BU DURUM BENi AŞIRı ÜZÜYOR☹️

Aynı şey başınıza gelse tepkiniz ne olurdu ben mühendisim ama çalışmıyorum bu olaydan sonra çalışmaya başlasam mı diye düşündüm vazgeçtim

cok sert kocisin kiza o yuzu vermeseydi o pozla foto cektirmezdi. hadi aniden geldi elini koydu diyelim cok yersiz bir foto oldu sil onu derdi ceken kisiye.. yani rahatsizligini belli ederdi. siz gorup problem cikartmasaydiniz hos bir hatira olarak saklayacakti

Demiş de çeken kişi silmemiş kaç defa söyledim dedi.inanır mısınız boşanmayı bile düşündüm bu fotodan sonra.

Bence fanus kesin çözüm alın süper ötesi kocalarinizi koyun bi fanusa ekmeğini suyunu verin iş yerinde çalışan kadınlar da sizin gibi kadınların tacizine ve gereksiz kiskancliklarina kurban olmaktan kurtulsun.

Kadının ne çıktığı erkek sayısı ne giyimi kuşamı ne rahatlığı kaldı.

Aradan 1,5 yıl geçmiş kadın aynı yerde çalışmıyor özür de dilemiş hala bu neyin çabası

Yine diyorum fanus iyidir fanus candir

Kız ayrılmış gitmiş işte. Ama eşiniz demek ki mecburen hâlâ onun amiri ama en azından bir yıldır gözünün önünden gitmiş eşinizin. Uzatmayın artık siz de.

Hiç kimse işlemediği günahın masumu değildir.
Kızın işiyle ilgili konuşmalarına dek karismissiniz size ne yahu ? Bence basbayağı kiskaniyorsunuz bu kızı. Ne biliyorsunuz belki siz onun yerinde olsanız aynilarini yapacaksiniz.
Bence ayıp yaptığınız. hadi eşinizin omzuna elini koymasını kiskandiniz kızın bi suru çiktigi olması veya işle ilgili söyledikleri sizi ilgilendirmezki. Bence çok efendi bir kizmiski uzaklaşmış ordan, bir insanın işiyle oynaması bu kadar kolay olmamalı.

Pardon ama ben içinde bulunduğum ruh halimi anlattım.kıskandığı falan yok o bayanı.kıyaslanmamız mümkün bile değil.sadece hadsizliğine sinirlendim.kimse benim kocam için ölüp bitmiyor.fanus ne alaka.hastalık boyutunda kıskançlığım yok.herkesi potansiyel erkek avcısı olarak da görmüyorum.tekrar söylüyorum buraya rahatlamak için yazdım.takıntımdan rahatsız olduğum için yazdım.

Konu sahibi işe başla bu hastalıklı durumdan ancak böyle kurtulursun.

Amir kocanın yanında çalışan kadınlarda rahat eder böylece.

Ben adam içinde üzüldüm yaşadığı çok berbat bir durum aslında,karısı sürekli iş yerine ve çalışanlara müdahale ediyor.kim bilir adamla ne dalga geciyorlardir.

Bu baya

Bu bayan masum mu peki

Ya bakin hepi topu omza konan elden mi karakter analizi yapicaz. Bazi insanlara cok da fazla gelmeyen bir sey bu. Bu noktaya gelecegini bilse tovbe yapmazdi zaten. 1.5 sene olmus yapilacak her sey yapilmis. Artik esinizle bile calismiyor. Baska dusunecek bir sey ugrasacak konulariniz yok mu?

Hayır bunu bi türlü aşamadım.eşim tanamen suçsuz demiyorum zaten.1o yıllık evliyiz.aşırı bencilim biliyorum.ama saplantı boyutunda takıldı kafama..

Evet takıntı haline getirdim.içimden atamadığım için paylaşıp yorum almak istedim.

Bunu bana nasıl yapar diye gurur meselesi yapmamda sorun.benim aşırı egoist ve narsist olmam sorun.kimsenin namusuna dil uzattiğim yok.sadece içimden atamadım ve rahAtlamak istedim

Demiş de çeken kişi silmemiş kaç defa söyledim dedi.inanır mısınız boşanmayı bile düşündüm bu fotodan sonra.

Evet kimse kocan için ölüp bitmiyor zaten olay bu ama sen onu kiskaniyorsun.sorun o kız değil kızı aşağılama çaban bile hep kıskançlık yüzünden.bugün o kız yarın başka biri olacak.

Narsist,egoist ve takıntılı olduğunu yukarıda çok kere belirtmişsin.bunun çözümü tedavi olmaktır.

Yaa millet neler yaşıyor. Unut gitsin. Bence fazla takılmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…