Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bana bir arkadaşım anlatmıştı 6 yaşındaki kız çocuğunun hiç saçları çıkmıyormuş, gitmedikleri doktor kalmamış en son pes etmişler sonra çocuğun kafasını zeytinyağlı defneli sabunlar var ya el yapımı olan onlarla yıkamaya başlamışlar çocuğun saçları çıkmaya başlamış. Meğerse çocuğun şampuana alerjisi varmış. İstersen sende doğal sabun kullan içinde kimyasal olan şampuan saç kremleri inanılmaz saç döküyor ve zararlı ben bir ara sadece sabun kullandım gerçekten saç tellerim inanılmaz kalınlaşmıştı ve saçlarım da gürleşmişti tavsiye ederim. <bir de bioxcin bayağı bir gürleştiriyor ama onu da sürekli kullanmak gerekiyor bırakınca dökülmeler tekrar başladı bende ama kullandığım zamanlarda inanılmaz gür oluyor saçlarım.

zaten minoxil gibi sürekli devam etmem gereken bir ilaç kullanıyorum bir de şampuanda o sıkıntıyı yaşamayım :( bitkisel şampuan kullanıyorum sabunu da denerim verdiğin örnek enteresan doğrudur umarım bizlerde böyle beklemediğimiz bir anda bu sıkıntımızdan kurtuluruz ama şampuanla ilgisi yok gibi benim sorunun ama denerim ilgin için teşekkür ediyorum :)

ben defne sabunu kullanıyorum..dökülmem durmadı ama doğal diye kullanmaya devam ediyorum..banyoda az dökülüyor ama sonrasında tarayınca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. Allah şifamızı versin inş..

canım mümkün olduğunca az taramaya çalış saçını çok yavaş üstlerden tara eğer taraman gerekiyorsa da , çok taramakta zarar veriyor önce saçları bir güçlendirelim beslenmemize de dikkat edelim

balık ye canım çinko yönünden zengin , yumurta ye en azından haftada 3-4 tane ye , havuç portakal tüket, süt iç ben haftada 3 tane çinko hapı içiyorum.

saol canım..benim beslnmemde zayıf..yumurta yemiyorum..süt içmiyorum..haftada bir balık yerim..meyvede yemem..haklısın dikkat etsem iyi olacak..bugün markete gidip süt alayım kendime..sabah akşam içerim..annem işe el atsa iyi olcak..

Benim babam dermarolleri minoxidil ilaciyla birlikte kullaniyor 2 senedir,
saclari gurlesti, cogaldida..
Senin icin birde ozel bir sac bakimi var ya micro dermabasyonmu tam bilmiyorum ama
sac koklerine igneyle vitamin enjekte ediyolar. Arastir istersen..

canım ya cok seyrekleşmiş gercekten..bende teeee lisedeyken bir arkadasım vardı..sacları aynı senin gibiydi..soramazdık üzülür kızar, belki bir hastalığı vardır söylemiyordur diye..biz lise sona geçtik kızın kafasından saç fışkırmaya başladı..ama öyle böyle değil..bildiğin gürdü sacları..gecen sezon mu ondan önceki sezon mu ne bugün ne giyseme katılmıştı..hem sacları gür hemde beline kadardı..gercekten cok güzeldi sacları..ne kullandı naptı bilmiyorum ama üzülme..inan hayatta cıkmaz artık dedikleri saçlar çıkabiliyor..valla artık benim bile onun kadar sacım yok

o dediğiniz vitamin enjekte etmeyi bir araştırıyım , of canım ya acaba o arkadaşınız ne yaptı da oldu umarım dediğin gibi bizimde saçlar gürleşir sizleri şaşırtırız da az önce yine oturup ağladım çok zor...

bende öyle düşünmüştüm onu da yaptırdım canım faydası olmadı gördüğün gibi.ç.

Son düzenleme:
çok güldürdün beni canım :D keşke dediğin gibi olsa sen eğer İstanbul da yaşıyorsan cerrahpaşa ya gidebilirsin onu çok methediyorlar gerçekten çözerler belki de onlar , ben ne yazık ki orada yaşamıyorum bu aralar pek gitme şansım da yok

çok güldürdün beni canım :D keşke dediğin gibi olsa sen eğer İstanbul da yaşıyorsan cerrahpaşa ya gidebilirsin onu çok methediyorlar gerçekten çözerler belki de onlar , ben ne yazık ki orada yaşamıyorum bu aralar pek gitme şansım da yok

imge kime güldün :)))

Back
X