- Konu Sahibi omrumu_yedi
-
mrb arkadaşlar,
yazıp yazmama arasında çok gidip geldim ama sonunda yazmaya karar verdim...
Ben nişandan ayrılalı10 ay oldu ve bu arad başka insanlarla tanıştım kimseye ısınamadım .. hepsiyle görüştüğümde olmaz dedim ve evlenme isteğimde kalmamıştı zaten. derken bi çocukla tanıştım oturduk bi çay içtik ben bidaha görüşmeme diye düşünürken sürekli aradı görüşmek istediğini söyledi ben hep kaçtım ama o pes etmedi ... 26 eylül de ameliyatım vardı ameliyattan çıktığımda ilk onun çiçeğini aldım ameliyat sonrası her kontrole gittiğimde hastanede beni uzaktanda olsa görmek için ordaydı derken bu tür jestleri çok hoşuma gitti ve görüşmeye başladım.. iyi bi çocuk yani nerdeyse 2 aydır görüşüoruz fakat öncesindede 2 ay benim istememe durumum oldu aslında 4 aydır tanşyrz,çok şükür olumsuz bi durum yok.... aileside geldi bana geçmiş olsuna. bayramda yüzük takalım falan dedi ben de çok erken olduğunu daha evlenebilecek kadar onu tanımadığımı söyledim. daha önceden kötü bi nişanlılık evresi geçirdiğim içinde korktuğumu söyledim. anlayışla karşıladı.
Ama gelgörki içimde bi tuhaflık var ortak bi arkadaşımız var o bana dediki arkadaş olarak ii biridir işindede iyidir fakat daha önceden görüştüğü kızlar oldu ama işi ciddiye götüremio bi yerde kalıo dediler... bende bana geçmiş olsuna ailesiyle geldi deyince şaşırdı ailesiyle diğerler görüştüğü kızları hiç tanıştırmamıştı dedi. o zaman bişey diyemycem dedi...bide kendisi yani görüştüğüm çocuk bana daha önce bi çok kızla tanıştığını içlerinde hoşlanmadıklarıdamda oldu hoşlandıklarımda ama hiçbiri senin gibi olmadı seninle ilk görüşmemde Allahım ne olur bu kız benim evleneceğim kız olsun diye dua ettim dedi. diğerlerinde hep bi tutukluğum olmuştu sende bu olmadı dedi. .. ama bnm içimden bi ses güzel giderken bi anda bitebilir.. dioo bazen çok gerlyrm kendisinede kızyrm ama bi şekilde sabırla beni sakinleştirio tabi ona direk bu nedende dolayı kızmyrm başka şeyler adı altında kızıyrm...
10 günlüğüne ildışına gitmiştim geldiğinde yüzük takalım falan dedi ben geleli 2 hafta olacak bi ses yok yani hemen takalım demyrmda hani telefonda sürekli söyliodu gelince öyle olmadı offffff yaaaaa çıkamyrm işin içinden
mrb arkadaşlar,
Ben nişandan ayrılalı10 ay oldu ve bu arad başka insanlarla tanıştım kimseye ısınamadım .. hepsiyle görüştüğümde olmaz dedim ve evlenme isteğimde kalmamıştı zaten. derken bi çocukla tanıştım oturduk bi çay içtik ben bidaha görüşmeme diye düşünürken sürekli aradı görüşmek istediğini söyledi ben hep kaçtım ama o pes etmedi ... 26 eylül de ameliyatım vardı ameliyattan çıktığımda ilk onun çiçeğini aldım ameliyat sonrası her kontrole gittiğimde hastanede beni uzaktanda olsa görmek için ordaydı derken bu tür jestleri çok hoşuma gitti ve görüşmeye başladım.. iyi bi çocuk yani nerdeyse 2 aydır görüşüoruz fakat öncesindede 2 ay benim istememe durumum oldu aslında 4 aydır tanşyrz,çok şükür olumsuz bi durum yok.... aileside geldi bana geçmiş olsuna. bayramda yüzük takalım falan dedi ben de çok erken olduğunu daha evlenebilecek kadar onu tanımadığımı söyledim. daha önceden kötü bi nişanlılık evresi geçirdiğim içinde korktuğumu söyledim. anlayışla karşıladı.
Ama gelgörki içimde bi tuhaflık var ortak bi arkadaşımız var o bana dediki arkadaş olarak ii biridir işindede iyidir fakat daha önceden görüştüğü kızlar oldu ama işi ciddiye götüremio bi yerde kalıo dediler... bende bana geçmiş olsuna ailesiyle geldi deyince şaşırdı ailesiyle diğerler görüştüğü kızları hiç tanıştırmamıştı dedi. o zaman bişey diyemycem dedi...bide kendisi yani görüştüğüm çocuk bana daha önce bi çok kızla tanıştığını içlerinde hoşlanmadıklarıdamda oldu hoşlandıklarımda ama hiçbiri senin gibi olmadı seninle ilk görüşmemde Allahım ne olur bu kız benim evleneceğim kız olsun diye dua ettim dedi. diğerlerinde hep bi tutukluğum olmuştu sende bu olmadı dedi. .. ama bnm içimden bi ses güzel giderken bi anda bitebilir.. dioo bazen çok gerlyrm kendisinede kızyrm ama bi şekilde sabırla beni sakinleştirio tabi ona direk bu nedende dolayı kızmyrm başka şeyler adı altında kızıyrm...
