daha yazın ordaydık vallahi bizim tatiller hep yolda geçiyor yani ondan artık bıktım diyebilirim bayramlar yaz tatilleri hem maddi hem de diğer açılardan zor oluyor. üstüne üstlük bu çıkınca daha uygun bi zaman yapsalardı loabilirdi üstelik kız atanamamış hele bi sınav olsun ondan sonra yapsalar bence daha mantıklı olurdubenim 7 aylık bebeğim vardı.aniden kardeşimin düğününe karar verildi.ocak ayının sonuna.halbuki yılbaşında gitmiştik memlekete.7 aylık bebeğim var aylardan kış demedim.yola çıktık kar yağıyordu.yarı yola geldik yol tıkanmış. üstelik yola çıkan son arabaymış bizimki. yol durumundan sonra diğer otobüslere izin verilmemiş. önümüzde sayısız araç 24 saat biz yolda kaldık.yiyecek birşey yok.allahtan bebeğim emiyordu ama ben açtım.yol üzerindeki köylüler hamur işleri yapıp tüm otobüslere dağıttılar.bir şekilde yol açıldı ve biz tam 24 saat sonra memlekete ulaştık.ama sonunda ulaştık.yani istedikten sonra kar-kış bile sorun değilama sizin kafanızda gitme isteği olmadığı için sorun ediyorsunuz
![]()
Son düzenleme: