Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet cnım zeytinyagı gbi oluyor ama ben blendırdan gecirmeyi ve zeytinyagıyla kullanmayı tavsiye ederim zeytinyagıda hem besler hem parlatır saçı. belirrtmeyi unutmuşum kızlar kavanozda buzdolabında saklayın bidaha yapacagınız zaman kavanozla sıcak suyun içine bırakın çözülsün:) haftada bir kez ve aynı günler yapmanızı tavsiye ederim. ben her p.tesi yaparım şuan kafamda zaten :D 15 dk. sonra yıkanıcam :)

teşekkür ederim güzelim doğru yapıyomuşum demek ki. evde saf zeytinyağı falan var ama yağlı bakımlar benim saçıma hiç iyi gelmiyo malesef buda ilk yaptığımda yağ gibi olunca korktum döker mi acaba diye de dökmedi neyse ki. bende haftada 1 yapacaktım ama 2 yapayım daha çabuk etki eder belki dye 2 yapıyorum çarşamba ctesi :)) aynen dediğin gibi de dolapta saklıyorum suyun içinde eriyo zaten bakalım 4 kez yaptım daha umarım sonuç verir

teşekkür ederim güzelim doğru yapıyomuşum demek ki. evde saf zeytinyağı falan var ama yağlı bakımlar benim saçıma hiç iyi gelmiyo malesef buda ilk yaptığımda yağ gibi olunca korktum döker mi acaba diye de dökmedi neyse ki. bende haftada 1 yapacaktım ama 2 yapayım daha çabuk etki eder belki dye 2 yapıyorum çarşamba ctesi :)) aynen dediğin gibi de dolapta saklıyorum suyun içinde eriyo zaten bakalım 4 kez yaptım daha umarım sonuç verir

sıcak havluylada sar cnım faydası olur;) inşallah güzel sonuçlar alır paylasırsın bzimle:)

cnım bnim saclarımda deli gibi gürdü toplayamazdım snra çok döküldü inceldi.. yeni saclarda çıkmadı. bsuru maske flan denedim işe yaramadı en son sıgır iliği formülünü gördüm bi deneyim dedim ve daha 3 kez yapmada önlerden yeni saçlarım çıktı kaşlarıma kadar yetişti:) mucize gibi! çok mutluyum.:D:DEki Görüntüle 636411

ya canım bende de önümde böyle bir sürü küçük saç var hep olur böyle bende ama hiç arttırıcı bir etkisi yok o tepe bölgesinde o saçımı ikiye ayırdığımdaki çizginin genişliği hiç artmıyor umarım sen her yerinde fayda görürsün bu yöntemi bir kere denedim bir daha da denemem saçımdan çıkartana kadar öldüm :(

ya bunu yag kullanmadan sadece kullansak sonuc verirmi??? cünkü yag bakımı bana hiç iyi gelmiyor:S

madmad benimde saçıma hiç iyi gelmiyo yağlı bakımlar daha çok döküyo bende yağ karıştırmadım iliğe. zaten eriyince oda yağ gibi oluyo ekstradaan yağ karıştırmak istemedim ters teper diye. ben deniyorum sadece ilikle faydası olursa haber ederim :13:

$2013-02-27-0482_q1.webp $2013-02-27-0481_q1.webp ne olur biri artık bir çözüm söylesin bana :(((

Sonuçları bekliyorum

imgecim sacların uzun mu kısamı anlıyamıorm sadece orta cizginmi bu sekilde yanlarda sıklık varmı??? bence biyerlerden baslaman lazım bak eczaneden bi bayanla görüştüm priorin uzmanı bana dediki iyi gelen bi ürüne basladınmı en az bi yıl onu sürekli kulanman gerekmiş cünkü sac dökülmesi acaip sıkıntılı bisürecmiş:((

eczanede aletle derine baktırsan bi acaba ne dicekler merak ettim???

mezoterapi denedin mi hiç ben 2 seanstır gidiorm minik saclarım cıkıo.. yada prp daha iyi param yetse onuda yaptırıcam
eger denemek istersen istanbulda gittigim biyer var sana anlatabilirim????

