zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın kavuşmuşsunuz özlemekte güzel şey bana göre.Sözlümle farklı şehirlerde yaşıyoruz birimiz izmir birimiz erzurum .. Yıllardır böyle devam etti bu ilişki
Sözlüm yılda 2 kez 15 günlüğüne geliyor izin alıp, bazende 1 günlüğüne.. Ben yanına gidemiyorum tabiki ailem orada kalacak kimsem olmadığı için izin vermiyor doğal olarak.. Herneyse
5 gündür burada sözlüm yanımda çok şükür ama ben mutsuzum çünkü yine gidecekayrı kalmaktan onu özlemekten yoruldum mutsuzum artık hep yanımda olmasını istiyorum ama daha yaşlarımız 21-22 yani evlilik için erken bu arada birimizin okulu var diğerimiz çalışıyor evlilik için para biriktirmeye çalışıyor
Arkadaşlar içimi dökmek istedim ne danışacağımı bile bilmiyorum siZe sadece üzgünüm yorgunum sırf bu özlemlerden beraber olamamaktan ayrılığı bile düşündüm ama vazgeçemem çok seviyorum çok.. İlişkimizde ve ailelerimizdede sorun yok tek sorun mesafeleer
Çalışan hanginiz?
Okuyanın olduğu şehirde iş bulamaz mı?
Onun şehrinde yani izmirdeEvlenirseniz nerede yaşayacaksınız peki?
Allah bir kolaylık verir inşallah sizede bizedebizim de durumlar böyle
#direnLuu
Evlenmeye niyetlisiniz anladığım kadarıyla, fakat benim tavsiyem / uyarım, senede toplamda otuz gün gördüğünüz bir insanla "aynı eve girince çok farklı oluyor" denilen şeyleri bi düşünmeniz üzerine olacak.
Evlenme yoluna girmeden önce mutlaka en azından bir süre aynı şehirde kalıp daha fazla yan yana aman geçirin. Öyle on onbeş gün geçirirken tatlı olur da, sürekli dip dibe olunca farklı bi yüzü varsa evlenmeden önce görmeye çalışın onu, bdv'nin klasik konusudur.
Canım nasipse seneye okulum bitiyor ama düğün seneye olmayacak bidahaki seneye inşallahluucuğum bende Erzurumluyum 7 yıllık ilişkim var ve 6 yıldır farklı şehirlerdeyiz.okulun biter bitmez düğün olacakmı yoksa senin atanman beklenecek mi yada iş bulman
bizim oralar sıkıdır az çok bilirsin.hasreti içimi yakınca kaçıp yanına gidiyorum.iş gezisi eğitim bilmem ne ayağına.hep yan yana olmak isterim ama bu halimizde ayrı bir heyecan.eski konularını okudum.ailesini asla takma kafana sözlünde Erzurumlu.bizim oranın erkekleri tatlı dil sevecenlik ister.hep sev ve güler yüzlü ol.özlemin geçmez hep artar ama hele düğün tarihi belli olsun ev eşyası bilmem ne stresi başlasın o zaman özlemin kalmayacak emin ol.bitsede gitsek kafasında olacaksın.düğün neden 2017 de bu aradaCanım nasipse seneye okulum bitiyor ama düğün seneye olmayacak bidahaki seneye inşallah
Teşekkür ederim canım sen nasıl başediyosun, nasıl hissediyosun lütfen benimle paylaş beni anlayan en iyi sensin şu durumda
canımmm kıyamam ben sizeeee...Sözlümle farklı şehirlerde yaşıyoruz birimiz izmir birimiz erzurum .. Yıllardır böyle devam etti bu ilişki
Sözlüm yılda 2 kez 15 günlüğüne geliyor izin alıp, bazende 1 günlüğüne.. Ben yanına gidemiyorum tabiki ailem orada kalacak kimsem olmadığı için izin vermiyor doğal olarak.. Herneyse
5 gündür burada sözlüm yanımda çok şükür ama ben mutsuzum çünkü yine gidecekayrı kalmaktan onu özlemekten yoruldum mutsuzum artık hep yanımda olmasını istiyorum ama daha yaşlarımız 21-22 yani evlilik için erken bu arada birimizin okulu var diğerimiz çalışıyor evlilik için para biriktirmeye çalışıyor
Arkadaşlar içimi dökmek istedim ne danışacağımı bile bilmiyorum siZe sadece üzgünüm yorgunum sırf bu özlemlerden beraber olamamaktan ayrılığı bile düşündüm ama vazgeçemem çok seviyorum çok.. İlişkimizde ve ailelerimizdede sorun yok tek sorun mesafeleer
cok sagol canimbizim oralar sıkıdır az çok bilirsin.hasreti içimi yakınca kaçıp yanına gidiyorum.iş gezisi eğitim bilmem ne ayağına.hep yan yana olmak isterim ama bu halimizde ayrı bir heyecan.eski konularını okudum.ailesini asla takma kafana sözlünde Erzurumlu.bizim oranın erkekleri tatlı dil sevecenlik ister.hep sev ve güler yüzlü ol.özlemin geçmez hep artar ama hele düğün tarihi belli olsun ev eşyası bilmem ne stresi başlasın o zaman özlemin kalmayacak emin ol.bitsede gitsek kafasında olacaksın.düğün neden 2017 de bu arada
canımmm kıyamam ben sizeeee...
biz eşimle üniversiteleri ayrı şehirlerde okuudk.. sonra ben mecburi hizmete gittim o askere.. derken bi baktık 8 yıl oolmuş evlendik.. ne güzel derken 6 yıl sonra ben tekrar mecburi hizmete doğuya gittim üstelik bu sefer yanımda 3 yaşında oğlum da vardı.. ve 2.5 yıl daha hasret kaldık birbirimize.. ama artık bitti...kavuştum eşime yuvama ..
demem o ki zor geçiyor çok zor.. ama sonu güzel olsun , evliliğiniz mutlu huzurlu olsun önemli olan bu.. elbette ki geçecek kavuşacaksınız , bak neler yaşadık diye bu günlerinizi anacaksınız..
şimdiden mutluluklar dilerim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?