Bu derdim hic bitmiyor, böyle şeyler yaşayan atlatan vsr mi?

Benim de bu yönde bir problemim vardı, irritabl bağırsak sendromu teşhisi konuldu. Malesef kesin bir çözümü yok ama atak zamanları stresten uzak durmak ve doktorun verdiği gaz ilacı bana çok iyi geldi. Onun dışında ılık suya elma sirkesi içmek de bende işe yaradı. Yine glüten de böyle belirtiler yapıyor diye biliyorum, ayrıca iritabl bağırsak sendromunu da tetikliyormuş. Bu açıdan bir baktırabilirsiniz isterseniz.

Irratbl Bağırsak sendromu tabi teshisi doktor koyar iyi bir doktr bul hemen biri öyle dedi diye vazgeçme

Aslında doktora da gitmişsiniz ama,belirli besinlere intoleransınız olabilir.Özellikle süt,baklagil gibi besinler.Ya da elma bile bende şişkinlik yapabiliyor.Belki sizin intoleranslı olduğunuz besinler çok daha fazladır.Bunun haricinde ibs olabilir mi? Ödem tutuyor olabilir misiniz? Ödemse böbrek kaynaklı olabilir mi? Gerçi doktora gittiyseniz illa hepsine bakılmıştır.Psikolojik olabilir mi son çare o geldi aklıma.Geçmiş olsun,çok huzursuzluk verici olmalı.Lifli besinler tüketiyor musunuz? Salata yemenizi öneririm

Gluten hassasiyeti olabilir. Bin tane doktor gezip en sonunda bulmuştum sebebini. Birkaç ay bu diyeti uyguladım sonra kilo almistim

Merhaba herkese, nereden başlasam bilmiyorum kac doktor gezdim hic doğru tedavi olmuyor.
Benim küçüklüğümden beri bağırsak ve mide sorunlarım hic bitmedi. Küçükken hatırlıyorum hicbir sey yiyemiyordum, agridan ölüyordum. Yedigim her seyi kusuyordum.
3 yil önce gastit yasadim. 6 7 aydir da karnim gebe gibi şiş. Bekarım ve gebelik durumu yok. Doktora gittim gaz var dedi. Rontgen cekerek gazi nasil teshis edebiliyor bilmiyorum ama sadece bir rontgen istedi. 2 hafta geçti ama hala problemlerim devam ediyor. Hatta daha da arttı. Sabahları mide bulantim oluyor. Yemek yiyesim gelmiyor. Göğüslerimden sonrasi göbeğime kadar o kadar dolu hissediyorum ki. Zayif biri olmama ragmen kilolu gibi duruyorum bu sislik yüzünden. Aşırı gergin ve dolu tika basa hissediyorum.
Keske bir yolu olsa da bagirsagimi midemi çıkarıp yenisi ile değiştirsem. Ne kadar zor anlatamam. Hiçbir sey yemesem su icsem bile dolu hissettiriyor. Izmirdeyim nereye gideyim ne sorunum var nasil bulunacak yardim edebilir misiniz?
Gastroenteroloji ye gidiceksn sadece rontgenlr gaz görülür bide gittiğin doktora güveneceksn

Gastroenteroloji bölümüne gidin eğer ilaç ile rahatlamıyorsanız ileri araştırma için endoskopi/kolonoskopi yapılabilir tabi doktorun kararı.Ama ilaçlardan sonra düzelmediyse mutlaka tekrar gidin dediğim bölüme

