- 11 Şubat 2013
- 65
- 2
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba benim saçımda aynı seninki gibi fotoğraflarında gördüğüm kadarıyla önde ve yanlarda çok seyrek hemen hemen aynıyız.boşuna canını sıkma ne yaparsan yap düzelmiyo.benim 10 yıldır böyle önceden çok sık ve uzundu.ama hala çok üzülüyorum.insanlarda herdefasında sormasalar alışıcamda en yakınlarım bile söyleyip duruyolar sanki elimde gibi.ben kabullenmeye çalışıyorum artık çaresi yok.seninde söylediğingibi topluyorum sürekli.toplayınca bile araları açık açık duruyo.oof of çok kötü bi durum.sen eğer bi çözüm bulursan banada yaz.
saçlarınıza verebileceğiniz en güzel şey bence keratinmiş :)) öyle elektriklenen uçuşan cansız ince sağlıksız görüntüden eser kalmıyo gerçekten. dokunduğum zaman elime daha dolu dolu geliyo artık saçlarım zaten keratinde saç tellerini kaplayıp sarıyomuş en azından teller kalınlaşıp daha dolgun bi görüntü olur bikaç kez yaptırdıktan sonra diye düşünüyorum. ilk seferde bile ben çok memnunum. netten bikaç şey buldum keratinle ilgili bakın bakalım
Keratin Saç Bakımının Faydaları:
Saç tellerini 2 ve 4 kat arası kalınlaştırır.
Saçların dökülmesini önler.
Saçı besler, nem kazandırır.
Saçın ihtiyacı olan gerekli vitamin ve mineralleri karşılar.
Saçlarda elektriklenmeyi önler.
Saçları güçlendirir, kırılmayı önler.
Saçlarda doğal parlaklık ve yumuşaklık sağlar.
dökülmeyide önler diyo dün yıkadıktan sonra taradım gerçekten dökülmedi 2-3 tel ancak.
buda ayşenur yazıcının bi yazısından
Kendinizi daha ilk seansta, Rapunzel'in kız kardeşi gibi hissediyorsunuz. Düzenli bakımla 2 ay sonunda saçlarım süper sağlıklı nemli ve kalın telli oldu.
Tavsiye ederim hem kalben, hem gözüm kapalı.
Saç dökülmesinin bir çok sebebi var ama temel sebeplerde biri iç beslenmedir. Sana saç döküşmesi konusunda yardımcı olabiceğimi düşünüyorum bende saç fökülmesi sorunu yaşadım hatta kanser oldum sandım o saçlar dolu dolu elime geldikçe ama toparladım. sana yardımcı olabileğimi düşünüyorum:)
Canım Troitlerine baktırdın mı . zira bu saç dökülmesnin çözümü yok denemediğim yol kalmadı benim meğer hormonlardan kaynaklıymış ilaç kullanınca kendiliğinden dökülmede durdu saçta çıktı.
Eki Görüntüle 521302 Eki Görüntüle 521304
canım bu tip dökülme çevresel dökülme olamaz dolayısıyla ne kullanırsan kullan fayda etmez dermorollerde buna dahil. minoxil tedavisi yarar ancak.sende hormonal kaynaklı erkek tipi dökülme olmuş. bazı haplar var doktorunla konuş
Canım zaten bu fotoğraftakiler 3 ay minoksil kullanmış halim yani ben pek yarar görmedim.
Olabilirsen çok sevinirim gerçekten canım bu konuda her türlü deneyimi dinlemeye hazırım :)
Canım her türlü hormona bakıldı hepsi gayet normal çıktı yani o tarz bir sıkıntım yok keşke olsa da ilaçla düzeltebilsem.
Canım zaten bu fotoğraftakiler 3 ay minoksil kullanmış halim yani ben pek yarar görmedim.
benimde saçlarım çok dökülüyor geçen senede aynı mevsimlerde dökülmeye başlamıştı resmen kel kalmştım doktora gitim minoxil vermişti onuda bitene kadar kuallanmadım bir sürü yağ aldım sürdüm ama sonuç yok geçen tanıdık bir eczacı arkadaşla konuşuyorduk sarımsağı ortadan kesip sü beklet bir süre dedi bende denedim sarımsağı kesip saç diplerime sürdüm çok yandı ilk bir süre sonra geçti 2-3 saat bekletip yıkadım haftada 1 yapmayı düşünüyorum inş yararlı olur eczacı hiç bir şampuanın etkisi falan olmuyor bu yöntem saç kırana bile iyi geldiğini söyledi sizde deneyin bir zararı olacağını düşünmüyorum inş yararlı olur( saç çok önemli
Arkadaşlar minoxil bende kullanmıştım ama hiç faydası olmadı.buarada keratin yüklemesi nerede yapılıyo maliyeti nedir acaba.ben hepten ümidimi kesmiştim ama yazılarınızı okuyunca biraz umutlandım.İnşallah bizimda saçlarımız normale döner.başkalarına imrenerek bakmaktan bıktım yani.
Arkadaşlar minoxil bende kullanmıştım ama hiç faydası olmadı.buarada keratin yüklemesi nerede yapılıyo maliyeti nedir acaba.ben hepten ümidimi kesmiştim ama yazılarınızı okuyunca biraz umutlandım.İnşallah bizimda saçlarımız normale döner.başkalarına imrenerek bakmaktan bıktım yani.