Denedim mezoterapiyi 10-11 seans yaptirdim goruldugu gibi ne yazik ki ise yaramadi

imgecim sacların uzun mu kısamı anlıyamıorm sadece orta cizginmi bu sekilde yanlarda sıklık varmı??? bence biyerlerden baslaman lazım bak eczaneden bi bayanla görüştüm priorin uzmanı bana dediki iyi gelen bi ürüne basladınmı en az bi yıl onu sürekli kulanman gerekmiş cünkü sac dökülmesi acaip sıkıntılı bisürecmiş:((

eczanede aletle derine baktırsan bi acaba ne dicekler merak ettim???

Kisa canim yanlari da bu sekilde oldukca acik keske sadece ust olsaydi. O priorin i kullanmistim daha pek cok ilac gibi ama tek yaptiklari kilo aldirmak oldu bence eczanede baktirsam erkek tipi dokulme al minoxil i kulkan sampuan olarakta ellerinde ne varsa onu verirler amaclarida satis yapmaktir zaten

Benimde saçlarım çok seyrek ince telli önlerdede hafif erkek tipi açılmalar var..4 aydır bi yağ karışımı kullanıyorum çok iyi geldi gerçekten yakınım kuaförüm hepsi saçlarımın gürleştiğini söyledi.bende zaten çoğaldığını farkettim..ama güpgürde olmadı tabii çok seyrelmeye gidiyodu bunu durdurdu ve saç çıkmaya başladı..kullandığım karışımı sizinlede paylaşmak isterim:sarımsak yağı,badem yağı,çam yagı,buğday yağı,havuç yağı karışımı..ayrıyetten koza diye bi sabun kullanıyorum aktarda ve bazı marketlerde bulunuyor.sabundan sonra 1 -2 damla sampuanla yıkıyorum kuruluk sertlik olmasın diye..bu tarifi dr. Ahmet Maranki den aldım.sizde bi bakın isterseniz saç dökülmesiyle ilgili videosuna..

mrb kızlar..ne durumdasınız?size bi şey soracağım..bi arkadaşım kaşlarım dökülüo demiş kuaförde e vitamini kapsüllerinden vermiş her gün sür yıkamana gerek yok demiş..biz de saç diplerimize sürsek olur mu sizce?

mrb kızlar..ne durumdasınız?size bi şey soracağım..bi arkadaşım kaşlarım dökülüo demiş kuaförde e vitamini kapsüllerinden vermiş her gün sür yıkamana gerek yok demiş..biz de saç diplerimize sürsek olur mu sizce?

olur neden olmasın bence. en azından bi zararı olmaz ben almıştım yazın bemiks bepanthen evigen ampüllerden bikaç kez yapıp bırakmıştım.

yaaa kızlarr cıldırıcammm demir eksikliğim vardı 5 ay önce ilaç fln kullandım suanda bütün degerlerim tam daha yeni kan testi yaptırdım hiçbir eksik yada fazla degerim yok ama hala sac dökülmem devam ediyor ve deli gibi sac cıkıo döküldügü gibi neden böyle oluoo yaaa neypmalıyım sasırdım iyicee:(((((

:((((

Imge tepelrmz aynı bendede 5 yıldr sureklı artan dokulme acılma var yasadgmz surecte aynı bende bugun sarımsk surmye karar verdm yormlrnzdn snra.uzulme ams ektrme dıye bısey var unlulere baksanaa ben oyle avutuyorum kendımı ama oyle cok doklurse ektrz napalım :)

ben bugün doktora gittim..saçlarımı çekti ve her seferinde saç geldi seboraik dermatit dedi..losyon verdi..ph 5.5 olan bi sabun kullan dedi..strese bağlıymış antidepresan verdi..(sıkıntılarımı da anlatmıştım)..yılan yağı ve defne sabunu kullanıyorum dedim gerçek olduklarını bilsen kullan ama sanmıyorum sahtedir dedi..saçlarmı 2 günde bir yıkıyorum dedim kızdı..saçın yağa ihtiyacı vardır çok sık yıkama dedi..e vitaminini sormayı unuttum:((

Back
X