• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dert değil ama, içimizi dökelim istedim..

ayy sen en azından evlenmeden önce prenses gibiymişsin ya ben napiimmm adam dümdüz :26::27:

evet evlenmeden durum gayet güzeldi ama gittkçe kötüleşiyor :( cidden de aynı evde yaşamaya başlamadan tanıyamıyorsun kişiyi..aynı ev olayı çok farklı annesiydi babasıydı dıdısıydı haber vermeden çağırdığı misafrleriydi işten gel birde bunlara katlan :(:43:

ayy aklıma geldi şimdi..
eşimle yeni evliyiz.. arkadaşlarla tabu oynuyoruz...
karşı taraf tango yu anlatmaya çalışıyor.. benim üstün zekalı eşim de
bilmiş olmanın verdiği heyecanla tanga diye bağırıyor..
millet yerlerde tabi ama eşim ben utancımızdan ne yapacağımızı şaşırıyoruz..
a be adam sen bu zamana kadar o dediğin şeyi görmemişsindir bile, nereden aklına geldi milletin içinde...

harbi yuh ayıp etmiş beğendğini söylemişsin üstelik defalarca kesin almalıydı ama erkek bunlar onlarda nerde o ince düşünce :44:

hayır özürü kabahatinden büyük zaten alacaktım al bu senin diye hediye mi olur
hani yok mu hiç iyi anı var tabi
1 hafta memlekete gitmiştim
döndükten sonra
yolda elimi tutup
bugüne kadar hayatıma giren kişiler içinde en çok seni sevdim
benim hayalimdeki eşim sensin dedi
geride kaldı bugünler tabi
iki aydır canım bile demiyor

:) aman hepsi böyle bunların geçen şirketlerinden misaifr çağırmış 11 kişi kaldıki ben o gün çalışıyorum akşama şten çıkıp misaifr ağırlıycam dedim evdesin sil süpür temzle evi ay evlilik çok zor gözünü korkutmuş olmayayım da..

canım ben zaten bir kere yaşadım evliliği :D
boşandım o yüzden ne demek istediğini biliyorum.
ama, ben öyle vicdansız bir adamla evlenmiştim ki suaygışım demesi bile bi yerde mutlu ediyor.
düz ama, saf yani önemli olan bu artık benim için.
ama keşke biraz ince düşünceli olsaydı:17:

ayy aklıma geldi şimdi..
a be adam sen bu zamana kadar o dediğin şeyi görmemişsindir bile, nereden aklına geldi milletin içinde...

:1: ilahi ne deyim buna :)))

ayy aklıma geldi şimdi..

allahııımmm utancımdan yerin dibine girerdim herhalde :27:
ama erkek milleti biraz salak cidden:37:

canım ben zaten bir kere yaşadım evliliği :D
boşandım o yüzden ne demek istediğini biliyorum.
ama, ben öyle vicdansız bir adamla evlenmiştim ki suaygışım demesi bile bi yerde mutlu ediyor.
düz ama, saf yani önemli olan bu artık benim için.
ama keşke biraz ince düşünceli olsaydı:17:

evet anlıyorsun o zaman beni :43:

hayır özürü kabahatinden büyük zaten alacaktım al bu senin diye hediye mi olur
hani yok mu hiç iyi anı var tabi
1 hafta memlekete gitmiştim
döndükten sonra
yolda elimi tutup
bugüne kadar hayatıma giren kişiler içinde en çok seni sevdim
benim hayalimdeki eşim sensin dedi
geride kaldı bugünler tabi
iki aydır canım bile demiyor

evet biraz zman geçtikten sonra elde ettim mantığıyla canım cicim kalmıyor :)

benim nişanlımda her gece yatmadan yabancı dizi izler.bu yıl dadandı o da.öyle böyle değil dalıp gidiyo.bişey sor cevaplamaz ısrarla sor durdurur diziyi he söyle canım ne dediysinn heyecanlı yeri hadi falan =) oha diyorum bazen.ayyy canımlar ilk günler geliyo geçiyo çüş ohalar alıyo yernii =)

çok bende bu tür rezillikler...
hamileyim, dr a gidicez kontrole aşağıda eşimi bekliorum, bi yandan da kuzenime msj yazıyorum, gözüm telefonda..
önüme geldi durdu araba, ben açtım kapıyı bindim bi güzel..
gözümü telden ayırmıyorum bu arada...
neyse sürekli pardon pardon dio.. bende geç geldi ya o yüzden pardon dio zannediorum..
ya ne pardonu, yürüsene diyorum.. ve kafamı kaldırmamla, yan koltukta oturan alt komşumla göz göze geliyoruz :)
ben tabi şok.. ayy ben sizi eşim zannettim... ineyim o zaman ben diorum bi de..
yok otur daha töbe töbee... :9
paşa paşa kurulduğum koltuktan iniyorum az sonra da eşi geliyor biniyor ve gidiyolar..
2 dk sonra da eşim arabanın içinde sırıta sırıta geliyor..
yarım saat aşağıda bekletio, hala sırıtabiliyo insan biraz suçluluk falan duyar..
onun yüzünden komşuya rezil olduk :ssz:

