Bu devir böyle mi artık !

Bu ara beynim durduda pek anlayamadım . Bunu zamirleştirerek söyleyelim . Mesela siz sevgilinizden ayrılıyorsunuz sonra arkadaşınızda sevgilinizle beraber oluypr. Şuanda da evliliğe adım atıyorlar . Olay böyle birşey sanırım.

O kişilerin gözleri demek ki birbirlerindeymiş. Diğer kişiyi ayakta uyutmuşlar. Kötü mü değil mi bilmem ama ortada karakter problemi var

''Arkadaşının sevgilisiyle olmaya çalışan insan'' iyi insan olabilir mi?
Hayır hiç sanmıyorum.. (benim fikrim)

Arkadaș denmemesi en uygunu olur.
Kotu insan midir orasina yorum yapmak bize dusmez
Ama kisisel gorusum evet kotu ve firsatci insandir

Yazdıklarınızın hepsidir. Hatta az bile kalanıdır.

Çok kötü insandır bence. Tartışmaya bile gerek yok. Ve bence ileride aynı şey onun başına gelse sizin gibi naif bir şekilde bu soruyu sormaz, intikam planları yapar.

Karakteri öyle demekkii hayatta belli bi duruşu olmayan bi insan demekki. hiçbişeye saygısı olmayan bi insan demek ki. Hızlıca uzaklaşmak lazım Allah hayırlı insanları yolumuza çıkarsın hayırsızlardan uzak tutsun . haa bide evet malesef çivisi çıkmış bi çağa denk geldik bu devir böyle yani...

Kötüdür. Arkadaşlığına güvenilmez, hiçbir işine güvenilmez. Bırak hayatımda, yakınımda bile böyle karaktersiz insanlar olsun istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…