Bu ara beynim durduda pek anlayamadım . Bunu zamirleştirerek söyleyelim . Mesela siz sevgilinizden ayrılıyorsunuz sonra arkadaşınızda sevgilinizle beraber oluypr. Şuanda da evliliğe adım atıyorlar . Olay böyle birşey sanırım.
O kişilerin gözleri demek ki birbirlerindeymiş. Diğer kişiyi ayakta uyutmuşlar. Kötü mü değil mi bilmem ama ortada karakter problemi var
Bir arkadaşı sevgilisinden ayrılır ayrılmaz arkadaşının sevgilisiyle olmaya çalışan insan kötü insan mıdır ?Güvenilmez midir? Ondan her şey beklenir mi yani.
İlişkileri ciddi ,evlilik adına kararlar aldıkları adım atacakları bir dönem hem de.
Çok kötü insandır bence. Tartışmaya bile gerek yok. Ve bence ileride aynı şey onun başına gelse sizin gibi naif bir şekilde bu soruyu sormaz, intikam planları yapar.
Karakteri öyle demekkii hayatta belli bi duruşu olmayan bi insan demekki. hiçbişeye saygısı olmayan bi insan demek ki. Hızlıca uzaklaşmak lazım Allah hayırlı insanları yolumuza çıkarsın hayırsızlardan uzak tutsun . haa bide evet malesef çivisi çıkmış bi çağa denk geldik bu devir böyle yani...
Çok kötü insandır bence. Tartışmaya bile gerek yok. Ve bence ileride aynı şey onun başına gelse sizin gibi naif bir şekilde bu soruyu sormaz, intikam planları yapar.