Bu derdi taşıyamıyorum artık....

aşk ? şu üç harf yanyana gelince bir kelime karşı karşıya gelincede imkansız oluyor .
ne olmuş yani sevdiyseniz ne olmuş yani iki çocuğunuz varsa nolmuş yani hee nolmuş senden 5 yaş küçük olması .
nasıl bir insan sevmediği bir insanla zorla evlendirilir yaa nasıl delilerin zoruna bak hele . ikinizde böyle eriyip biterken sizi bu hale getirenler nasıl mutllular mı acep ? yaa o sözlendiği kız insan başaksını deli gibi seven bir adamla nasıl evlenir yaa ? cahiilliğe bak .

Hem gercekten haberdar edin ki bakalım sebdiginiz kisi ona neler anlatmis o kiza vaat vermismi onada onu sevdigini soyluyo olablir ne yazikki erkek milleti akli kaliyo benimfe 2 cocugum var esim biraz vukuatli ama inanin cocuklarim icin Allah a dua ettim anne babam gibi olmamak icin sabrettim yani durumumuz ayni degil demek istedigim
Cocuklariniza oncelik verin ilk dusundugunz onlar olunca inanin digerleri ywrini aliyo ama o kiza da citlatin durumu

Hem gercekten haberdar edin ki bakalım sebdiginiz kisi ona neler anlatmis o kiza vaat vermismi onada onu sevdigini soyluyo olablir ne yazikki erkek milleti akli kaliyo benimfe 2 cocugum var esim biraz vukuatli ama inanin cocuklarim icin Allah a dua ettim anne babam gibi olmamak icin sabrettim yani durumumuz ayni degil demek istedigim
Cocuklariniza oncelik verin ilk dusundugunz onlar olunca inanin digerleri yerinii aliyo ama o kiza da citlatin

bence birninsan birisini cok seviyorsa sevgisi icin herseyi göze almami.söz konusu anne babaySa bile.saten anne baba cocuugunu gercekdennnnn cok seviorsa sevdigi isterse sokakdaki or... olsun kabul eder.örnek karadayi ( orhan ve nihal) sen cocugunu seviorsan onun sevgisinede sevdiginede saygi duymak sorundasin.

Sizin aşktan daha önemli 2 sorumluluğunuz var kusura bakmayın aşkınız o iki çocuğun hayatından daha önemli değil ne demek intihar?! siz istediğiniz hayatı seçebiliyorsunuz hatta ölmek yada kalmak gibi bir tercihiniz varken o çocukları seçme hakları olmadan bu dünyaya getirip yine seçme hakları olmadan onları annesiz yada sürekli aşk acısı çekip aklından intihar ihtimali geçiren bir annenin bozuk pisikolojisiyle baş başa bırakmaya hakkınız yok, ne kadar aşık olursanız olun o nasıl annesi için sizi bırakabiliyorsa sizinde önceliğiniz çocuklarınız olmalı çünkü size muhtaçlar sımarıklık edecek lükse sahip değilsiniz evet yaşadığınız üzücü olabilir ama karşı tarafta elinden geleni yapmamış gibi geliyor bana nişanlanacağı kızlada konuşsun o zaman mutlaka oda böyle bir durumun ortasına düşmek istemeyecektir aralarında konuşup bu nişan işini bozabilirler

Koskocaman kadınlar aşkımda ,aşkım sanırsın ki ergenlikte bunlar dik durum şu doğurduğunuz çocuklara sevginizi verin elin oğlu geçici aşklara değil,
nikahta yok ,nerden tutsan, elinde kalıyor , o aşıkım dediğiniz adamda yakında uçar gider ......veya yalanlarla sizi avutuyor

Harfiyen katiliyorum arkadasa..
konu sahibi,
uzgunum

bu gercek hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…