Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

imge92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
125
1
46
Çanakkale
Merhaba arkadaşları, yıllardır bu sitenin takipçisiyim fakat artık çözemediğim bazı sorunlar var. Öncelikle ben 20 yaşımdayım yani daha çok gencim.4 yıl önce bir anda saç dökülmesi başladı. Herkesin hayran olduğu saçlarım mahvoldu. Başta çinko eksikliği bilmem ne eksikliği dendi her şeyi yaptım şuanda bütün değerlerim normal fakat artık saç çıkmıyor. Bana yağla bakım falan yapılamaz çünkü bu saçı yağ bile kurtarmaz. Denedim hepsini tek denemediğim derma roller diye bir şeyden bahsetmiş bir üye arkadaşım, içime yattı. Hiç bu derece dökülmesi olupta düzeltebilen var mı?

cnm bendede AYNI SORUN VAR BU KADAR KÖTÜ DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR AMA ŞU KURU MAYALI TARİFİ Bİ DENESENE BEN BUGUN ONA BAŞLAYACAĞIM İNŞ. İYİ GELKİR

derma roller için çok iyi anlatmıştı arkadaş denemedim bende merak ediyorum deneyen bir arkadaş varsa bilgilendirirse çok sevinirim umarım düzelir canım çok gençsin bu tarz tedaviler sende çok daha çabuk etki gösterir çok fazla takma kafana psikolojide çok önemli

mayalı maskeyi denerim denemesine de bende artık pek dökülme yok sadece saçlarım çıksın istiyorum yinede denemekten zarar gelmez tabi

çok teşekkür ederim desteğin için ama elimde değil

canım benim bak sen çok gençsin o yüzden roller alırsan her şeye 1-0 önde başlayacaksın.bu rollerı 70 yaşında kullanan var.benim eşim nerdeyse kel kalmak üzereydi yanları falan tamamen keldi üstelik bir erkek o.şimdi her açılan yeri doldu.

lütfen burda ki ''3 yıllık saç dökülmesi hikayem'' yazan sayfaya gir 15.sayfadan başla okumaya lütfen buna zaman yarat

diğer arkadaşlarda okusun lütfen sormak istediğiniz her sorunun cevabı var o sayfada bi çok da roller kullanan var başaran sayısı da az değil.

bi profesör saç kökleri ölmez sadece uyur dedi sen de uykuda olan saç köklerini uyandıracaksın ama ne yazık ki bu dışardan süreceğin hiç bi şeyle olacak gibi gözükmüyor

roller alıp sarımsaklı karışım tarifleri var onlarıda uygularsan ben sana söz veriyorum ki 1-1,5 aya saçların çıkacak

rollerdan sonra sarımsak çok yakıyor ama çok da çabuk saç çıkmasını sağlıyor

lütfen bu yazdıklarımı iyi düşün sadece bizim tavsiyemizle de kalma roller sitelerini incele bu aleti dünya kullanıyor

hiç zaman kaybetme

öptüm seni

bana o kadar güzel moral verdin ki yani en yakınımdan bile daha iyi anlıyosun beni çok teşekkür ederim canım beniiim şimdi ben minoxil kullanıyorum derma roller dan sonra sarımsak yerine minoxil sürsem o da güzel etki eder mi hani onu bırakınca daha kötü olur diyorlar ya aslında bırakmak istiyorum ömür boyu çok zor sarımsak mı denemeliyim onun yerine? ben zaten o konuyu yalayıp yuttum o yüzden derma roller bana cesaret verdi güveniyorum zaten siparişimi verdim geliyor :) umarım yeni konumda bu kez gür saçlarımı paylaşırım :)

Son düzenleme:

canım öncelikli olarak sana şunu söleyeyim tahlil yaptırmışsın bişey çıkmamış ama senin yerinde olsam öncelikle saç dökülmesi üzerine uzman bi doktora giderim saç derini falan inceler el elden üstündür hesabı eğer sonuç alamazsan başka uzman bi doktora daha git mesela istanbulda bi doktor var adı selver ama soyadını hatırlamıyorum bu doktoru çok övüyolardı bunu araştır istersen ama bakım yapcam falan diyosan birisi şunu kullan dediği zaman deneme hemen mesela ben badem yağı+bepanten, evigen, bemiks diye bi başlık var ordaki yorumları okudum araştırdım ben hastanede çalışıyorum burdaki cildiye doktorumuzada sordum bu karışımı ve öle kullandım çok şükür kendimi bildim bileli dökülen saçlarım artık çok az dökülüyo ayrıca hızlı uzuyo ve besliyo bu karışım bunu arkadaşıma önerdim onunda aynı sorunları vardı oda memnun ama sana kullan demiyorum senin problemin birazdaha fazla benim çok az saçlarım var ama seyrek olarak az böle açılma yok yani yanlarımda var ama çok belli değil benim saçlarım az ince telli ve yağlı hormonlarımdan kaynaklı bi dökülme benimki hap kullanıyorum ama dışardan böle destek almam gerek senin bence saç derinin incelenmesi lazım bunuda uzman doktorlarla çözeceğine inanıyorum ben...

