bakmıyodum ne zamandır buraya kızlar benim saçlarım falan dökülmüyo artık dün yıkadım tek tel bile gelmedi. maksimum dökülmesi 5-6 tel oldu. onunla bununla uğraşmayın gözünüzü karartın sarımsağı sürün canlı şahidi benim resmen jilet gibi kesti benim 2 senedir yapmadığım şey kalmamıştı ısırgan karanfil priorin biotin hc bakım yağı şampuanlar bilmem neler aklınıza gelen burda yazan sağda solda herşeyi denedim dökülme durmadı minoxil bile bu kadar durdurmadı benim dökülmemi zaten 1 kutu kullandım onuda. ama sarımsak jilet gibi kesti. toplamda da 5-6 kez falan yaptım heralde yapmıyorum artık

barıştık saçlarımla

bu dökülme durunca ben son 2 aydır ne kadar saç kaybettiğimi daha iyi anladım çok üzüldüm giden saçlarıma banyodan çıkınca omuzlarım sırtım saç dolu oluyodu tarak saçla kaplanıyodu taradıktan sonra elime gelenler yastığımdaki saçlar şimdi dökülme durunca farkediyorum ne kadar anormal bi dökülme yaşadığımı

umuyorum bundan sonrada tekrarlamaz biraz toparlasa dökülenler de yeniden çıksa artık onu bekliyorum. şunada emin olun sadece ıslanınca terleyince falan kokuyo sarımsak oda çok rahatsız edici boyutta değil. rahatsız bile etse kel kalmaktan sarımsak kokmak daha iyidir bence

ayy sarımsak kokusuna dayanamam diyen varsa keyfi bilir bişey diyemem meyve sıkacağından geçirip saf suyu sürün 1-2 sürmeden sonra kesmezse başkada bişey kesmez heralde o kadar şey denedim hiç biri sarımsağın yanından bile geçemedi. en önemliside inancınızı kaybetmeyin güzel olacak düzelecek