Sizin bahsettiginiz kadar olmasada benimde sacim dokuluyordu.
Artik farkliliklara gittim sac rutinimde:
-Saclarimi her gun haril haril taramiyorum, cunku taradikca o dokulen saclar benim moralimi bozuyordu.
-Zamaninda vitamin E tabletleri kullandim, saclarima ve tirnaklarima iyi geldi ama bunun yani sira tum vucudumdaki tuyleride daha cogaltt ve biraktim. Belki vitamine E yagini saclarina sursen vucuttaki istemsiz tuylenmede ortadan kalkar.
- saclarimi iki kere sifira vurdum, sac diplerim yaraydi ve rahatlatti bunu ama sacim sıklakmadi ve cikinca omuzumu gecince yine dokulmeye basladi.
Su vakit azaldi dokulmem cok sukur.
-haftanin en az bir gunu banyodan once aloe vera jeli/ hindistan cevizi yagi surerim. Ikiside olmazsa 2 yumurta kirar, azda evdeki her hangi bir yagindan koyup saclarimi folyaya sarip bekletirim 4/5 saat.
- 1 sampuana bagli kalmiyorum, yeni yeni sampuanlar deniyorm. Okudugum kadariyla saclarin 1 sampuana alisinca fayda etmiyormus. Bilemem ne kadar dogru ama zamaninda 10 euroluk bir sampuan alirken su an rast gele bi markanin icergini begendigim bi sampuanini aliyorum 2 euroya hatta indirime gelince 75 kurusa. Memnunum.
- banyodan sonra saclari guclendiren serum suruyorum.
-banyodan sonra havluyla kurutmuyorum hemen haldur kuldur, havluya sarip kendisi kurusun diye bekliyorum.
- sacima cok fazla isi kullanmam, fon makinasida kullanmam.