• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dert değil ama, içimizi dökelim istedim..

ahh ahhh hangi birini anlatayım ki :43: uzaktan sevmek en iyisi .. bende düşünmüyor değilim bu taktiği bende diyorum bende istiyorum aynı tlden dio alcam dio ama ne zamn kmblr zaten şuan maddi durumumuz müsait değil buna ama bende oyalancak bişiler bulcam bazen bende aldrmycam inş.. bu akşamdaon sonra ama bu akşam annesigil geliyor yemeğe :43:

ne oluyor biliyor musun;? meraktan çatlıyor :) nettemiyim ekrana bakmaya çalışıyor. telefonda ne yapıyorsun diyor.

ahh bir de söylemeden edemicem. nalet gele watssappaa :( onu orada çevrimiçi görüp bana mesaj göndermediğini bilmek çıldırtıyorr. malesef arada ergen gibi de davranıyorum. neden profile ikimizi koymuyorsun diyorum 50 tane adam var orda seni görmelerini istemiyorum. diyor. aman amaaannnnn ! varlıkları bir dert yoklukları ayrı dert..

ne oluyor biliyor musun;? meraktan çatlıyor :) nettemiyim ekrana bakmaya çalışıyor. telefonda ne yapıyorsun diyor.

ahh bir de söylemeden edemicem. nalet gele watssappaa :( onu orada çevrimiçi görüp bana mesaj göndermediğini bilmek çıldırtıyorr. malesef arada ergen gibi de davranıyorum. neden profile ikimizi koymuyorsun diyorum 50 tane adam var orda seni görmelerini istemiyorum. diyor. aman amaaannnnn ! varlıkları bir dert yoklukları ayrı dert..

ya şu whatsapp harbiden ya şimdi baktım en son görüldü felan yazıyo
eeee giriyorsunda bana niye mesaj atmıyorsun

yaşım 28 :) bende yapcam bu dediklerini inş.. yoksa inan çeklmiyor ya deliriyorum..:43:

Ablamsın ;)
Ve lütfen şunu da yap. bir defter kalem al. geç yatak odasına. yaz. ona hitaben değil ama içini dök. burada bize yazamadıklarını da yaz. her şeyiii yaz. ortalığa bırak. illa ki merak edecektir. gerçi benim ki açık açık onun okuması için yazdığımı söylememe rağmen hala okumuyor sanırım. belki senin ki okur ;) okumasa da sen rahatlarsın. ;)

yaaa işde hepsi bir dert aynen bende ergen gibi davranıyorum kıskanmalar felan kendi saatlerce telle oynar ben 2 dk alsam napıyorsun der senn yaptını diyorum anlarsın belki diyorum nerdeeee oda alıyor tli başlıyor oyuna :44: cinnet geçirtcek bana yaa sevgili gibi değilsin evlisin ha deyince ayrılamıyorsun kiii.. bide bebek istiyorum düşün sonra diyorum aman be kendine baktın bebek kaldı şu haline bak diyorum ona koş buna koş.. sevgiliyken daha güzeldi vallahi herşey :43:

ya şu whatsapp harbiden ya şimdi baktım en son görüldü felan yazıyo
eeee giriyorsunda bana niye mesaj atmıyorsun

ben bir kere hu huu kimle yazışıyosun diye laf attım. kıyamet koptu :( vay efendim benden başkasıyla konuşamazmıymış. çok sıkıyormuşum.

ama kendisi aynı şeyi yapmaktan geri kalmıyor. "aşkım hayırdır hep çevrimiçisin". be adam ya teyzemin kızıyla konuşurum ya amcamın kızıyla. :47: daha hala inceden laf sokuyor yahuu

ben bir kere hu huu kimle yazışıyosun diye laf attım. kıyamet koptu :( vay efendim benden başkasıyla konuşamazmıymış. çok sıkıyormuşum.

