• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum artık canım sıkıyo :(

A
internetten baktım erkekleriçin akıntı gelince gusle gerek yokmuş. zaten boşalmış olsa belirgin derecede ıslaklık olur pantolonunda değilmi ? açık kot giydiğigünlerde oluyo boşalsa anında belli eder ?
aynen dediğin gibi. O yüzden öyle yazdım bende, boşalıyorsa hastalığı var denir, ıslanıyosa ki bence ıslanıyodur bu da konuları bilmediğini gösterir ki o kadar cahil olamaz sanmıyorum. Muhtemelen mazeret uyduruyor ama çok ayıp etmiş bunları sana anlatması ahlaki değil bu kadar dinine düşkünse hemde. Böyle biriyle mutlu olunmaz bence, hakkında hayırlısı olsun.

Ya haftada bir vs bulusulunca az seviyo mu olunuyomus. İnsanlarin sevgiye bakis acisina bak illa vicik vicik olucaksin.

Yalan soylemiyosa sıkıntı yalniz yanyana oturunca bu hale geliyosa seni ciplak gorse kalp krizi gecirir. Saka maka erken bosalma buyuk bi'sorun ki seninki asmis bence. Ama bence de yalan soyluyo.

Abdest bozulmaz böyle bir durumda, kızlarla olan ilişkilere bakmak lazım günahsa onlarda günah ahlakına bak bunu ayırt edebilecek biri olduğunu düşünüyorum..

eger yasi kucukse dogru olabilir... hatta opustugnuzde agriyan bir yerleri de olabilir...

fakat 22yas kucuk degil ki...
ama ilk sevgili diyorsunuz,
emin olamadim...
dogruysa doktora gitsin ve gorusmeden once masturbasyon yapsin.

Biraz ayıba kaçan bi konu olcak ama artık bu durum bana ağır geliyo :KK43:

2 yıllık sevgilim var.. her insanın kusuru var mükemmel diyemem ama çok tatlı anlayışlı iyi biri evlenilcek ideal bi aday.çok sık buluşmazdık halada sık buluşmuyoruz o gelmezdi istemezdi.. arkadaşlarım bile acıyarak bakıyordu bana o çocuk seni sevmiyor der gibi laf çarpmalar (dost değil düşman tarzı laf çarpmalar)

bi arkadaşım bi günde dedi sen onu çok seviyorsun aşk delisi ama sizin durumda hiç normal değil dedi hemen peşinden sevmek değil sevilmek isterim çok güzel bi duygu dedi hiç unutmuyorum..

bende sevgilimle bol bol kavga ediyordum. yanıma gelmek istemiyorsun yani sevmiyorsun ayrılalım kavgalarının sonucunda pes edip gerçeği 6 7 ay önce itiraf etti.. kapalıyım, dar giymem hatta vücut şekli belli olmasın diye pantolon bile giymiyorum.sevgilime sarılıp koluna girmekten başka bişey gerçekten yapmıyorum yapmıyoruzz...

soruna gelcek olursak beni görünce bi hoş oluyormuş heyecanlanıyomuş akıntısı geliyormuş.. her defasında gusl alması gerektiği için yanıma az geliyormuş... normaldede heyecanlı stresli yapısı var. tek beni görünce böyle oluyormuş

yakın civarda oluyor bi saat vaktim oluyo yanına gitmiyorum bu durum yüzünden. ortalama 1 buçuk 2 haftada bir görüşüyoruz..

bu durum artık zoruma gidiyo kaldırması ağır hala milletde az buluşuyorsunuz laf çarpmaları... kimseye anlatamıyorum :S

bunun bu durumu niye böyle bişey diyin yorum yapın akıl verin :KK43: :KK43:
teşekkürler şimdidennn :KK43:

resmen güldüm yazına
kusura bakma ama
adam işi biliyor
NASIL GÜZEL BİR BAHANEDİR BU ARKADAŞ
hem kadına çok özel olduğunu hissettiriyor
hemde gelemediği görüşmediği için kınanmaktan kurtuluyır

HELAL OLSUN

canım öncelikle ne kadar gerçekçi konuşuyor onu bir gözden geçirmen lazım.. Eğer gerçekten ciddiyse bunun için bir doktora görünmesinde fayda var derim.. Ya gerçekten bir rahatsızlığı var yada psikolojik olarak öyle bir durum oluyor. Bence bu konunun biraz üstüne düşün. Kapalıyım dar giymiyorum demişsiniz ya bende kapalıyım..Bazı erkeklerin ilgisini kapalılar daha çok çekiyormuş.. Merak uyandırdıkları için. Öyle bir durumda olabilir.. Bilemedim ki :( Ama daha öncede duymuştum bir arkadaştan böyle bir şey...

Sevgililerin her an dip dibe olmasi gerekir yazilmis gibi yorumlar da gelmis.

Bir bucuk iki haftada bir bulusmak sevgisizligin gostergesi denmiyor...

Uzak mesafe iliskisidir, isler yogundur, gecici bir donem boyle olmasi gerekiyordur vs...

O zaman kimse laf etmez...

Yani burada garip bulunan sure degil gerekce...

Sevgilisiyle sık gorusememekten yakinan bir genc kiza bizzat sevgilisinin...

'Seni gorunce abdest almam gerekiyor o yuzden iki haftada bir gorusebiliyoruz' demesi...

Yalansa kotu...

