- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi lolita1234
-
Sence? Masumluk anlayışın nedir?Bu bayan masum mu peki
Sence? Masumluk anlayışın nedir?
Eşini opmemis taciz etmemiş gel sevgili olalım dememiş telefon acmamis mesaj atmamis vs vs
Fotoğraf sırasında omzuna dokunmuş eminim bu olaydan sonra elim kopsaydi da bu kadının kocasına dokunmasaydim demiştir.
Evli bekar farketmez herkes haddini bilse buraya bu tarz konular açılGöğüs dekoltesi vererek sürekli odasına bişeyler bahane ederek gitmeside mi normal.yapmayın lütfen..
iboyle birsey basima gelse sorunumu kocamla halleder asla kiza yansimasina izin vermezdim bizimle evli olan bizim eslerimiz disardaki kadinlar degil bize sadik kalmasi gereken ve disardaki insanlara karsi mesafeyi koyacak olanda bizim esimiz diger insanlari davranislari yuzunden yargilayamayiz bazi insanlar daha samimidir dokunarak konusmayi sever yada tam tersi vs esinizinde karim rahatsiz degilde ben hoslanmiyorum birazdaha dikkt ederseniz sevinirim gibi uyarmasi bence cok daha uygun olurdu bence
ya hadi ordan onu yapsaydı konuna en başta yazardın baktın ki tepki alıyorsun salla babam salla 1 buçuk sene olmuş hala kafanda hasta ruhlusun işteGöğüs dekoltesi vererek sürekli odasına bişeyler bahane ederek gitmeside mi normal.yapmayın lütfen..
Tepki alan konu sahibi hikayesine yeni detaylar ekliyor.inanmış gibi yapalım :)Göğüs dekoltesi vererek sürekli odasına bişeyler bahane ederek gitmeside mi normal.yapmayın lütfen..
Bu da sıvama kısmı mı?Göğüs dekoltesi vererek sürekli odasına bişeyler bahane ederek gitmeside mi normal.yapmayın lütfen..
Tepki alan konu sahibi hikayesine yeni detaylar ekliyor.inanmış gibi yapalım :)
Kocan dekolteye bakmiyorsa sorun yok ha kocana guvenmiyorsan çözüm kıza yüklenmek değil
Size bişeyler ispatlamak zorunda değilim.yazamadığım ama bununla ilgili bazı şeyler var.ayrıca niye yalan söyleyeyim.sizi inandırmak gibi bi çabam yok.dilediğinizi düşünün...
Senin koskançlığın yüzünden işinden olacak kızHerkese merhaba.Yorumlarınıza ihtiyacım var hanımlar.eşim iş gereği eğitim için bi süreliğine yurt dışına gitmişti.çalıştığı işyerinden bikaç kişiyle.içlerinde bi tanesi bekar bi bayan ve kendisi beni nedense tavırları ve giyimiyle son derece rahatsız eder hep.eğitim dönüşünde telefonunda vatsap görüşmelerine baktığımda arkadaşı eşime orda çekilen fotoğraflardan yollamış.birlikte çekildikleri bikaç fotoğraf.grup halinde de var.bi tane fotoğrafta bu bAhsettiğim bayan elini eşimin omzuna koymuş.eşimin elleri cebinde .o sonradan gelip dokunmuş gibi duruyor.bunu görünce kavga kıyamet koptu tabi.yeminler etti birden koydu elini diye.sonrasında eşim o bayanı uyardığını bi daha olmasın yanlış anlaşılacak dikkat et dediğini söyledi.eşim sosyal medya kullanmaz takip edeceğim bi durum yok vatsap dışında .onda da engelli zaten.bu arada bugüne kadar eşimle bu anlamda hiç sorun ySşamadık.aldatılma vs...kızla ilgili ufak bi araştırma yaptım.eğitimde herkese ben nişanlıyım demiş ama yok öyle bişey.bisürü çıktığı varmiş vs.bu arada eşim bunun amiri konumunda.en son eşime bu kızın sağda solda konuştugunu amir olarak kendindende bahsettiğini ve ben buna artık dayanamıyorum haddini bildirmeyi düşün bi zahmet dediğimde bu kızı odasına çağırıp sen eşimin kulagına gidecek kadar sağda solda ne konuştun bak zaten o resmi eşim gördü bisürü sıkıntı yasadık eşimle diye söylemiş o kız da çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim bu durumu deyince karıştırma oraları demiş sonra kız ayrı işyerine geceyım ben o zaman demiş ve dilekce verip gecmiş aynı işyerinde değiller ama eşim onun hala amiri.neredeyse birbuçuk yıl oldu ama hala o resmi unutamıyorum.abartıyor muyum bilemedim.şimdiden tşkkrler.eşim özel sektörde iyi bir firmada yönetici.herkese tşkkr ederim şimdiden
Ilginc.illaki birilerinin sizi yönlendirmesimi gerek.siz yanlış düşüncelere kapildiginizi anlamıyormusunuz.Tepki alıp almamak umrumda bile değil.sadece bunda bişey yok abartmışsın gibi yorumlar alınca rahatlıyorum o kadar..
Ilginc.illaki birilerinin sizi yönlendirmesimi gerek.siz yanlış düşüncelere kapildiginizi anlamıyormusunuz.
Sadece içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?