cebime koy olmuş. Şimdi siz aşkınıza toz kondurmak istemezsiniz ama böyle..

arkadaşlar bende ilk başta öyle düşündüm ama inanın niyeti o kızla evlenmek değil zaten evlilik taraftarı bi karakter değil özgür ruhlu bi karakter evliliği sadece benimle düşündü .o kızın bişeyden haberi yok oturup konuştukları bile yok aileler ortaçağ zihniyeti ile hala kendi aralarında hazırlık yapıyorlar i,benimki çok dürüst bir erkek ne hissediyorsa söyler ve ardına bakmadan gider yalanını hiç yakalamadım.Evlenip mutsuz olana kadar ne gecer ki elimize o kızada yazık bizede yazık olur.Ayrıca ben bu acıya onun düğününe bile dayanamam şimdi bile ne durumdayım

değerli görüşleriniz için sağolun arkadaşlar,sevdiğim adam gercekten çok aciz çok sorumluluk sahibi, aileside onun bu zaaflarını biliyor ve bastırıyor,ikinci dereceden bi yakın olsa siler ama annededen nasıl vazgecer o böyle acımasız biri değil.Bu aşamada annesiyle görüşemem çünkü işi bozuyorum diye bana dahada öfke duyar hiçten yanaşmaz.Ailesi çok bağnaz cahil ve çirkefler benimkine söz hakkı bile vermiyorlar,adam resmen eridi çöktü,inanın amacım kimsenin hayallerini yıkmak değil ben kötü birisi değilim ama göğsümü geripte çıkamıyorum ailesinn karsısına 5 yaş büyüğüm çocuklu dul bi kadınım aileside haklı napsınlar beni.Ama aşk bu biz birbirimizden vazgecemiyoruz intihar etmeyeceğim evlatlarım için ama inanın yaşayan ölüden de farkım kalmayacak

bence tek carenız beklemek, eger dedıgınız gıbı donerse, devam edersınız,, bır sekılde aıleler kabul eder.. ama ben o evlenecegı nısanlanacagı kıza da acıdım. umarum sıze olan duyguları samımıdır

Sevgilinizle acikca konusun bir tercih yapsin,
kimsenin caninida yakmasin...
unutamam demeyin kimse vazgecilmez degil,
nasil olsa unutursunuz...

o yüzükler takilmadan halledin,
siz kendinize yedirebilirmisiniz,
nisanlanmis bir adamla hala gorusmeyi ?
Eski esinizde baskasinin pesinden gitmis,
karsidaki kizi en iyi siz anlarsiniz,
birseyden haberi yok demissiniz,
olsa zaten kabul etmez herhalde evlenmeyi,
ne bilsin zavalli ?

O halde yemeğe çıksınlar kızla bi kıza tabiri caizse öküz gibi davransın ne bileyim kendinden vazgeçirecek iğrenç şeylerden bahsediyorum.hatta hesabı da kıza ödetsin:) siz de gidin yan masada oturun tanımıyomuş gibi.vazgeçerlerse en azından zaman kazanırsınız

Sonra bir gün burda bi başlık görür müşüz nişanlım ilk yemeğin hesabını bana ödetti diye:)

Birde merak ettim,
Bu zamanda gencler görüsmeden,
nasil yuzuk takilacak,
o kiz nasil kabul etmis,
zorla goturulse bile belli olur bi sekilde,
bu kadar asiksaniz,
sevgilinizin kiza karsi ilgisiz davranmasi gerekir,
sonucta beraberce oturup konusmuslardir

Tabi ki istekleriniz olacak ama ne olursa olsun hayattaki önceliğiniz çocuğunuz ve kendiniz olmalı..

Bence bu noktada yapacağınız şey beklemek. Adama baskı yapmayın. Kendi kararını versin.Gerçekten istemiyorsa gider sözleneceği kıza söyler sevdiği biri olduğunu,onunla evlenmeyeceğini.. Dediğiniz gibi masumsa....

Ama ailesine boyun eğip sözlenecekse bütün bağınızı kesmeniz en doğrusudur.. Hatta tek doğru
Sonuçta o kız resmi ve legal ilişkisi olacak,büyük ah alırsınız..Zaten erkek arkadaşınız da tercihini yapmış olacak..

İlişkilere başlarken gerçekçi olmak lazım,her günü doyasıya yaşayıp,sonsuza kadar süremeyeceği gerçeğini de sindirmeli.. Bunu başarabilmek ne iyi olurdu...

Şimdi siz beni taşlayacaksınız belki ama dürüst olmak lazım. Ben anne olsam benim oğlum da hem kendisinden yaşça büyük, hem de birden çok çocuğu olan biriyle ilişkide olsa ve evlenmek istese ben de tepki gösterirdim. Çünkü daha önce bir evlilik yaşamamış ve çocuk sahibi olmamış olan oğlumun bu sorumlulukları hayatın gerektirdiği gibi sindire sindire öğrenmeden, daha ne olduğunu bilmeden böyle bir taşın altına elini koymasını istemezdim. Aynı şekilde bir kızım olsaydı da daha önce evlilik yapmış ve birden çok çocuğu olan biriyle evlenmesine bu şekilde tepkili yaklaşırdım. Bu noktada bu tepkili tutumumu sakinleştirebilecek tek kişi de oğlum olurdu. Eğer evlat, annesini bir şekilde sorumluluk sahibi olduğuna ve sizin ve çocuklarınızın sorumluluğunuzu almaya hazır olduğuna inandıramazsa -ki zor- anne tabii ki izin vermez böyle bir evliliğe. Yazınızda "bu çapkın zıpır bana bağlandı" diye yazmışsınız, siz sevgilinizin çapkın zıpır olduğunuzun farkındaysanız annesi çok daha önceden beridir farkındadır ve muhtemelen sizin ilişkinize de bu yüzden sizin baktığınız gibi devlerin aşkı gözüyle bakamaz. Yine bu noktada annenin bakış açısını değiştirmesi gereken sevgilinizmiş. Ama değiştirmezse de siz de bir anne olarak, karşınızdaki annenin tereddüt ve karşı çıkışlarına biraz daha empati kurarak bakabilmelisiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…