bu sabah aynı muhabbeti yaptm kahvaltıda tel elinden düşmüyor inş bozulur diye hatta alıp yere çalcam artık dedm bana ne dese beğenrsnz bende seni çalarım kolaydı öyle dedim sen çalarsan kolay dedi :53: arabasına bndm işe geldim hiç knşmadm bu saate kadarda gelde deli olma yaaa aklıma geldikçe sinrden ölcem:43:

evet anlıyorsun o zaman beni :43:

Ya inan anlıyorum ama, emin ol o kadar saçma bir insan gördüm ki evlilikte ve evlenmeden önce şimdi kendimi güvende hissediyorum.
adam o kadar düz ki değişmeye bile üşenir yani.
zaten napacaksa yapıyor şimdi :1:
öyle komplimanlar, aşk sözcükleri falan hiiiçççç işi olmaz.
aklına eserde bişe söylerse sen anlayacaksın işte :27:

mesela sabah olan olay;
dün köpek gibi kavgalıydık akşam atarlı giderli ettik kavgamızı barıştık.
ben kavga sırasında delirip " faceden çıkmayan adam faceye niye girmiyorsun ne halt ediyorsun sen" demiştim :))
halbuki biliom muhasebeci kendisi beyan dönemi başını bile kaşıyamaz pisliğine altından ne çıkacak napacak diye üstüne gittim :D

sabah faceye girmiş "günaydın aşkım bak nereye girdim yazmış" :10:
faceye girmesi bile bi olay :32:

benim nişanlımda her gece yatmadan yabancı dizi izler.bu yıl dadandı o da.öyle böyle değil dalıp gidiyo.bişey sor cevaplamaz ısrarla sor durdurur diziyi he söyle canım ne dediysinn heyecanlı yeri hadi falan =) oha diyorum bazen.ayyy canımlar ilk günler geliyo geçiyo çüş ohalar alıyo yernii =)

aynen yuh dedirtiyorlar insana :53:

arada küçük sürprizler yapar bana..
"ayyy canımmmm" olmadım fazla ama yapıyo kendi çapında...
ama öyle yuhlar çektirdiki bana bırak "yuhh" demeyi "yazıklar olsun" dedim kaç kere...
bela bile okumuşluğum var kocama ...
şimdi geçmişte kalsada bunlar satır satır aklımda herşey..

çüşü ohasını geçtim
duyduğum laflar;

"kanka bak şimdi"
"hacım napcaz ya"

dalıp dalıp böyle laflar ediyor bana delirtecek sonunda:53:

arada küçük sürprizler yapar bana..
"ayyy canımmmm" olmadım fazla ama yapıyo kendi çapında...
ama öyle yuhlar çektirdiki bana bırak "yuhh" demeyi "yazıklar olsun" dedim kaç kere...
bela bile okumuşluğum var kocama ...
şimdi geçmişte kalsada bunlar satır satır aklımda herşey..

banada bela okuttu ardından :(

Aslında bize şey lazım.Erkeklerin formülü.hani çevremizde vardır.karısının ağzının içine bakan.cenneti yaşatan.bizimkiler egocu çıkıyo sanırım.atarlanacak diye üstüne gidilmiyo beyfendilerin.tamam iyiler hoşlar ama romantizm de doyumsuzsun yaptıkça daha çok istersin çalışıyorum ölüyorum sen evde oturuosun say say bitmez.

Ya inan anlıyorum ama, emin ol o kadar saçma bir insan gördüm ki evlilikte ve evlenmeden önce şimdi kendimi güvende hissediyorum.
adam o kadar düz ki değişmeye bile üşenir yani.
zaten napacaksa yapıyor şimdi :1:
öyle komplimanlar, aşk sözcükleri falan hiiiçççç işi olmaz.
aklına eserde bişe söylerse sen anlayacaksın işte :27:

mesela sabah olan olay;
dün köpek gibi kavgalıydık akşam atarlı giderli ettik kavgamızı barıştık.
ben kavga sırasında delirip " faceden çıkmayan adam faceye niye girmiyorsun ne halt ediyorsun sen" demiştim :))
halbuki biliom muhasebeci kendisi beyan dönemi başını bile kaşıyamaz pisliğine altından ne çıkacak napacak diye üstüne gittim :D

sabah faceye girmiş "günaydın aşkım bak nereye girdim yazmış" :10:
faceye girmesi bile bi olay :32:
anam seninki cidden olay ama düz insan iyidir ama oda delirtir zamanla bunlar hpsi böyle

Back
X