Bu durum artık çekilemez hale geldi :((

Ne yapabilirim?

• Çıldırıcam

OY: 7 58,3%
  • Çıldırıcam

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12

Belinayy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
115
34
98
34
Merhaba arkadaşlar ben 6aydır evliyim eşimle ilk evlendiğimde İstanbul'da bir hafta kaldık evimiz Isparta da olduğu için İstanbul'da kaynanam gilde kaldık. O bir hafta zaten çöpe gitti çünkü sadece gece yalnız kalabiliyorduk evimize gittiğimizde yalnız kalırız diye düşündüm ama umduğum gibi olmadı çünkü bizimle yaşayan bir kaynım olduğu faktörünü unuttum. İlk geldiğimizde heralde kaynım bir kaç zaman gelmez diye düşündüm ama ilk günden itibaren düşüncesiz olduğu için gwlip kaldı eşim o zaman iki gün işie gitmedi bu arada kaynımla beraber çalışıyorlar. İşlerden dolayı eşimle hüç yalnız kalamadım taa o zaman dan bu zamana kaynımı zaten söylemiyorum akşam 9da falan geliyorlar yemek çay derken saat gece 1i buluyor sonra uyuyoruz hadi hafta içini anlıyorum işlerden dolayı vakit ayırmıyor ama pazarımız tüm hafta evdeyim yalnızım yabancı şehir bir yere çıkıpta gezemiyorım pazar birşeyler yaparız başbaşa diye düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığına uğruyorum çünkü gün boyunca her ikisi de uzanıyorlar keyif yapıyorlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşime durumu söylüyorum nereye gidelim diyor çıldırıyorum. Çünkü kendileri sosyal aktivelerini yapıyorlar maça gidiyorlar istedikleri zaman arkadaşlarıyla toplanıp okey oynuyorlar ama biri de dönüp demiyor ki bu kız bütün hafta yalnız. Kaynım zaten Allah ın şapşalı uyuz oluyorum ona bir insan bu kadar anlayışsız düşüncesiz olmaz. Eşimin bugün işi vardı kaynıma söyledi sen git hallet diye kaynım oralı olmadı ya ne işin var senin evde eşim hazırlanıp gitti oda uzanmış keyif yapıyor. Artık bu durum dan sıkılmaya başladım eşime ilgisizsin düşünmüyorsun beni diyorum yok kuruntu yapıyorsun diyip çekip gidiyor şu an da iki aylık hamüleyim rahatsızlanıyorum ara ara eşim elini bir bardağa atıpta yardım etmiyor nr yapacağımı bilmiyorum lütfen bi fikir verin bana

6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirir sıkılmam

Mantık yanlış sende
Böyle evliliklerde mutsuz olup karşımızdaki bizi anlamayınca,evlilik anlamsızlaşınca
Çocuk yapıp işi zora sokmaktansa
Önce resti çekip karşıdaki değişmezse ayrılıp canımızın kıymetini bilmek daha bir doğru

Kaynini evden yollamaya bak ama esin müsade etmez kesinlikle. Bastan kabul etmeyecektin. Cocuguna da haksizlik ediyon sirf sen yalniz kalmak istemedigin icin esine karsi agzini acamadigin icin cocuk yapmissin. Yazik degil mi o bebege sende esinden ilgi görmüyorsun o bebekze muhtemelen baba sevgisi görmeyecek. Bir insan eşsiz yasiyabilir ama bir cocuk baba ilgisinden uzak büyümemeli

6aydır evliyim de gezdim mi sanki en azından çocuk olunca onunla vakit geçirir sıkılmam

yani normalde cikip gezmiyorsunuz cocuk olunca iki kat daha yorulup, bunalacaksiniz.
Ki sikiliyorum ben diye insan cocuk yapar mi, sonra uyenin biri cikip yine diyecek bana cocuk sahibi olanlara takmissiniz diye.
Oyuncak bebek degil ki ondan sikilinca da bir koseye mi atacaksiniz.
Daha gecen okudum bir uyenin tahammulu kalmamisti cocuguna yapmayin hem kendinize hem cocugunuza yazik.
Esinizle de konusunun bu is boyle gitmez diye.

