Canım gerçekten üzüldüm. Ama inan herşey sonunda olacağına varıyor. Birincisi daha tanışalı 6 ay olmuş, boşver sen en iyisi para işlerine karışma. Birincisi sevgilin ve ailesi çok iyi biri bile olsa belki gurur meselesi yaparlar ikincisi belki de daha tam tanıyamamışsındır boşuna paranı kaptırmış olursun üçüncüsü parayı batırana ödül vermek olur bu yaptığın. Bunu yapmak yerine çalışıp sen biraz biraz para biriktirip bir kenara koyup evlilik için yatırım yapabilirsin.
Ve herşeyde bir hayır vardır derler belki de bu kadar erken evlenmenin kötü bir tarafı olacaktı. Bilemezsinki... Hem böyle olunca ailenin de gönlü olmuş olur. Herkesin içine siner, geç olsun güç olmasın bence. Ayrıca zaten birbirinizi seviyorsanız sonuçta evlenirsiniz değil mi? Acele etme. Emin ol herşey daha iyi rayına oturacaktır...
niye evlenmek için bu kadar acele ettiğinizi anlamadım
bir sene erteleseniz biraz düze çıktıktan sonra evlenseniz olmaz mı
şart mı bu yaz evlenmek
bencede evliliği erteletin sonra pişman olursunuz tabi bu benim düşüncem .işler bir rayına otursun ondan sanra herşey olur Allahın izniyle .azıcık sabredin.
ben sevgilime kavuşmak için 5 sene bekledim.(beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır)..
ama para işine karışma derim.:1no2:
Evlenmek için acele etmeyin,işler toparlansın biraz,bekleyin..
Annenin itirazında da varmış bir hikmet demekki..
Katkıda bulunma konusuna karışmasan daha iyi olur...
Beklerken yüzük takıp bekleyebilirsiniz...
Bu da fazla bir maddi külfet getirmez.(gayet mütevazi bir nişan olabilir)
allah yardımcınız olsun böyle krizin küresel olduğu bı dönemde inşallah düzelir işler..allah yuva kuranı ve iş kuranı darda bırakmaz hayırlısıyla düzelir.
Güzelim gelin ata binmis ya kismet demisler...yarinimiz bile belli degilken 1-2 sene sonra olacaklara sadece Allah kerim...
Arada resmiyet olmadiktan sonra kesinlikle ve kesinlikle hicbir sekilde maddi yardimda falan bulunmam bu 1...
Evlenmek icin hicmi hic acele etmem hele henüz ögrenci isem bu 2...
Maddi durumu simdiden böyle batik olan bir adamla evlenip yarin öbür gün basima gelecekleri kara kara düsünürdüm...buda üc...
Evlenmek hic zor degil arkadasim..bir gelinlik bir calgi bir dügün....zor olan sonrasidir...parayla saadet olmaz belki ama parasizda hicbir halt olmaz...zengin olmasi gerekmiyor ama bari borcu olmasin...
Eger bu sekilde böyle onunla evlenirsen cok degil en az bir sene sonra nasilki simdi evleneyim diye kendini paraliyorsan o zamanda keske evlenmeseydim diye kendini paralarsin....
Zamana birak hicbirsey icin acele etme...bazen hayir dedigmiz ser, ser dedigmizde hayirdir
Evet yüzük bir nebze bizi rahatlatır. Galiba öyle yapıcaz. Gerçi onu bile hemen takamayız çünkü sevgilim ve ailesi öyle sıkıntılı ki bu işlere bile moralleri yok. Durumlar kötü olunca anneme karşı bu ilişkiyi de savunamıyorum. Annem çok soğuk bakıyor bu duruma. Bana destek olacağına o kadar yabancı davranıyor ki.. Kızına mı kıyamıyor, evlendirmek istemiyor anlamıyorum ki. Onu da anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?