bu dert beni hasta etti bebegim ve kaynanam!

merhaba arkadaslar boyle bir saatte yaziyorum daha yeni uyudu bizim velet... cok yorgunum gucsuz hissediyorum Allahim bitecek mi bu maraton...

gogsum agriyor dun biraz buz koydum faydasini gordum..

bu arada uyguluyorum kaynanama karsi... her zamanki gibi devam ediyor... tam uyutucam hadi uyut tam emdiricem hadi emdir...

bu sefer hic cevap vermiyorum. artik bagirasim haykirasim geliyor zaten ev ustumeustume geliyor valla tuvalete girdim dun sinirimden yarim saat agladim kaynanam duymadi sonra ciktim biraz uzandim... en cok gucume giden de sutun yaramiyor demesi...

her aglayisinda senin sutun yaramiyor cocuk doymuyor diyor...

gercekten icim aciyor...ama sabrediyorum....evi supur yemek yap bir de boyle...zaten bebek basli basina stres...

destek olsa guzel konussa ne olur sanki...eline ne geciyor kinimi nefretimi kazandi o kadar...

tek ayak üstünde 10 tane yalan ALLAH yardımcınız olsun ne dyeyim:ssz::ssz::ssz:

ben konu sahibine yorum yaptım,sen neden atıldın ve neden büyük harf kullanıyorsun,büyük harf bağırmak demektir ve ceza sebebidir:34:

aeroplain bu mesajım için senden çok çok özür diliyorum,meğer konu sahibi senmişsin:60:

bir ara demiştim sana bu oyunların ayaklarına dolanacak diye,bak çok sürmedi:34:

şimdi sen kimsin,çocuksuz kaynanasının üstünde oturan gelin misin,yoksa 1 aylık bebeği olan kaynanayla oturan gelin mi,ya da hiç biri mi,neyse kimsen kim ama acilen tedavi ol,canı gönülden iyileşmen dileklerimle:16:

Son düzenleme:
tamam kv,anne torununu çok sever ama anne varken annelik taslamak çok huzursuz eder insanı.ben sizi haklı buluyorum. anne çocuğunu herkesten çok sever,düşünür,korur.... ayı değiliz yavrumuzu severken öldürelim,bütün anneler bebekleri ilk doğduğu andan itibaren içgüdüsel olarak bilir bakımı,yedirip içirmeyi ve dahası.... şimdiye kadar bebeğini giydirirken kolunu kıran veya yıkarken boğan , doyururken öldüren v.s bi örnek hiç duymadım yleyse nedir bu bebeği anneden sakınma durumu:47::47::47: çok hassas olduğum bi noktaya değindiniz. ben kırmdan kendi fikirlerinizi uygulamnız taraftarıyım. kv veya annenin hiç farketmez bebeği seviyor olmaları çok güzel ama herkes rolunu bilmeli. annesi olduğunuzu ve bebeğiniz hakkında karalarınızı belli edin,elbette kırmadan güzel bir şekilde. be da benim fikrim.....

canım ben annem yapıncada tepki veriyorum. yaşlılar bu işi hala eski bilinçsiz yöntemlerle yapıyo. kv nin yaptığının bazılarını annemde yapıyo. mesela bi gece tutturdu bu çocuk kundak olmadan uyumaz kundakladı çocuğu. ama bizimki özgür genç resmen kundaktan çıkmaya çalışıyo. annem bitürlü susmuyo. eşim gelmiş kundağın rengide yeşil çocuk zeytinyağlı yaprak sarmasına benziyo diyo :)))))))

koptum valla :60::60::60::60:

Gökten 3 elma düşmüş, biri konu sahibesinin, biri kayınvalidelerin, biride üyelerimizin başına:)))))
Mutlu Son:51:

Back
X