10 günlüğüne ildışına gitmiştim geldiğinde yüzük takalım falan dedi ben geleli 2 hafta olacak bi ses yok yani hemen takalım demyrmda hani telefonda sürekli söyliodu gelince öyle olmadı offffff yaaaaa çıkamyrm işin içinden
arkadaşlar 11. ayda sizinle bu durumu paylaşmıştım devamındada yardımlarınıza ihtiyacım var...
yaklaışık 4 hatta 5 ay olacak o gündür evlilik konusunu açmyrz,görüşrüyz bi sıkıntıda yok aramızda ama onun işleri çok kkötüye gidio bu aralar. serbest çaloşıo kendisi ve gerçekten işleri kötü herşeyini anlatıo paylaşıo benimle ama şu an için işine odaklanmış durumda e tabi bu durumda evlilikde konşamyrz. bana bilyrm seni üzüyrm ama biraz zamana ihtiyacım var dedi. bende içten içe sıkılyrm ama ne yapmam gerektiğini bilemyrm..sizce ne yapıyım nasıl davranaym
mrb arkadaşlar,
neden kednini bile bile ateşe atmak derdindesin ben anlamıyorum.seni değil sen gibi düşünen kadınları da.
kadınlar, illa hayatımda bir erkek olsun diye üzülseler dahi o canlarını yakan adamda ısrarcı olmakta ne kadar inatçılar bir kere daha görüyorum.
kaç ay geçmiş bir arpa boyu yol alınmamış, kendin de dile getiriyorsun.erkekler hele ki işleri yolunda gitmiyorsa asla evlilik düşünmezler.
velev ki düşünüyor bunu bir şekilde sana açardı zaten.en azından niyetinin o yönde olduğunu bilirdin.
vazgeç arkadaşım, vazgeç.
eylul basak genelde takıp ettıgım fıkırlerını begendıgım kısıler arasındadır ve bu konuda da cok mantıklı yorumlar yapmıs. bekarımız da aynı dulumuz da aynı dıye bır laf var ya cok dogru. sızler kocanızın sıcak koynunda yatarken, benı tabıkı dusunmezsınız dıye bır yorum yapmıs mesela bır arkadasım gecenlerde. evlılıgı ve bır erkegı mutluluk kaynagı goren ve oyle olmadıgını goren kadınlar degılmıyız bızler ya. lutfen sılkelenelım bır erkek ya da evlılık mutluluk demek degıl. bır erkek ıcın ınat etmek, evlılık ıcın ınat etmek cok sacma gelıyor bana. oyuzden yorumlarına katılıyorum.
bu erkege gelecek olursan, hatun guzel sayılır aılesı duzgun. ısı gucu duzgun, memur bırı. adam ozel sektorde, hazır boyle bır kızı bulmusken kacırmak ıstemedı, yogun ılgı gosterdı hıcbır kız dayanamaz dusuncesı ıle ama arkadasımız cok cabuk kabullenmeyınce, evlılık konusunda tereduttlu davranınca, sevkı kırıldı ılgısı de azaldı tabı kı. oyuzden eskısı gıbı evlılık dıle getırmıyor. ayrıca su konuda da cok haklısın maddı durumunda sıkıntılar yasayan hele kı ozel sektorde calısırken problem yasarken, gelecegınden emın olamayacagı ıcın kafası cok dolu olacagı ıcın bır erkek evlılıge odaklanmaz, ısı bukadar sıkıntılıyken evlenmeye kalksa hatta daha kotu. evlılıkten uzaklasması cok ısabetlı bır karar olmus bence.
teşekkür ederim öncelikle, çok incesin.
bekar-evli bu ayrımın farkına varmak için illa erkek koynuna girmek gerektirğini düşünmüyorum.en azından ben evet bekarım ama pek çok şeyi idrak edebildiğimi
düşünüyorum.elimden geldiğince bunun farkına varmaları için diğer arkadaşlarımı da uyarmaya çalışıyorum.
dediğin gibi mutluluk , buldum, yakaladım, hep benim demek değil..hayat yolunda mutluluk; bir süreç..bir serüven..araya umutsuzluklar, mutsuzluklar, kötü anlar serpiştirilmiş.
üstelik kimse de , hiç bir olayda değil , bizim içimizde gizli.ama şöyle bir durum var ki kimi o içinde gizli olan hazinenin varlığından haberdar, daha önce keşfetmiş kimi ise onda olanın farkında değil..
ve evlilik, son zamanlarda bir kere daha anlıyorum ki asla bir sevgi-aşk sarhoşluğunda karar verilmesi gereken bir son değil, olmamalı.aşk ne kadar varsa mantık da o kadar olmalı, yoksa bu yolun sonu yok.acı çekmeye hep gebe böyle düşünen insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?