Bu devir böyle mi artık !

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Bir arkadaşı sevgilisinden ayrılır ayrılmaz arkadaşının sevgilisiyle olmaya çalışan insan kötü insan mıdır ?Güvenilmez midir? Ondan her şey beklenir mi yani.
İlişkileri ciddi ,evlilik adına kararlar aldıkları adım atacakları bir dönem hem de.

Son düzenleme:
Karakter olarak pekte güvenilir değildir bu tür insanlar değil mi?

çiçek abbas geldi aklıma nedense. bende pek iyi olabileceğini düşünmüyorum. belki yıllardır platonik takılmışsa diye aklıma geldi sadece. ama yok yok yinede uzak durun

Soruna cevaben bu devir boyle evet.

Ikinci olarak bu kisi sevgili olduktan sonra diger kisiyi tanimis icten ice hoslamis sevmis aldatma olmamissa ayrilip o kisiyle olmasi normal

Fakat farkli durumlar varsa yanlis oluyor.

çiçek abbas geldi aklıma nedense. bende pek iyi olabileceğini düşünmüyorum. belki yıllardır platonik takılmışsa diye aklıma geldi sadece. ama yok yok yinede uzak durun
Platonik değil arada ciddi bişey varken hem de

Silerim bir daha da asla görüşmem.. ki yaptım da .. Alttan aldıkça daha kötüsünü yapacak size zarar vermesine izin vermeyin

Bilemedim ama bana ters...
Bu nasıl arkadaşlık ki arkadaşının evlilik yolundan döndüğü bir adama hemen yanaşma çabası gerçekleşiyor?! Bu düpedüz karaktersizlik! Karaktersiz bir insandan da herşeyi beklerim kimse kusura bakmasın.

o kadın içten pazarlıklı
demekki arkadasının gözünün icine baka baka hicbisey yokmuş gibi davranmış
duygularını gızlemış beklemiş sinsice
kesınlıkle guvenılmez
arkadaslıkta da büssürü pusu kurup bekleyebilir insanı yanıltabilir
uzak durulması gerekır

Değil mi haklısınız

Evet kötüdür net yani...
Bir insan daha ne kadar belli edebilir ki karaktersiz olduğu?
Her halt da beklenir ondan
Iyi tarafi ise birbirini bulmus oluyor oyle kisiler :) birbirlerine ceza resmen

Bana doğru gelmiyor. Bu o insanı kötü mü yapar benim gözümde evet. Bını insanı karaktersiz yapar bana göre iki yüzlü yapar güvenilmemesi gereken kişi yapar bana göre bu

Az once evli bir adamin nisan fotograflarini gordum
Baska bir teyzeyle
Kendisinden en az 15 yas buyuk 36 51 gibi dusun
durup durup tobe cekesim geliyo
Bide gulme geliyo
Tobe tobeeeee
Bu devir cok pis
Sen git 7 sene es ol
Gitsin baskasi ile nisanlansin...
Karinla nisanlini tanistir ve selfi cektir
Duzgun adamlar bulup evlenin..

Bu karakterdeki insanlardan başka kötülüklerde beklenebilir değil mi

Tabiki her şeyi yapabilecek kapasitede demek ki. Sizin arkadaşlık anlayışınızla onunki bir deil ve eğer affederseniz bu tarz şeyleri daha beterlerini yapacak emin olun. Yolunuza gidin onu da Allah'a havale edin rabbim en güzel dersi verecektir inşallah

Benim aklım almıyor bu olanları.

İçten pazarlıklıdır ben güvenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…