Gercekse daha kotu... :ssz:

Sonuç olarak benim sevgilim cahil sanırım...
Gelen sıvı zevk suyu ve bunun için gusl almasını gerektiren durum yok.

2 yıllık sevgilim var.. her insanın kusuru var mükemmel diyemem ama çok tatlı anlayışlı iyi biri evlenilcek ideal bi aday.çok sık buluşmazdık halada sık buluşmuyoruz o gelmezdi istemezdi.. arkadaşlarım bile acıyarak bakıyordu bana o çocuk seni sevmiyor der gibi laf çarpmalar (dost değil düşman tarzı laf çarpmalar)

bi arkadaşım bi günde dedi sen onu çok seviyorsun aşk delisi ama sizin durumda hiç normal değil dedi hemen peşinden sevmek değil sevilmek isterim çok güzel bi duygu dedi hiç unutmuyorum..

bende sevgilimle bol bol kavga ediyordum. yanıma gelmek istemiyorsun yani sevmiyorsun ayrılalım kavgalarının sonucunda pes edip gerçeği 6 7 ay önce itiraf etti.. kapalıyım, dar giymem hatta vücut şekli belli olmasın diye pantolon bile giymiyorum.sevgilime sarılıp koluna girmekten başka bişey gerçekten yapmıyorum yapmıyoruzz...

soruna gelcek olursak beni görünce bi hoş oluyormuş heyecanlanıyomuş akıntısı geliyormuş.. her defasında gusl alması gerektiği için yanıma az geliyormuş... normaldede heyecanlı stresli yapısı var. tek beni görünce böyle oluyormuş

yakın civarda oluyor bi saat vaktim oluyo yanına gitmiyorum bu durum yüzünden. ortalama 1 buçuk 2 haftada bir görüşüyoruz..

bu durum artık zoruma gidiyo kaldırması ağır hala milletde az buluşuyorsunuz laf çarpmaları... kimseye anlatamıyorum :S

Gunaha girme korkusu var. Adami sen taniyosun. Sevgisine guveniyorsan sorun yok bence. Koluna girme adam etkileniyorsa. Daha once kimseyle hi yakinlasmasi olmadiysa boyle hissedebilir. Ama iki sene olmus alismamis hala? Bence evlenin artik.

1 buçuk 2 haftada bir görüşme az mıymış?
Her şeyin b.kunu çıkarmaya da pek meraklıyız.:KK14:

Oysa özlemek de güzeldir..
Oldu yildan yila gorussunler bencede sizde yok telde sık mesajlasilmaz konusulmaz yok efendim bulusulmaz ozaman bikere gorusulsun bidaha seneye dugunde gorusuruz desinler nasil taniyacak konusma gorusme agirdan satmaninda siz b*kunu cikartiyosunuz bence sonra evlenince vay efendim bu boyleymis supriz yumurtadan cikti hi tabi...

Kapalı olduğun için seni bu silahla vurmuş gibi bir şey.
Böyle derse senin de görüşmek istemeyeceğini düşünmüş.
Ve sanırım işe yaramış da.

Karşındaki yalancı, iyi düşün...

Oldu yildan yila gorussunler bencede sizde yok telde sık mesajlasilmaz konusulmaz yok efendim bulusulmaz ozaman bikere gorusulsun bidaha seneye dugunde gorusuruz desinler nasil taniyacak konusma gorusme agirdan satmaninda siz b*kunu cikartiyosunuz bence sonra evlenince vay efendim bu boyleymis supriz yumurtadan cikti hi tabi...

Mesajlaşma, telde konuşma mı dedim ben? :)
Tabi gün içinde uzun uzun mesajlaşıp araşacaklar.

Ama yüz yüze buluşma için haftada bir 10 günde bir normal bence.
Evet her gün görüşme b.kunu çıkarmadır bana göre kusura bakmayın.

Her gün dip dibe olup boşananlar da biliriz.
Yılda 3 kez görüşüp mutlu mesut yaşayan evli çiftler de..

Ayyy koptum ya ben bir an konuyu okuyorum yarim saattir. TV dede cem karaca cikmis " ne olur islak islak bakma öyle " diyor.

Konuya gelirsekte yakin arkadasim da boyle söylüyordu. Erkek arkadasi her buluşmalarında senin yaninda sadece sana dokunmadan otursam dahi bos....liyorum diyormus. Sonrada evlendiler ve adam karisini karsi komsuyla aldatti ayrildilar. Demem o ki bir arkadasimi görünce öyle olmuyormus demek komsu ya dahi o durum olabiliyormus.
Dikkatli davran bence bana pek normal gelmiyor boyle şeyler sanki sapkinlik yatiyor altında gibi.

Bana gercek gibi geldi olabilir sonucta turlu turlu sorun var yada ben mi safimo_O

Biseyler bastirilinca boyle oluyor iste hem bahane olsa sizin icin neden ugrassin gozlemleyin baska aciklar bulursaniz o zaman emin olun bence

sevgilin koca bir yalancı, :KK76:senle hiç bir münasebeti olmadan bir hoş oluyorsa, başka bayanlara baktığındada oluyordur..Hadi diyelim doğruyu söylüyor , o zamanda adamda ciddi sorunlar var demektir, daha şimdiden şeyine söz geçirememesi ilerde erken boşalma vs :KK53: iki ucu poklu deynek anlıyacağın ayrıll tezelden:KK11:

Back
X