Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
slm kızlar..nasılsınız?saçlarınız da bi gelişme var mı?

benim şimdilik iyi gibi %70 civarı azaldı nerdeyse dökülmesi. ama dökülmenin durması yeterli değil benim için saçlarım çok ince telli çok cansız baya bi süre uğraşcam heralde bu saç işiyle hergün düzenli yapıyorum ama minoxili geçen haftada şu sinamekili küre başladım uzatsın diye dökülme durup o yeni çıkan saçlarda çabucak uzarsa belki biraz kendine gelir :26: senin nası gidiyo

canım özel mesaj atamıyorum mesaj sayısı az olduğundan epeydir saçıma pek bir şey yapmıyorum yoruldum artık minoxil in zaten %5 olanını kullanıyorum erkek tipi dökülme olduğu için ama bir şey yapmadığımdan dökülme daha da arttı çok sıkıldım :(

Birkaç kere sürdüm canım düzenli olmasada ya sarımsak sürüyorum ama çok sulu bir şey değil ya kuru kuru geçince yararı olur mu ki :/

canım özel mesaj atamıyorum mesaj sayısı az olduğundan epeydir saçıma pek bir şey yapmıyorum yoruldum artık minoxil in zaten %5 olanını kullanıyorum erkek tipi dökülme olduğu için ama bir şey yapmadığımdan dökülme daha da arttı çok sıkıldım :(

ya bu saç işi çok can sıkıyo seni çok iyi anlıyorum :( şu sığır iliği tarifini bi denesen bilemiyorum ki :26: ama sakın yoruldum artık bıraktım moduna geçme saç bu işte başka şey gibi değil hemen cevap alamıyosun sabır lazım sen yine devam et minoxile. minoxilin sitesinden baktım resimler vardı 6 aylık tedavi sonrası 8 aylık tedavi sonrası 12 aylık vs aylarca uğraşmak lazım işte sonuç almak için :(

benim dökülmem aynı..her gün bakıyorum yeni çıkan saç var mı die ama göremiyorum..3 gün önce saçlarımı kestirdim..kuaför çok kuru saçların bu da döker dedi..onlara yaptığım bakımı kendime yapmıyorum daha ne yapayım dedim:(((sabun kuruturmuş..çok basık bi de dedi..iyice moralimi çökertip yolladı ewe..jiletle kazıtsak acaba ince teller sertleşir mi?saçlarını kazıtanlar olmuş..şu an yapamam ama yaza düşünebilirim..faydası olacaksa her şeyi yaparım..topik araştırıyorm bakalım..topik kullanan oldu mu aranızda?oralimizi bozmayalım dicem ama demekle olmuo..herkesin saçına bakıyorum..insanlarla göz teması deil saç teması kurar oldum:(((

canım kafamıza taktıkça daha da dökülüo..6 ay sık dişini düzenli kullan..birbirimize destek olalım..sıkıldığımızda birbirimizi motive ederek bakımlarımızı yapalım..çünkü her zaman aynı istek olmuyo insanda..aşacağız inş. bunları..

ben minoxil i 6 ay kullandım canım mutlaka işe yaramıştır ama resimlerde de gördünüz hiçte belirgin bir şekilde artış yok, ah o kuaföre gitmiyorum utanırım bu kadar az saçın nesiyle gidiyim aynen tatlım milletin sadece saçına bırakıyorum inan yaşlı bayanların bile genç kızlara taş çıkartacak saçları var ben bu yaşımda bu haldeysem ooo ilerde ne olur arada diyorum öleyim artık nasıl olsa hayatın tadını hiçbir zaman çıkaramıycam bir yanım hep eksik olcak, ha kimi diycek aman ne boş sebeplere ölmek istiyorsun bu mu sıkıntı diye de yaşamayan anlayamaz.

bacağı kolu olmayan insanlarda var aynı onun gibi bir şey psikolojimi acayip bozdu bende kazıtmayı düşünmüştüm ama doktorlar işe yaramıyor diyorlar kararsız kaldım

bacağı kolu olmayan insanlarda var aynı onun gibi bir şey psikolojimi acayip bozdu bende kazıtmayı düşünmüştüm ama doktorlar işe yaramıyor diyorlar kararsız kaldım

burda bi konuda okudum..biri kazıtmış ve 2 3 güne bir de jiletlemiş 2 ay fln..daha da kalınlaşmış saçları..öyle yazmış..ama benim şu an bunu yapabilmem imkansız..çalışıyorum ewde olsam yapardım..benim de psikolojim aynı canım..seni çok ii anlıyorum..aynı durumdayız..dün gece psikologa gitmeye karar verdim hatta..takıntılı oldum resmen:((

Ben bu saçın kazıtmayla düzeleceğini sanmıyorum yaz mevsiminde belki kazıtırım benimde şuan mümkün değil , psikoloğa bende mi gitsem dedim ama o bile düzeltemez psikolojimi of of...

kızlar dün aklıma geldi bu sarımsak tmm saç için çok faydalı ama imgenin dediği gibi kesince fazla bi suyunu çıkaramıyosun. hani şu katı meyve sıkacakları varya :) onunla suyunu çıkarsak haftada 1-2 gün sürsek olmaz mı ya bence olur :)

Bence olur da annem bu konuda ne düşünür onu bilemiyorum malum sarımsak kokusu sinen bir şey meyve sıkıldığında tadına geçmesin :D

Bence olur da annem bu konuda ne düşünür onu bilemiyorum malum sarımsak kokusu sinen bir şey meyve sıkıldığında tadına geçmesin :D

hahaha bende sordum anneme nası olur diye olur dedi bi de yağ alayım menekşe yağı yada lavanta falan öyle karıştırıp sarımsak suyuyla süreyim diyorum kokuyu engellesin diye saçıma sürünce. sıkacak kokarsa koksun umrumda değil hem kokmaz heralde yıkayınca geçer gider koksa sarımsak ezecekleri falan hep kokması lazım :))

Uzun zamandır girmiyordum seni merak ettim canım ne yaptın diye böyle üzgün olduğunu görünce üzüldüm sakın umudunu kaybetme henüz çok gençsin bence bir gün bu işin çaresini bulacaksın ve çok güzel saçlara kavuşacaksın :16:

Uzun zamandır girmiyordum seni merak ettim canım ne yaptın diye böyle üzgün olduğunu görünce üzüldüm sakın umudunu kaybetme henüz çok gençsin bence bir gün bu işin çaresini bulacaksın ve çok güzel saçlara kavuşacaksın :16:

Umarım öyle olur güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

imge profil fotondaki sen misin sacların uzun gözüküyor.. sacların suan kısamı fotolarında tepeden cekmişssin de acaba önlerin nasıl merak ettim arkdsm ..
benmde önden acıldı biraz cok moralim bozuk dermarollerde sanırım cok ileri düzeyde dökülmelerde kullanılıyor neyapıcagımı sasrdım cok üzülüyorum:(

Back
X