Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bilemiyorum...olabilir tabi ..ne önerdilerse onu kullandım ben
Merhabalar benim saçımda sizinki gibi 25 yaşındayım polikistik over seboreik dermatit ve genetik kaynaklı.dökülme ve dökülmem hala aşırı derecede ön kısım tepe kısım açılmış durumda şu an neler kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz denemedigim prp mezo serumlar vitaminler hormon ilaçları hepsini denedim ama nafile denemediğim bir tek minoxidil kaldı

şuan hiç bir şey yapmıyorum prp ve mezoterapi sırasında önerdikleri şampuan ve priorin hapı kullanıyorum
minoxidil kullandım mı hatırlamıyorum belki de kullanmışımdır
saç ekimi kimi yer öneriyor kimi yer varolan saça zarar verir diye önermiyor hangisi doğru bilmiyorum. zaten yaptıracak cesaret yok çalışıyorum o halde işe gelip gidemem..
saç simülasyonu düşünüyorum o da 3-5 senelik bişeymiş
saç protez erkeklere uyguluyorlar ama bayanlara nasıl olur bilmem

Belki bi yararı olur diye yazıyorum dermorolleri araştırırken gördüm bu başlığı.. Saçlarım avuç avuç dökülürken Mezoterapi denen şeyi saçıma yaptırdım saçı ahenkle dans ettiriyor ben 2 yılda bir 6 seans yaptırıyordum cidden çok etkili ancak özel yerlerde 400 'den başlıyor seanslar halbuki ilaç parası en fazla 80 olsun hadi doktor geri kalan parayı on dakikalık vurduğu iğne işlemi için alıyor uygun fiyatlı bir yer bulmak lazım devlet hastanelerinde cildiyeciler 120'ye yaparken özeller kazıklıyor tabiki Ankarada bulursanız uygun fiyatlı banada bilgi verebilir misiniz

Merhaba bende adet görmeye başlaďıgmdan beri düzensizlik var 22 yaşındayım daha yeni ögrendim diane 35 yazdı sende kullanıyormusun sürekli bu hapı faydası oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…