Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün aldım menekşe esansını yaptım az önce sarımsağıda :) gözüme az geldi yetmez diye suyuna birazda zeytinyağı döktüm bolca menekşe esansından döktüm hafif sarımsak genel olarak menekşe kokuyorum şuan :) diplerini yaktı biraz 1 saat falan bekletcem bakalım. imgecim bu arada meyve sıkacağında koku falan bırakmıyo
rollerdan sonra mı yaptın?umarım faydasını görürsün..
süper o zaman bende bugün yaparım canım bu yöntem işe yarayacak gibi geliyor hadi bakalım :)
banada işe yarayacak gibi geliyo ama sakın sakın sakın kokulu bişeyler eklemeden yapma :))
dışarı her çıkarken aynada kendime baktığım an ağlama krizine giriyorum acayip takıntılı oldum psikolojimi feci bozdu bu olay artık dayanamıyorum sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor lütfen bana cesaret verebilecek haberler verin... :18:
benim moralde yerlerde..banyodan çıktım az önce..dökülenler sinirimi bozdu..taramam lazım cesaretimi toplamaya çalışıyorum 15 dk dır..takmamak lazım ama elde deil..bi unutabilsem böyle bi sorunum yok gibi davranabilsem..sabırrrrr..
kızlar lütfen moralinizi bozmayın şimdi tırtıl sonradan kelebeğe dönüşecek diye düşünün :) dediğin gibi sabır başka bişey değil ama düzelecek ondan emin olun. ben şu sinamekiyi de yapıyorum uzamasını hızlandırsın diye akşam onu yaptım önceki günden kalan biraz sarımsağım vardı sinamekiyi ona ekledim yine sürdüm 6-7 tel ancak döküldü.
bugün banyoda çektim saçımı bişey gelmedi çıkınca tararkende 4-5 tane ancak döküldü. çok umutluyum sarımsaktan![]()
maşallah canım ya..ne güzel..ben hiç bi şey yapmıyorum bu aralar..o kadar zor gelioki..hem üzülüyorum hem de bi çabam yok..kızıyorum da kendime ama artık çok sıkıldım..şu sarımsağı ben de denemk istiyorum ama istemekle kalıp yapmıyorum![]()