Olabilirsen çok sevinirim gerçekten canım bu konuda her türlü deneyimi dinlemeye hazırım :)
Canım her türlü hormona bakıldı hepsi gayet normal çıktı yani o tarz bir sıkıntım yok keşke olsa da ilaçla düzeltebilsem.
İMGECİM COK MERAK EDİYORUM SU AN SACLARIN NASIL EGER ZAHMET OLMAZSA FOTO YÜKLERMİSİN SON HALİNİ???? BELKİ OKADARDA KÖTÜ DEİLDİR ARKDSIM
Çok üzüldüm.. ama takma kafana dönemsel bişeydir. tahlillerin vs. bi sorn yoksa zamanla düzelir..
Strese girme kuzum, benim de seninki kadar olmasa bile fena dokuluyor..isirgan otu kuru yaptim ve isirgan cayi ictim, gercekten faydali oluyor..tavsiye ederim .
Canım daha geçen çektim önceki sayfada yüklemiştim şu şekilde yani epey kötü hala yine çeker yüklerim
Eki Görüntüle 634245
İmgecim seninle iletişime geçebileceğim bir face yada mail adresini bana ulaştırabilirsen sevinirim sana göndermek istediğim bazı dosyalar var saç dökülmesi ile ilgili.
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?
cnım bnim saclarımda deli gibi gürdü toplayamazdım snra çok döküldü inceldi.. yeni saclarda çıkmadı. bsuru maske flan denedim işe yaramadı en son sıgır iliği formülünü gördüm bi deneyim dedim ve daha 3 kez yapmada önlerden yeni saçlarım çıktı kaşlarıma kadar yetişti:) mucize gibi! çok mutluyum.Eki Görüntüle 636411
ne kadar aralıklarla nasıl yaptın canım?maşallah nazar degmesin:))darısı bizim saçlarımıza..
tek tek anlatayım sizin için :)
malzemeler: 150 gr. sığır iliği , 50gr zeytinyagı, 50 gr. lavanta yağı
kasap a gittim 150 gr sığır iliği istedim. kasap amca ne için diye sordu bi karışım için dedim aldım hatta geçenlerde kavanozum kırıldı tkrar hazırlamak için yine gittim adam bitmedimi deneyin bilim adamımı olucam dyip duruyoneyse konuya döneyim :):) sığır iliğini 10dk. 1 bardak suda haşladım. sonra topak kalmayacak şekilde blendırdan geçirdim iyyyyce. sonra zeytinyagı ve lavanta yagını kattım ve işlem tamam soğumaya bıraktım :) saclarınıza ılıkken sürün ister elle ister fırça yardımıyla. sonra streç filmle sarın güzelce. ve sıcak havluyla da sarın ki iyce diplere nüfuz etsin
2 saat bekleyip yıkayın :) merak etmeyin kafanız et kokmuyo lavanta yagı sayesinde çiçek kokuyor:) ve ben kesinlikle kimyasal şampuan kullamam. marka adı vermek doğru mu bilmiyorum ama otacının ısırgan şampuanını kullanıyorum ve içine 1 kapak çam terebentin yağı kattım.saçı deli gibi uzatıyor 2 ayda 4 parmak:) sgır iliği de yeni saç çıkartıyor begenmesem tavsiye etmem zaten fotoda bakın görünnnn
![]()
teşekkürler canım..moral oldu foton bana..
tek tek anlatayım sizin için :)
malzemeler: 150 gr. sığır iliği , 50gr zeytinyagı, 50 gr. lavanta yağı
kasap a gittim 150 gr sığır iliği istedim. kasap amca ne için diye sordu bi karışım için dedim aldım hatta geçenlerde kavanozum kırıldı tkrar hazırlamak için yine gittim adam bitmedimi deneyin bilim adamımı olucam dyip duruyoneyse konuya döneyim :):) sığır iliğini 10dk. 1 bardak suda haşladım. sonra topak kalmayacak şekilde blendırdan geçirdim iyyyyce. sonra zeytinyagı ve lavanta yagını kattım ve işlem tamam soğumaya bıraktım :) saclarınıza ılıkken sürün ister elle ister fırça yardımıyla. sonra streç filmle sarın güzelce. ve sıcak havluyla da sarın ki iyce diplere nüfuz etsin
2 saat bekleyip yıkayın :) merak etmeyin kafanız et kokmuyo lavanta yagı sayesinde çiçek kokuyor:) ve ben kesinlikle kimyasal şampuan kullamam. marka adı vermek doğru mu bilmiyorum ama otacının ısırgan şampuanını kullanıyorum ve içine 1 kapak çam terebentin yağı kattım.saçı deli gibi uzatıyor 2 ayda 4 parmak:) sgır iliği de yeni saç çıkartıyor begenmesem tavsiye etmem zaten fotoda bakın görünnnn
![]()
çok sevindim senin adına bende yeni başladım bu iliğe haftada 2 gün yapıyorum bişey sorcam sana ben iliği bi çay bardağı kadar suda kaynatıyorum başka bişey karıştırmıyorum içine öyle direk onu sürüyorum pis bi kokusuda yok zaten. bu iliği kaynattığımızda zaten zeytinyağı gibi bişey oluyo dimi ? donup katılaşıyo falan ? ilk yaptığımda içinde bişey kalmadı parça falan blendırdan geçirecek bişey yoktu eridi bildiğin yağ gibi oldu.