- 20 Kasım 2016
- 89
- 34
- 3
- Konu Sahibi lolita1234
-
Yahu ne alaka ki?Aynı şey başınıza gelse tepkiniz ne olurdu ben mühendisim ama çalışmıyorum bu olaydan sonra çalışmaya başlasam mı diye düşündüm vazgeçtim
Kafamı dağıtmak için.boşa evham yaptığımı düşünüp biraz kendime telkinlerde bulununca vazgeçtim çalışmaktan.daha doğrusu erteledim diyeyim.Yahu ne alaka ki?
Bence fanus kesin çözüm alın süper ötesi kocalarinizi koyun bi fanusa ekmeğini suyunu verin iş yerinde çalışan kadınlar da sizin gibi kadınların tacizine ve gereksiz kiskancliklarina kurban olmaktan kurtulsun.
Kadının ne çıktığı erkek sayısı ne giyimi kuşamı ne rahatlığı kaldı.
Aradan 1,5 yıl geçmiş kadın aynı yerde çalışmıyor özür de dilemiş hala bu neyin çabası
Yine diyorum fanus iyidir fanus candir
Kafamı dağıtmak için.boşa evham yaptığımı düşünüp biraz kendime telkinlerde bulununca vazgeçtim çalışmaktan.daha doğrusu erteledim diyeyim.
Bu bayaKonu sahibi işe başla bu hastalıklı durumdan ancak böyle kurtulursun.
Amir kocanın yanında çalışan kadınlarda rahat eder böylece.
Ben adam içinde üzüldüm yaşadığı çok berbat bir durum aslında,karısı sürekli iş yerine ve çalışanlara müdahale ediyor.kim bilir adamla ne dalga geciyorlardir.
Bu bayan masum mu pekiBu baya
Bu bayan masum mu peki
Hayır bunu bi türlü aşamadım.eşim tanamen suçsuz demiyorum zaten.1o yıllık evliyiz.aşırı bencilim biliyorum.ama saplantı boyutunda takıldı kafama..
Evet takıntı haline getirdim.içimden atamadığım için paylaşıp yorum almak istedim.
Bunu bana nasıl yapar diye gurur meselesi yapmamda sorun.benim aşırı egoist ve narsist olmam sorun.kimsenin namusuna dil uzattiğim yok.sadece içimden atamadım ve rahAtlamak istedim
Demiş de çeken kişi silmemiş kaç defa söyledim dedi.inanır mısınız boşanmayı bile düşündüm bu fotodan sonra.
Pardon ama ben içinde bulunduğum ruh halimi anlattım.kıskandığı falan yok o bayanı.kıyaslanmamız mümkün bile değil.sadece hadsizliğine sinirlendim.kimse benim kocam için ölüp bitmiyor.fanus ne alaka.hastalık boyutunda kıskançlığım yok.herkesi potansiyel erkek avcısı olarak da görmüyorum.tekrar söylüyorum buraya rahatlamak için yazdım.takıntımdan rahatsız olduğum için yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?