Merhaba herkese, nereden başlasam bilmiyorum kac doktor gezdim hic doğru tedavi olmuyor.
Benim küçüklüğümden beri bağırsak ve mide sorunlarım hic bitmedi. Küçükken hatırlıyorum hicbir sey yiyemiyordum, agridan ölüyordum. Yedigim her seyi kusuyordum.
3 yil önce gastit yasadim. 6 7 aydir da karnim gebe gibi şiş. Bekarım ve gebelik durumu yok. Doktora gittim gaz var dedi. Rontgen cekerek gazi nasil teshis edebiliyor bilmiyorum ama sadece bir rontgen istedi. 2 hafta geçti ama hala problemlerim devam ediyor. Hatta daha da arttı. Sabahları mide bulantim oluyor. Yemek yiyesim gelmiyor. Göğüslerimden sonrasi göbeğime kadar o kadar dolu hissediyorum ki. Zayif biri olmama ragmen kilolu gibi duruyorum bu sislik yüzünden. Aşırı gergin ve dolu tika basa hissediyorum.
Keske bir yolu olsa da bagirsagimi midemi çıkarıp yenisi ile değiştirsem. Ne kadar zor anlatamam. Hiçbir sey yemesem su icsem bile dolu hissettiriyor. Izmirdeyim nereye gideyim ne sorunum var nasil bulunacak yardim edebilir misiniz?
Endoskopi yaptırdınız mı hiç.Bende bir dönem ağrı çektim yediğim herşeyi kustum boşyere ilaç tedavisi gördüm kaç kez en sonunda endoskopi yaptırdım ve ülser çıktı tedavi oldum ve geçti çok şükür.

Bence doktorlar sorunu bulamamışlar. Sorununuz senelerce devam ettigine göre. Siz bence bir check up yaptırın. Bazi gıdalara karşı vücudunuz farkli tepkiler veriyor olabilir. Mide ve bagirsaklarda sorun yaşıyor olabilirsiniz ama bu sorun farkli organlardan da kaynaklaniyo olabilir. Isi sansa birakmadan temiz bir check up yaptirip kafanizi rahat ettirin. Çünkü gastrit senelerce çözülmeyecek bir sorun değil.

bugun haberlerde vardı. bagırsaklarda kötü bakteriler üreyincede gaz reflü gibi belirtiler verirmiş.solunum testi ile anlaşılırmış. gastroleji servisine gitmeni öneririm

Merhaba benim de küçüklükten beri mide sorunlarım var. Prematüre bebek olarak doğdum . Kuvözde mikrop kapmışım. Yıllardır benim de karnım şiş. zayıf olmama rağmen göbeğim var ve kabız olduğumu hic hatirlamam.bunun için endoskopi yaptırmıştım hiçbir şey çıkmadı. Doktor stresten dedi yolladı. Bazı aylar ben de gaz sancısı çekiyorum. Çözümünü bulamadım strese yormaya başladım artık bende. Arkadaşların da dediği gibi chek-up yaptırın herseyinize baksınlar. Ondan da bir sey çıkmazsa Strese girmemeye çalışın. Streste mideyi mahvediyor.

Seni korkutmak icin yazmiyorum sakin yanlis anlama ama karacigerlerine baktir.karacigerleri rahatsiz olan insanlarda karinda sislik olur.halsizlikte yapabilir.safrada da sorun olabilir.safrasinda tas gibi sorunlari olan insanlar mide bulantisi yasar.annemden biliyorum.allah sifa versin.

Cok teşekkür ederim. Birkac gun once migrenden dolayi midem de kötüydü yedigim her seyi cikardim ve 12 saat bir sey yiyemedim. Karnim dümdüz olmuştu. Simdi ekmek yemiyorum iki gundur ve kahve cay gibi kafeinli şeyleri azalttim. Sabahları kahvaltıyı erken yapmak zorunda kaliyordum ise gittigim icin artik kahvaltı yapmiyorum sadece is yerinde yesil cay demliyorum. Bu bana yetiyor simdilik. 3 gundur karnim dümdüz ve sorun yaşamıyorum

Gluten gıda alerjisi bağırsak sorunu sıbo parazit vs herşey olabilir. İyi bir doktora gitmeniz çok iyi bir beslenme uzmanına danışmanız hatta homeopatı uzmanı bir doktora danışmanız yararınıza olur.

Gluten hassasiyeti olabilir, beslendiğin şeylere alerjin olabilir, üşütüyor olabilirsin, bağırsak hareketlerin yavaş olabilir, az su içiyor olabilirsin, doktora git

Back
X