ama kendisi aynı şeyi yapmaktan geri kalmıyor. "aşkım hayırdır hep çevrimiçisin". be adam ya teyzemin kızıyla konuşurum ya amcamın kızıyla. :47: daha hala inceden laf sokuyor yahuu

bende bugün sorma hatasında bulundum
belliki yazıyorsun başkasına
kimse diyor bide
benim çevrimiçi olsa
yarım saattir kime yazıyorsun der
aman bugün ya o ya ben biri ayrılır
bugün biter ama bu iş

Ablamsın ;)
Ve lütfen şunu da yap. bir defter kalem al. geç yatak odasına. yaz. ona hitaben değil ama içini dök. burada bize yazamadıklarını da yaz. her şeyiii yaz. ortalığa bırak. illa ki merak edecektir. gerçi benim ki açık açık onun okuması için yazdığımı söylememe rağmen hala okumuyor sanırım. belki senin ki okur ;) okumasa da sen rahatlarsın. ;)

evet buda akıllıca birşey yazmak rahatlatıyor insanı..hayır konuşuyorum anlatıyorum ama yok yahu yok diyorum nerden evlendim ya :43: herşeyin sorumluluğunu sana yüklüyor naparsan yap

yaaa işde hepsi bir dert aynen bende ergen gibi davranıyorum kıskanmalar felan kendi saatlerce telle oynar ben 2 dk alsam napıyorsun der senn yaptını diyorum anlarsın belki diyorum nerdeeee oda alıyor tli başlıyor oyuna :44: cinnet geçirtcek bana yaa sevgili gibi değilsin evlisin ha deyince ayrılamıyorsun kiii.. bide bebek istiyorum düşün sonra diyorum aman be kendine baktın bebek kaldı şu haline bak diyorum ona koş buna koş.. sevgiliyken daha güzeldi vallahi herşey :43:

biz seninle kaderdaşız :)))
Bebek konusunda evlenmeden önce " ee aşkım hemen bi tane yaparız " derdi. aman canım 3-4 sene kalsın derdim o zamanlar. evlendikten sonra 1 ay istemedm. sonra baktım daha ilk aydan cızırdıyoruz. çocuk olsa belki dedim değişir. yumurtlama günlerini takipler eve yapılan testler sırf bebek içi sırnaşmalar :17: off offfffff bu sefer demesin mi "acele etme" :47: delirtiyor. diyorum kendime kızım sen kendini avutamıyorsun bir de çocuk olsa....

Hoşgeldin canım :)
yaaa bu yemek ve uyku denkleminde gebertesim geliyor bazen.
gündüz saat iki olmuş beyni dönük bi şekilde "beni niye uyandırıosun yeaaa" diye bana pöykürüyor:53:
bir de spora başladı iyice şaşırdı uyku olayını.
"ben spora gidiyorum yorgunum" iki lafının biri de bu.
bu ara limoniyiz iyi gıcıklığımız üstümüzde :27:

hoşbulduk canım :)
evet kesinlikle haklısn ben evli değilim sevgilim böyle yani geleceğide çok parlak sayılmaz hani...

kimse diyor bide
benim çevrimiçi olsa
bugün biter ama bu iş

ahh ahh şekerim sevgiliysen baktın olmuyor yol ver evlenince çok zor

kimse diyor bide
benim çevrimiçi olsa
bugün biter ama bu iş

Siz de kopmuş galiba bağlar. hayırlısı. Allahım gönlüne göre versn. ama işte hepsi aynı kapıya çıkıyor eninde sonunda ;) acı gerçek..

biz seninle kaderdaşız :)))
Bebek konusunda evlenmeden önce " ee aşkım hemen bi tane yaparız " derdi. aman canım 3-4 sene kalsın derdim o zamanlar. evlendikten sonra 1 ay istemedm. sonra baktım daha ilk aydan cızırdıyoruz. çocuk olsa belki dedim değişir. yumurtlama günlerini takipler eve yapılan testler sırf bebek içi sırnaşmalar :17: off offfffff bu sefer demesin mi "acele etme" :47: delirtiyor. diyorum kendime kızım sen kendini avutamıyorsun bir de çocuk olsa....

