Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Anladim canim tek care bu gibi gozukuyor zaten ben birkac hafta deneyim buradan sonuclari yazarim :)

imgecim eğer çok tereddüt ediyosan okulun tatil döneminde falan dene istersen. ben bu ara evde olduğum için bi sıkıntı yaşamadım koku konusunda. bu arada dün saçımı bi düzleştireyim demiştim baya çok yeni çıkan saçlarım. düzleşince dikildi hepsi :)) yaptıklarımın ekstra etkisi var mı bilmiyorum ama

imgecim eğer çok tereddüt ediyosan okulun tatil döneminde falan dene istersen. ben bu ara evde olduğum için bi sıkıntı yaşamadım koku konusunda. bu arada dün saçımı bi düzleştireyim demiştim baya çok yeni çıkan saçlarım. düzleşince dikildi hepsi :)) yaptıklarımın ekstra etkisi var mı bilmiyorum ama

ne güzel canım ya darısı başımıza..2 yıldır ne jöle ne düzleştirici yapıyorum..topluyorum sürekli..çok özeniyorum saçlarıma değişik şekiller vermek istiyorum ama olmuo işte :((

ne güzel canım ya darısı başımıza..2 yıldır ne jöle ne düzleştirici yapıyorum..topluyorum sürekli..çok özeniyorum saçlarıma değişik şekiller vermek istiyorum ama olmuo işte :((

Aynen canim ya surekli topluyorum biktim artik ustume giydigim sey ne kadar sik olursa olsun sac hepsini bozuyor dayanamiyorum.

Aaaa super canim ya onlar uzasin bir suru sacin olsun insallah hepimizin olur :)

kızlar sürekli toplamayın en azından evdeyken açın oda saça çok zarar veriyo. keşke imgecim öyle bi sürü saçım olsa saçım ince telli olduğu için ne kadar çıkarsa çıksın ışıkta baktığım zaman dipler belli :ssz:

kızlar sürekli toplamayın en azından evdeyken açın oda saça çok zarar veriyo. keşke imgecim öyle bi sürü saçım olsa saçım ince telli olduğu için ne kadar çıkarsa çıksın ışıkta baktığım zaman dipler belli :ssz:

zaten sıkıca toplamıyorum canım epey gevşek topluyorum çok açıklarım olduğu için şuna baksana en ufak bir ilerleme dahi yok :(
$2013-02-10-0357_q1_Q1.webp

Aynen canim ya surekli topluyorum biktim artik ustume giydigim sey ne kadar sik olursa olsun sac hepsini bozuyor dayanamiyorum.[/QUOTE

alışayım diorum beterin beteri var diorum ama elimde değil..takıntılı oldum..şık giyinmek içimden gelmio bile..hiç bi şey yapmak gelmio gerçi..

öncelikle geçmiş olsun canım bu derece teyzemin di o bıoxcin böyle ampul ampuldü önce dökülmesi durdu sonra baktım dökülen yerler kıllar çıkmaya başladı küçük küçük o ara bizde kalıyodu her akşam ben yatıgım için biiyorum her ne olursa olsun inş.birşeyler dermanın olsun

öncelikle geçmiş olsun canım bu derece teyzemin di o bıoxcin böyle ampul ampuldü önce dökülmesi durdu sonra baktım dökülen yerler kıllar çıkmaya başladı küçük küçük o ara bizde kalıyodu her akşam ben yatıgım için biiyorum her ne olursa olsun inş.birşeyler dermanın olsun

Cok cok tesekkur ederim :) peki teyzenin saclari simdi nasil canim o kucuk kucuk cikanlar uzadi mi?

kızlar bugün saçıma keratin yüklemesi yaptırdım kuaförüm bile dedi saçların ne hale gelmiş yarı yarıya azalmış diye :ssz: şuan saçlarım gayet sağlıklı gzüküyo dolu dolu canlı geliyo elime saç tellerini de kalınlaştırıyo bu keratin dedi umarım öyle bişey olur. ayda 1 kez yaptırcam artık. yıkamadı saçımdan yarın gel yıkayalım dedi 1 gün beklesin saçında dedi. bakalım artık şuan gayet sağlıklı düzgün görünüyo