Sosyal hayatını etkilemeyecekse saçlarını kzaıt derim ben,açılan yerler tamam gitmiş ama kalanlarda çok sağlıklı değil,bakım kürleri ile yağlarla iyice yorma saçlarını.Zaten kalanlar zayıf onlarda sürülen şeylerle gözenekler genişleyerek daha çok döker.İmkanın varsa kazıt.Daha sonra sarmısak sür bu etkili yıllardan beri kullanılıyor.Minoxil doktor banada verdi ama yan etkileri ağır ve 2 yıl kullan dedi,ona bakarsan aynı etkiyi yılan yağıda veriyor minoxile ne gerek var.Ayrıca diğer tavsiyemde kapsül ler pantagor yada priorin bunlar içeriden destek veren kapsüller ... Umarım faydalı olur,herkesin hayatında belli aralıklarla saç dökülmesi olur benim de tepem açık çok fazla değil şükür ama sinir bozucu. ALLAH yardımcın olsun

benim de bu aralar saçım çok dökülüyo ya.bu hale gelicek diye korkuyorum.roller dediğiniz nedir? hiç duymamıştım

canım ben bazı yorumlarda saçı kazıtanların yine aynı problemi yaşayanları duydum bende minoksili kullanıyorum saç çıkartıyo onun dışında bana ağır gelen bi yönü yok belki bünyeden bünyeye değişebilir sana yan etkileri olabilir bırakınca dökülmenin dahada arttığı doğru ama ben şöle yapıyorum her gün uygulamıyorum mesela 2 gün yapıyosam 3 gün yapmıyorum bırakıcağımdada ki hamilelikte kullanılmıyo illa o zaman bırakıcam ama ozamanda yavaş yavaş bırakıcam etkisini biraz azaltıcağını düşünüyorum yani birden bire bırakmak çok döker

Dediğiniz doktoru bir araştırıyım ama çok tahlil yaptırdım bir soruna rastlanmadı ne yazık ki bakım amaçlı o karışımlar çok iyidir mutlaka ama benim saçım ölmüş gibi sanki hiçbiri etki etmiyor. Doktor meselesini bir kez daha düşünüyüm çok teşekkürler :)

Üniversite de okuyorum çok zor yani bir de kazıtmak saçı daha da inceltebilirmiş ya da saç bir iki sene sonra yine aynı şekilde dökülürmüş diye duydum o yüzden yanaşamadım. Çok sağolun da pek yardımcı olduğu yok ben de yoruldum artık. Yinede teşekkürler .

benim de bu aralar saçım çok dökülüyo ya.bu hale gelicek diye korkuyorum.roller dediğiniz nedir? hiç duymamıştım

3 yıllık saç dökülmesi hikayem konusunu 15. sayfadan itibaren okuyabilirsiniz orada çok güzel bahsedilmiş bakalım deniycem buradan da bilgilendiririm seni :)

canım bu konuda uzman bi kaç doktora daha görün saç derini bi incelesin çünkü senin problemin başka olabilir çünkü bu bildiğimiz dökülme değil mutlaka bi çözümü vardır

Banada doktor önerdi ama yan etkileri fazla şimdi görülmemiştir ama ileride çıkar egzema bile yapıyormmuş emildiği kana geçtiği için böbrek bağırsak hastalığı olabiliyormuş.Ve iki yıl sürekli kullan dedi 2 yıl minoksile dökeceğin paraya saç ektirebilirsin mesela böylede düşünülür.Kazıtma işi ise sürekli herkes işe yaramıyor aynı oluyor diyor ama en azından şu an mevcut saçlarda çok sağlıklı değil,en azından kısa kestirilip öyle bakım yapılır daha havalı gür görünümler verilir,bilmiyorum fikrimi söylemek istedim.ALLAH yardımcımız olsun

canım egzama kana geçtiği için hastalık falan bunları doktormu söledi ben ilk senden duyuyorum başkaları diyosa inanma o zaman çünkü yalan yanlış bilgiler aktarılıyo doktor diyosa tamam ama başkalarına inanma saç ektirme işide bana kalıcı gelmiyo benim şuan iki uygulamam var biri badem yağı+bemiks, evigen, bepanten karışımı var 3 aya yakın kullanıyorum çok şükür memnunum bide minoksili kullanıyorum ama o kadar sık kullanmamaya çalışıyorum fazla alışmasın diye...

canım bu konuda uzman bi kaç doktora daha görün saç derini bi incelesin çünkü senin problemin başka olabilir çünkü bu bildiğimiz dökülme değil mutlaka bi çözümü vardır

Tekrar doktora gideceğim o zaman umarım dediğininz gibi çözümü vardır :)

Aynen kısa kestirip o dediğiniz bakımı yapacağım saçlar biraz toparlanınca, roller ı bir düzenli kullanıyım işe yarar diye düşünüyorum doktorada bir soruyum gidersem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…