Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazık ki erkekler çok acımasız. Biraz da bizden kaynaklanıyor. Çok da bel bağlamamak lazım onlar gidince cehenneme dönmemeli mesela hayat. Yada onlar geldi diye cennet olmamalı. Kul kul ile sınanır en çokta sevdiği ile Allah kimi çok seversek onunla sınarmış. Manevi sıkıntılar harici verdiği sıkıntılar varsaYakın zamana kadar ben de çok takılmazdim kötülere kötülüklerine. Ben yine doğru bildiğimden şaşmam bir şekilde mutlu olurdum. Ta kii biri hayatima girip önce cenneti yaşatıp sonra hayatımı cehenneme çevirip gidene kadar.. ve o bunu yaptığı halde hayatına devam etti güzel bir şekilde. Bana ağır gelen bu..
Çok teşekkür ederim arkadaşım güzel cevapların için. Haklısın birine bel bağlamamak lazım ama engel olamıyorum üzüluyorum tükeniyorum. Şiddet vs olmadı sadece manevi olarak yıktı beni.Ne yazık ki erkekler çok acımasız. Biraz da bizden kaynaklanıyor. Çok da bel bağlamamak lazım onlar gidince cehenneme dönmemeli mesela hayat. Yada onlar geldi diye cennet olmamalı. Kul kul ile sınanır en çokta sevdiği ile Allah kimi çok seversek onunla sınarmış. Manevi sıkıntılar harici verdiği sıkıntılar varsa
Şiddet hakaret saldırı vs mutlaka şikayetçi olun yanına kalmasın hesap sorun vs
Çok teşekkür ederim arkadaşım güzel cevapların için. Haklısın birine bel bağlamamak lazım ama engel olamıyorum üzüluyorum tükeniyorum. Şiddet vs olmadı sadece manevi olarak yıktı beni.
İlaçlık durumum yok şükür. Evet inşirah suresini çok duydum okuyorum bazen. Çalışıyorum onun haricinde de kendime oyalanacak şeyler buluyorum. Hafifledi acılarım ama sızısı geçmedi. Belki bir gün tamamen geçer.. İnşallah geçer..Allah a sığın. Bak zamanla daha iyi biri çıkacak karşına aaa iyiki olmamış diyeceksin. Ve bu günlerine güleceğim günler de gelecek. Tabi bunları çektikten sonra neyleyim o günlerin geleceğini bilmek diyebilirsin. Mümkün mertebe boş kalma iş okul kitap ek aktiviteler kurs her anını doldurursan atlatman kolay olur. Piskolok ilaç sakinleştirici bunlara başvurma derim. Ama inşirah suresini tavsiye ederim. Anlamı çok güzeldir.
Geçecek emin ol salma kendini insan olarak her varlığın üstünde bir güç ile yaratılmışız. Böyle olaylara teslim olmak bize yakışmaz. Naçizane fikrim o konu ile alakalı konuşma arkadaşlarınla da konuşma olan oldu bitti diyerek nokta koyarak başlayabilirsin bunkojuya da yazılanlara cevap vermesen de olur. Önemli olan senin iyi olman neticede. Yeni şeyler olursa paylaş tabi rahatlarsın. Sevgi ile kalİlaçlık durumum yok şükür. Evet inşirah suresini çok duydum okuyorum bazen. Çalışıyorum onun haricinde de kendime oyalanacak şeyler buluyorum. Hafifledi acılarım ama sızısı geçmedi. Belki bir gün tamamen geçer.. İnşallah geçer..
Bu yazdiklarina bakılırsa sen baya akıllısın. Peki sen bu üslup ve tarzla shep kazanıyor musun? İşte benim yakındigim çevremde görmek istemediğim insan tipi tam bu!
Niyet karardıkca sözün rengi de kararır. Laf hangi ağızdan çıkıyorsa onun kokuşunu alıyor. İlk yorumda söylemeye çalıştığın şeyi bir başkası da başka bir ifadeyle söylemiş ilk sayfada ama diyorum ya üslup farkı. Senin kurduğun cümleler tavrını tarzını yansıtıyor ve evet tam da iğrendigim insan tipisin!Çok pardon, tam olarak neyi üstüne aldın? Allah aşkına yeni uyesin ve sordugun tek soruya kendi hayatıni anlatmadan yorum istiyorsun, ben de fikrimi söylüyorum ki sana soyledigim tek laf yok, hemen "ıyyy istimidiim insin tipi". Ben akıllıyım mı dedim, iyiyim mi dedim. Kötüler kazanıra verdiğin ornege bak. İsyerinde şirret kadınin herkes işini yapıyo, benim yapmıyo. Vah vah vah, acaba insanlar seni iyi oldugun icin mi ciddiye almiyo ya, baska sebepler olmasın. Çıkarıma bah hele. Hiç düşündün mü bunun ustunde?