kızlar bugün saçıma keratin yüklemesi yaptırdım kuaförüm bile dedi saçların ne hale gelmiş yarı yarıya azalmış diye :ssz: şuan saçlarım gayet sağlıklı gzüküyo dolu dolu canlı geliyo elime saç tellerini de kalınlaştırıyo bu keratin dedi umarım öyle bişey olur. ayda 1 kez yaptırcam artık. yıkamadı saçımdan yarın gel yıkayalım dedi 1 gün beklesin saçında dedi. bakalım artık şuan gayet sağlıklı düzgün görünüyo

aaa ne güzel bir ara bende yaptırmayı düşünmüştüm ama hepten az gözükür diye korktum şuan kupkuru olduklarından kabarıyor elektrikleniyor biraz daha kapatabiliyorum bu şekilde ne kadar kötü de gözükse umarım kalınlaştırır o zaman belki bende düşünürüm tekrardan :/

ne güzel..ben korkumdan bi şey yaptıramıyorum..peki açıklıklar da kapanır gibi oldu mu canım?

canım merhaba benim saçımda aynı seninki gibi fotoğraflarında gördüğüm kadarıyla önde ve yanlarda çok seyrek hemen hemen aynıyız.boşuna canını sıkma ne yaparsan yap düzelmiyo.benim 10 yıldır böyle önceden çok sık ve uzundu.ama hala çok üzülüyorum.insanlarda herdefasında sormasalar alışıcamda en yakınlarım bile söyleyip duruyolar sanki elimde gibi.ben kabullenmeye çalışıyorum artık çaresi yok.seninde söylediğingibi topluyorum sürekli.toplayınca bile araları açık açık duruyo.oof of çok kötü bi durum.sen eğer bi çözüm bulursan banada yaz.

canım merhaba benim saçımda aynı seninki gibi fotoğraflarında gördüğüm kadarıyla önde ve yanlarda çok seyrek hemen hemen aynıyız.boşuna canını sıkma ne yaparsan yap düzelmiyo.benim 10 yıldır böyle önceden çok sık ve uzundu.ama hala çok üzülüyorum.insanlarda herdefasında sormasalar alışıcamda en yakınlarım bile söyleyip duruyolar sanki elimde gibi.ben kabullenmeye çalışıyorum artık çaresi yok.seninde söylediğingibi topluyorum sürekli.toplayınca bile araları açık açık duruyo.oof of çok kötü bi durum.sen eğer bi çözüm bulursan banada yaz.

Allah yardımcımız olsun..dökülmen genetik mi?sebebi neymiş?

saçlarınıza verebileceğiniz en güzel şey bence keratinmiş :)) öyle elektriklenen uçuşan cansız ince sağlıksız görüntüden eser kalmıyo gerçekten. dokunduğum zaman elime daha dolu dolu geliyo artık saçlarım zaten keratinde saç tellerini kaplayıp sarıyomuş en azından teller kalınlaşıp daha dolgun bi görüntü olur bikaç kez yaptırdıktan sonra diye düşünüyorum. ilk seferde bile ben çok memnunum. netten bikaç şey buldum keratinle ilgili bakın bakalım

Keratin Saç Bakımının Faydaları:
Saç tellerini 2 ve 4 kat arası kalınlaştırır.
Saçların dökülmesini önler.
Saçı besler, nem kazandırır.
Saçın ihtiyacı olan gerekli vitamin ve mineralleri karşılar.
Saçlarda elektriklenmeyi önler.
Saçları güçlendirir, kırılmayı önler.
Saçlarda doğal parlaklık ve yumuşaklık sağlar.

dökülmeyide önler diyo dün yıkadıktan sonra taradım gerçekten dökülmedi 2-3 tel ancak.

buda ayşenur yazıcının bi yazısından

Kendinizi daha ilk seansta, Rapunzel'in kız kardeşi gibi hissediyorsunuz. Düzenli bakımla 2 ay sonunda saçlarım süper sağlıklı nemli ve kalın telli oldu.
Tavsiye ederim hem kalben, hem gözüm kapalı.

bu arada saçımdaki sarımsak kokusuda gitti keratinden sonra :))) iliğe de devam edicem normalde ctesi yapmam lazımdı ilik yoktu bugüne kaldı haftada 2 gün ilik ayda 1 keratin inadım inat pes etmicem :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?

Saç dökülmesinin bir çok sebebi var ama temel sebeplerde biri iç beslenmedir. Sana saç döküşmesi konusunda yardımcı olabiceğimi düşünüyorum bende saç fökülmesi sorunu yaşadım hatta kanser oldum sandım o saçlar dolu dolu elime geldikçe ama toparladım. sana yardımcı olabileğimi düşünüyorum:)

Back
X