bana o kadar güzel moral verdin ki yani en yakınımdan bile daha iyi anlıyosun beni çok teşekkür ederim canım beniiimşimdi ben minoxil kullanıyorum derma roller dan sonra sarımsak yerine minoxil sürsem o da güzel etki eder mi hani onu bırakınca daha kötü olur diyorlar ya aslında bırakmak istiyorum ömür boyu çok zor sarımsak mı denemeliyim onun yerine? ben zaten o konuyu yalayıp yuttum o yüzden derma roller bana cesaret verdi güveniyorum zaten siparişimi verdim geliyor :) umarım yeni konumda bu kez gür saçlarımı paylaşırım :)
merhaba canım ilk mesajım hayırlı olsunbenimde son 2 yıldır aşırı derecede saç dökülmem oldu. peki ben ne yaptım? hiçbir şey. sürekli kendi kendime moral verdim yenileri çikacak sabret diye ve öylede oldu hiçbir bakım yapmadım arada bir son durulama suyuna sirke koydum şimdi onuda bıraktım . sadece şampuan kullanıyorum . saçımı sık toplamamaya çalışıyorum o kadar umarım eski saçlarına kavuşursun
Kızlar epeydir yazmıyorum çünkü çözüm bulamadım saçım yok denecek kadar az artık hormon ve kanda herangi bir problem yok hepsine bakıldı doktorlar genetik diyip geçiştiriyor psikolojim korkunç durumda
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?
Canım acaba saçlarınla ilgili sorunu aşabildin mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maalesef canım şuan saçım çok çok az artık düzeleceğini de hiç sanmıyorum kafama da takmıyorum sıkıldım çünkü kel kel çıkıyorum dışarı başka çaresi yok peruk takamıyorum aldım çokta kaliteli bir şey ama yakıştıramadım kellikten iyidir diyordum ama yine de ısınamadım mümkün olduğunca nadir dışarı çıkıyorum çıktığımda da kafama bir şey bağlayıp çıkıyorum .
Maalesef canım şuan saçım çok çok az artık düzeleceğini de hiç sanmıyorum kafama da takmıyorum sıkıldım çünkü kel kel çıkıyorum dışarı başka çaresi yok peruk takamıyorum aldım çokta kaliteli bir şey ama yakıştıramadım kellikten iyidir diyordum ama yine de ısınamadım mümkün olduğunca nadir dışarı çıkıyorum çıktığımda da kafama bir şey bağlayıp çıkıyorum .
cnm daha önce konuna cvp vermiştim .fakat şu an özellikle sormak ıstıorum..hormon testi yaptır demiştim yaptırdınmı..LH ve FSH ile testosteron hoprmonlarına bakıldımı..çünkü seninki kesinlikle hormonal bir dökülme..ayrıca doğum kontrol hapı kullandınmı hormonların duzelmesı ıçn?
banyodan sonra bir tasa yarım fincan sirke koyun saçınıza dökün durulamayın dökülme duruyor yeni saç çıkıyor. koku rahatsız edebilir ama kuruyunca geçiyor sirke kokusu. ben 1 kez yaptım henüz ve dökülmem durdu.
selam arkadaşım cevabının üstünden 1 yıl geçmiş sanırım ama ben de birşey sormak istiyorum sana bu uygulamayı her banyodan sonra mı yapıcaz?? ve ne kadar süre ile devam etmeliyiz?? cevabın için teşekkür ederim
Haftada bir yapsan yeter :))) 6 ay devam et sonra istersen bırakırsın
cnm bnde senle aynı yaştayım ya saçlarım resimdekilerin aynıısı bu problemi o kadar cok kafama takıyorum kı psıkolojimi çooook etkiliyor. Ne yaptıysam olmadı yağlar minoxil şampuanlar herşey kan testlerimde normal dr. genetik dedi ama genime bakınca erkeklerde dökülme var ama kadın tarafında kesinlikle böyle bişey yokBen ilk zamanlar saçıma ütü yapıyordum allah belasını versin onun ondan sonra mahvoldu döküldü saçlarım ki abartısız söylüyorum bende on kişilik saç vardı hiç bir toka tutmazdı saçımın çokluğundan kaç defa agladığım bile oluyor saçlarım yüzünden :18:
kızlar 2 ay sonra düğünüm var..ben hiç bi sevinç heyecan yaşayamıyorum..saçlarımı boyatmam lazım..dert oldu içime..saçlar boyanacak,topuz yapılacak..zaten 3 tel,onlar da gidecek((peruk takmamı nişanlım kabul etmiyor,böyle de ben çok mutsuzum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?