Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım profilimdeki eski fotoğrafım şuan saçlarım omuz hizasında uçları bakımsız ve epey az duruyor yani önden baktığında saçlarımın arkası görünüyor az epey moralini sakın bozma ısırgan otunu demle haftada 2-3 kere o az görünen yerlere sür çoğu memnun ondan :)

kızlar bugün aldım menekşe esansını yaptım az önce sarımsağıda :) gözüme az geldi yetmez diye suyuna birazda zeytinyağı döktüm bolca menekşe esansından döktüm hafif sarımsak genel olarak menekşe kokuyorum şuan :) diplerini yaktı biraz 1 saat falan bekletcem bakalım. imgecim bu arada meyve sıkacağında koku falan bırakmıyo

kızlar bugün aldım menekşe esansını yaptım az önce sarımsağıda :) gözüme az geldi yetmez diye suyuna birazda zeytinyağı döktüm bolca menekşe esansından döktüm hafif sarımsak genel olarak menekşe kokuyorum şuan :) diplerini yaktı biraz 1 saat falan bekletcem bakalım. imgecim bu arada meyve sıkacağında koku falan bırakmıyo

rollerdan sonra mı yaptın?umarım faydasını görürsün..

canım ya sarımsağın kokusu geçiyor bunda da geçmez mi ki bende o kokuyu engelliycek bir yağ yok hani almam mı lazım illa? ( evet üşeniyorum :)) )

bilmiyorum öyle direk sarımsak kokar diye aldım bende fazla kokmasın diye bi dene istersen sadece diplerine sürdüğüm için fazla bi koku yapmadı zaten

dışarı her çıkarken aynada kendime baktığım an ağlama krizine giriyorum acayip takıntılı oldum psikolojimi feci bozdu bu olay artık dayanamıyorum sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor lütfen bana cesaret verebilecek haberler verin... :18:

mrb arkdsm ltfn moralini yüksek tut benmde dökülmem pek durmadı ama aklına getirmemeye calıs stres bizi mahvedio gercekten ..

dışarı her çıkarken aynada kendime baktığım an ağlama krizine giriyorum acayip takıntılı oldum psikolojimi feci bozdu bu olay artık dayanamıyorum sizler ne yapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor lütfen bana cesaret verebilecek haberler verin... :18:

moralini bozacak bişey yok emin ol düzelecek öyle yada böyle düzelecek :34: dün yaptım bende 2. sarımsağımı bu sefer yağda koymadım menekşede sırf sarımsak. sürmeden öncede çok hafif roller yaptım boş bi şırıngaya ucu iğnesiz tabi çekip sıktım saç diplerime çok işime yaradı çok kolay sürüldü her yerine. baya yaktı dedim kesin yıkarken tutam tutam gidecek bu kadar yakmaya. hiç öyle olmadı 6-7 tel ancak döküldü. banyodan sonrada uçlarına gliserin sürdüm. size haftada 1 yapcam sarımsak demiştim ama bi ara bende moralimi bozdum haftasını biraz geçti dün yine inatlaştım yok dedim düzelecek o gazla yaptım :) minoxilimde bitti bi iki gün önce. almadım yenisini biraz sarımsakla idare edeyim diyorum minoxile sürekli bağımlı kalmak istemiyorum eğer sarımsak işi tutarsa hiç almam minoxili bilmiyorum.

benim moralde yerlerde..banyodan çıktım az önce..dökülenler sinirimi bozdu..taramam lazım cesaretimi toplamaya çalışıyorum 15 dk dır..takmamak lazım ama elde deil..bi unutabilsem böyle bi sorunum yok gibi davranabilsem..sabırrrrr..

benim moralde yerlerde..banyodan çıktım az önce..dökülenler sinirimi bozdu..taramam lazım cesaretimi toplamaya çalışıyorum 15 dk dır..takmamak lazım ama elde deil..bi unutabilsem böyle bi sorunum yok gibi davranabilsem..sabırrrrr..

kızlar lütfen moralinizi bozmayın şimdi tırtıl sonradan kelebeğe dönüşecek diye düşünün :) dediğin gibi sabır başka bişey değil ama düzelecek ondan emin olun. ben şu sinamekiyi de yapıyorum uzamasını hızlandırsın diye akşam onu yaptım önceki günden kalan biraz sarımsağım vardı sinamekiyi ona ekledim yine sürdüm 6-7 tel ancak döküldü.

kızlar lütfen moralinizi bozmayın şimdi tırtıl sonradan kelebeğe dönüşecek diye düşünün :) dediğin gibi sabır başka bişey değil ama düzelecek ondan emin olun. ben şu sinamekiyi de yapıyorum uzamasını hızlandırsın diye akşam onu yaptım önceki günden kalan biraz sarımsağım vardı sinamekiyi ona ekledim yine sürdüm 6-7 tel ancak döküldü.

ne güzel maşallah..nazar değmesin..

çok sevindim canım işe yaramasına ben bu ara üşeniyorum epey ama başlayacağım, o tırtıl acaba kelebeğe ne zaman dönüşecek sonuçta saçların en güçlü olduğu zamanlar bunlar yaş ilerledikçe bu iş daha da kötüleşecek birkaç sene sonra çocukta oldu mu hepten azıcık saçımda gider artık...

bugün banyoda çektim saçımı bişey gelmedi çıkınca tararkende 4-5 tane ancak döküldü. çok umutluyum sarımsaktan :nazar:

maşallah canım ya..ne güzel..ben hiç bi şey yapmıyorum bu aralar..o kadar zor gelioki..hem üzülüyorum hem de bi çabam yok..kızıyorum da kendime ama artık çok sıkıldım..şu sarımsağı ben de denemk istiyorum ama istemekle kalıp yapmıyorum:(

maşallah canım ya..ne güzel..ben hiç bi şey yapmıyorum bu aralar..o kadar zor gelioki..hem üzülüyorum hem de bi çabam yok..kızıyorum da kendime ama artık çok sıkıldım..şu sarımsağı ben de denemk istiyorum ama istemekle kalıp yapmıyorum:(

saçlarını çok beğendiğin kimse yok mu aklına onu getir benimde öyle olacak diye motive et kendini o gazla yaparsın bişeyler ama boş durma :34: bende üzülüyorum bu kadar dökülmesine ama napalım herşeyin bedeli var uğraşmak lazım moralimizi bozmadan

Back
X