aynen aynen kaderdaşız .. benmde aynı şekilde hemen bebek istiyorum yaşım geçmeden o yüzden bnim acelem aslında.. aynı şekilde bebek için çalışmalar yumurtalık günlerni takip etmeler neler neler .. bazen diyorum ufff bu adamdan mı bebek istiyorsun bırak allah aşkına diyorum..kız deli etmek için neler neler yapıyor habersz misafr çağırmalar onn yüznden gecenn bi yarısı kavgalar..hafta sonlarımız babasının bağı var götür getiri bu yapacak o şekilde haftasonumuzun ziyan olması hangi birine yanayım ben:43: kaldı ki bir pazarımız var:43:

ya biz çok farklıyız zaten
siyasi görüşlerimiz taban tabana zıt
zaten aslında bu yüzden istemiyor beni
biliyorum

Bu konu önemli bence. siyasi görüş. elbette şahsi fikrim. bu şimdi ikiniz için sorun olmasa görmezden gelinse de sonra aileler arasında patlak verebilir. arkadaş ortamlarınız farklı olduğu için orada patlak verir ve canınız sıkılır gerçekten.

aynen aynen kaderdaşız .. benmde aynı şekilde hemen bebek istiyorum yaşım geçmeden o yüzden bnim acelem aslında.. aynı şekilde bebek için çalışmalar yumurtalık günlerni takip etmeler neler neler .. bazen diyorum ufff bu adamdan mı bebek istiyorsun bırak allah aşkına diyorum..kız deli etmek için neler neler yapıyor habersz misafr çağırmalar onn yüznden gecenn bi yarısı kavgalar..hafta sonlarımız babasının bağı var götür getiri bu yapacak o şekilde haftasonumuzun ziyan olması hangi birine yanayım ben:43: kaldı ki bir pazarımız var:43:

Allahtan biz gurbetteyiz. bir tek benim amcamlar var burda. o da karşı apartmanda zaten :) hani çaya falan sık sık gider geliriz. ne arkadaş ne aile kimsemiz yok ;) misafir çağırma hususunda konumumuzu seviyorum. bak ben bu konuda rahatmışım :D

Allahtan biz gurbetteyiz. bir tek benim amcamlar var burda. o da karşı apartmanda zaten :) hani çaya falan sık sık gider geliriz. ne arkadaş ne aile kimsemiz yok ;) misafir çağırma hususunda konumumuzu seviyorum. bak ben bu konuda rahatmışım :D

evet kesinlikle rahatsın en iyisi uzak olmak ya yoksa cidden çekilmiyor.. babası çalıştığımı biliyor ağzıyla zorla diye diye yemeğe davet ettrdi kendni bu akşam yemeğe gelcekler ben işten çıkıp koşacam eve yemek yapcam.. demiyorlar ki oğlumuz evinde görmediği temizliği düzeni görüyor senden bişey beklemyoruz dedkler yok daha birde yemeğa çağır diyorlar ya bi mnüyü belrlemedkleri kaldı yaniii ayyy bişey yapsam hemen babamlarada götürsek mi der bişey yapasım gelmiyor eve kekti puaçaydı neyse artık bn kendime yaptım onlar kaldı çalışıyorum diye yapıyorum pazardan ama yok onlarada götürsekmi der hemen gelde deli olma:47:

evlenince daha fena oluyolarr takmaz tavırlar hareketler falan filan ilgi yok oluyo azalıyo sinir oluyosun :25::25:

Buluşmak için can atan adam, beni 1 dakika daha fazla görmek için metronun merdivenleri koşar adam çıkan adam gidiyor yerine günaydın ve iyi geceler diyen biri geliyor :D ilgi neredeeeeeeeeen nereyeeeeeee

Son düzenleme:
Back
X