Mantık yanlış sende
Böyle evliliklerde mutsuz olup karşımızdaki bizi anlamayınca,evlilik anlamsızlaşınca
Çocuk yapıp işi zora sokmaktansa
Önce resti çekip karşıdaki değişmezse ayrılıp canımızın kıymetini bilmek daha bir doğru
Ama bazen ayrılık o kadar kolay olmuyor
Kaynini evden yollamaya bak ama esin müsade etmez kesinlikle. Bastan kabul etmeyecektin. Cocuguna da haksizlik ediyon sirf sen yalniz kalmak istemedigin icin esine karsi agzini acamadigin icin cocuk yapmissin. Yazik degil mi o bebege sende esinden ilgi görmüyorsun o bebekze muhtemelen baba sevgisi görmeyecek. Bir insan eşsiz yasiyabilir ama bir cocuk baba ilgisinden uzak büyümemeli
Ben bu çocuğu çok isteyerek severek yaptım yalnız kaldığım için yapmadım eşimde duyduğunda çık sevindi o çok iyi bir baba olur bunu biliyorum sevgisinden hiçbir şüphem yok olmazda sadece işlerine çok önem veriyor sıkıntım o

Bence esiniz evliligi benimsememis daha. Ne is yapiyorlar bilmiyorum ama ispartada studyo daireler oluyor madem kayniniz surekli kalacak kendi duzenini kursun bi zahmet. Bebegi de yapmissiniz artik kimsenin niye yaptin deme hakki yok. Yine sizin karariniz ama ben olsam resti ceker ya o ya ben derdim tabi kardesini hayatindan cikaramaz ama ya esiyle yasar insan ya kardesiyle. Kardesim gitmicek derse de ceker ben giderdim valla

Bence esiniz evliligi benimsememis daha. Ne is yapiyorlar bilmiyorum ama ispartada studyo daireler oluyor madem kayniniz surekli kalacak kendi duzenini kursun bi zahmet. Bebegi de yapmissiniz artik kimsenin niye yaptin deme hakki yok. Yine sizin karariniz ama ben olsam resti ceker ya o ya ben derdim tabi kardesini hayatindan cikaramaz ama ya esiyle yasar insan ya kardesiyle. Kardesim gitmicek derse de ceker ben giderdim valla
Bi defa bu konu hakkında konuştuk büyük bir tartışma oldu kardeşinden vazgeçemiyor kızdığım konu ne askerliğini yapmış 24 yaşunda evlenmeyi düşünmüyor mu diyorum yok erken 28de anca evlenir diyor yani kaç zaman baiımda olacak

Ben bu çocuğu çok isteyerek severek yaptım yalnız kaldığım için yapmadım eşimde duyduğunda çık sevindi o çok iyi bir baba olur bunu biliyorum sevgisinden hiçbir şüphem yok olmazda sadece işlerine çok önem veriyor sıkıntım o

Valla işine önem veren bir adam anlatmıyorsun bize lütfen kendini kandırma
Kardeşiyle gezen tozan,seninle hiçbirşey yapmayan,yatmadan yatmaya başbaşa kalan
Senin de onların hizmetini gördüğün bir evlilik anlatıyorsun
Çocuk olunca iyi olacağını falan sanıyorsun sanma

yani normalde cikip gezmiyorsunuz cocuk olunca iki kat daha yorulup, bunalacaksiniz.
Ki sikiliyorum ben diye insan cocuk yapar mi, sonra uyenin biri cikip yine diyecek bana cocuk sahibi olanlara takmissiniz diye.
Oyuncak bebek degil ki ondan sikilinca da bir koseye mi atacaksiniz.
Daha gecen okudum bir uyenin tahammulu kalmamisti cocuguna yapmayin hem kendinize hem cocugunuza yazik.
Esinizle de konusunun bu is boyle gitmez diye.
Yanlış anladınız ben çocukları çok severim nişanladığımda bile eşime açmıştım çocuk istiyorum evlenince geciktirmeyelim diye sırf yalnız kaldığım için düşünmedim biz üç aydır istiyorduk olmuyordu tamda sıkıldığım bunaldığım zamana denk geldi o yüzden iyi gelir diye düşündüm

Bi defa bu konu hakkında konuştuk büyük bir tartışma oldu kardeşinden vazgeçemiyor kızdığım konu ne askerliğini yapmış 24 yaşunda evlenmeyi düşünmüyor mu diyorum yok erken 28de anca evlenir diyor yani kaç zaman baiımda olacak
Resti cekmedigin surece basinda olacak. Sen 2 bekar erkegin hizmetcisi bir bebegin bakicisi olarak hayatini devam ettireceksin. Kusura bakma da eger tavsiyelere uymayacak kadar kendine guvenin yoksa kendini o kadar degersiz goruyorsan bundan sonraki hayatinda Allah yardimcin olsun ne diyim

Madem durum bu, otur evde seni cok seven eşini bekle. Cocuk olunca da onunla ilgilenirsin iste. Hayatin boyle boyle gider.

Back
X