Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları yazanlar tuzu kuru heralde borç ödemenin ne olduğunu ancak yaşayanlar bilirrr bende bana sorsunlar demedim kibiz yaza olacağını biliyorduk erkene alınınc a planlarım alt üstoldu ne var bunda ayrıca eşimde bende 1 sınıf okutuyoruz onları 1 hafta boyunca öğretmenlinden mahrum bırakmanın dezavantajıda cabası olacak
hımm konunuzu okuyunca empati yaptımda,
benimde memleketim 12 saatlik uzakta ve düşünüyorum benim ablamın çoocuğunun düğünü olsa ve eşim sizin düşündüğünüz gibi düşünce çok kırılır ve aile faciası çıakrtırdım açıkcası maddi açıdan pek birşey diyemem illa 2500 takmanız gerekmez ben onu saçma bulurum bu işler yardımlaşma diye düşünüyorum onalr size 2500 taktı diye sizde okadar yapmanıza gerek yokki iki kişinin altınından bahsediyoruz o ablası size ayrı takmış kardeşidir tabi yapıcak ondan bir bilezik yeter diye düşünüyorum durumunuz neye el verirse birde dediğiniz gibi yol parası tutacak zaten ama aile yapıalrını bilemem eğer geldide birşey takmadı diyen insanalrsa ozaman bir düşünün derim ama yok yeterki bu özel günde birlikte olalım hediye önemli değil dicek yapıda bir aileyse bence gidin derim birde şu var biz özel sektörde olduğumuz halde böyle durumlarda 1,2 gün izin alabilirken siz devlette daha rahat en kötü bir rapor ayarlayabilriisniz diye düşünüyorum.
dikkatli okumanı öneriyorum arkadaşım altını zaten atakacağım yeni evlisin daha çocuğun yok belli çocu olunca ne demek istetdiğimi çocuğun o yollarda nasıl perişan olabileceğini anlayabirsin
cok uzgunum ama simdi kizicaksinda ama onalr duugnu gelip herseye kosturdugunda ve de 2500 luk altin taktiginda abla cok bu neden taktin gerek yok demediniz sanirim.. ki bence sizinde gidip aynisini yapmaniz lazimki burda abladan gorumceden bahsediliooor... aile baglari onemli bence... hos sanirim siz gitmek istemiosunuz ama esinizide zor durumda birakiosunuz bir ikinci celiskide madem gereksiz gordunuz dunya masrag yaptik hatta esimin ailesi yaptirdi demissinki yapmasaydiniz madem onlari dinlemek istmiosunuzki ama siz evlenirken kabul etmissiniz bazi seylerii.. umarim alinmadiniz dusuncelrime..
aslında eşiminde yeğenne kırgınlığı var eşim ailemle tanışmaya geldiğinde yanında ailenden birisi olsun dedim annesi hasta o kadar yolu gelemzdi babsı vefat etmişti.yeğeni benim ailemin olduğu yere çok yaklındı 1- 2 saatlik mesafe o zamanlarda o gelmedi sonra öğrendik ki istanbula gezmeye gitmiş o zaman eşim de bende baya üzülmüştü
ben 2.5 yıllık evli 1 yaşına bir erkek çocuk annesiyim.eşimde bende öğretmeniz.şuan çalıştığımız yer eşimin memleketine 12 saat benim memleketime 4 saat kadar uzaklıkta.bu 2.5 sene zarfında nişanlılık döneminide katarsak evliliğimiz borç ödemekle geçti halada daha devam ediyor (arabanın taksiti var son 1 senesi)evlendiğimizde çalışıyoruz diye ne benim ailemden ne de eşimin ailesinden bir destek görmedik. eşimin ailesinin adet diye bize yaptırdığı gereksiz harcamalar cabası oldu.nitekim bu aydan sonra ancak bütcemiz bize yetecek yani kazandığımız harcamalarımızı karşılayacak. sorunum şu görümcemin oğlu bu yaz nişanlandı düğün gelecek yaza olacaktı ama kurban bayramından 15 gün öncesine alabilirlermişşşşşşşşş. gelde çıldırma şimdi bizim onlara 2.5 milyarlık altın takmamız gerekecek(vaktiyle bizim düğünümüzde 1 bilezik ve tam altın takmışlardı,takma diyemezsin tabiki)(+1 milyar bizim gelgit masrafımız (çocuk olduğu için mecbur kendi arabamızla gideceğiz)+500 milyon bizim maaştan gidecekedermi sana 4 milyarlık ekstradan masraf .geçen eşimle ablası konuşuyor gelirsiniz diyor nasıl gelelim hem okullarımız var hem o kadar yolu çocukla nasıl gelelim hem de gereksiz niye o kadar masraf edelim haksız mıyım.yazın olsaydı hem bizim tatlimize denk gelecekti hemde zaten yazın gidiyoruz oraya.madem bixze göre ayarlımıyorsunuz (biz hariç akrbaların büyük kısmı orada)madem gelmemizi beklemeyin değil mi. hiç anlayışlı değiller eşim diyor ki gitmezsek ablam hayatta bizle konuşmaz diyor. bende sen gidersin diyorum sizce ne yapmalıyım?benim şöyle bir derdim daha var.eşimin anneside babası da allah rahmet eylesin vefat ettiler.kayınbabam ben evlenmeden kaynanam biz evlendikten sonra.allah razı olsun kaynanam beni çok seviyordu.şimdi onlardan geriye kalan bir köy evi ve tarlalar daha bölünmedi.ama ev bize kalacak ama şöyle bişey var görümcelerime evin onlara düşen değeri kadar para vericez yani beklenti öyle düşünün oturmadığım eve daha kendi evimi almadan yazın 1 aylığına gittiğim ev için