Yok o sirret de herkes dedigini yapıyo, yok bu istemedigim insan tipi, yok o kötü de kazandı. Kusura bakma bi oncekiler sana değildi ama bu sana senin sorunun bence basaramayıp basarana kara çalmak. Hayatımda basarısiz birçok insan gördüm, hep bahaneleri hazirdır. Ayyy "iyiler kaybeder ondan kaybediyorum" ayyy "Allah beni seviyo çok dert veriyo", ayyy "o yalaka terfi aldı", ayyy "bu bilmem ne de bilmem ne oldu". Arkadaş hep bi suçlu vardır. Senin şu tavrın bile bu insan tipinde oldugunun kanıtı.
Çok teşekkür ederim sen de sevgiyle kal..Geçecek emin ol salma kendini insan olarak her varlığın üstünde bir güç ile yaratılmışız. Böyle olaylara teslim olmak bize yakışmaz. Naçizane fikrim o konu ile alakalı konuşma arkadaşlarınla da konuşma olan oldu bitti diyerek nokta koyarak başlayabilirsin bunkojuya da yazılanlara cevap vermesen de olur. Önemli olan senin iyi olman neticede. Yeni şeyler olursa paylaş tabi rahatlarsın. Sevgi ile kal
Benimde en sevmediğim insan tipi senin gibiler kalimero gibi ama bu haksızlık şeklinde gezerler sanane kim kötü veya iyi sen kendi hayatına bakNiyet karardıkca sözün rengi de kararır. Laf hangi ağızdan çıkıyorsa onun kokuşunu alıyor. İlk yorumda söylemeye çalıştığın şeyi bir başkası da başka bir ifadeyle söylemiş ilk sayfada ama diyorum ya üslup farkı. Senin kurduğun cümleler tavrını tarzını yansıtıyor ve evet tam da iğrendigim insan tipisin!
Sen insanlarla ilgilenmediğine göre insanın olmadığı bir gezegende yaşıyosun sanırım ya da iş güç çalışma yok sabahtan akşama evde klavye kahramanlığı yapıyosun. Sen de en bayıldığım insan tipisinBenimde en sevmediğim insan tipi senin gibiler kalimero gibi ama bu haksızlık şeklinde gezerler sanane kim kötü veya iyi sen kendi hayatına bakkimse seni ilgilendirmez iyi mi kötü mü ayrıca kime göre kötü?
İnsanların yaptıklarıyla ilgilenmiyorum kendime bakıyorum tavsiye ederim kim napmış ne etmiş bunun derdine düşeceğine işine bak.Sen insanlarla ilgilenmediğine göre insanın olmadığı bir gezegende yaşıyosun sanırım ya da iş güç çalışma yok sabahtan akşama evde klavye kahramanlığı yapıyosun. Sen de en bayıldığım insan tipisin![]()
İşsiz güçsüz biri olduğun kullandığın Türkçeden belli. Senin gibiler kazanıyorsa vay ülkenin halineİnsanların yaptıklarıyla ilgilenmiyorum kendime bakıyorum tavsiye ederim kim napmış ne etmiş bunun derdine düşeceğine işine bak.
Harbiden çok iyi bir kişilikmişsinçalışan bağyann
iyiler kazanmıyor değil senin gibiler kazanmıyor
![]()
Bayan olsan duramazdın kadınsındır benceEvet çalışan emeğiyle hakkıyla bir yere gelen bir BAYANIM!!!!
Evet cok doğru bu söz kime iyilik etmişsem kötülük gördümBu dunya da hep kotulerin kazandigina sahit oluyorum malesef ki....
Bir ornek vereyim. Esimin bir arkadasi cok zor durumda kalmis. Esimde yardimci oldu maddi olarak ve baya da yuklu bi para. Sozde bize bayramdan once odeyecekti.
Adam kacti gitti. Bize dunya kadar borc birakti. Bizden aldigi paralarla simdi sefa suruyordur muhtemelen.
Benim artik bu dunyada ogrendigim sey su ki: iyilikten maraz dogar.