BU DURUM BENi AŞIRı ÜZÜYOR☹️

Bu bayan masum mu peki
Sence? Masumluk anlayışın nedir?

Eşini opmemis taciz etmemiş gel sevgili olalım dememiş telefon acmamis mesaj atmamis vs vs

Fotoğraf sırasında omzuna dokunmuş eminim bu olaydan sonra elim kopsaydi da bu kadının kocasına dokunmasaydim demiştir.

boyle birsey basima gelse sorunumu kocamla halleder asla kiza yansimasina izin vermezdim bizimle evli olan bizim eslerimiz disardaki kadinlar degil bize sadik kalmasi gereken ve disardaki insanlara karsi mesafeyi koyacak olanda bizim esimiz diger insanlari davranislari yuzunden yargilayamayiz bazi insanlar daha samimidir dokunarak konusmayi sever yada tam tersi vs esinizinde karim rahatsiz degilde ben hoslanmiyorum birazdaha dikkt ederseniz sevinirim gibi uyarmasi bence cok daha uygun olurdu bence

Göğüs dekoltesi vererek sürekli odasına bişeyler bahane ederek gitmeside mi normal.yapmayın lütfen..

Göğüs dekoltesi vererek sürekli odasına bişeyler bahane ederek gitmeside mi normal.yapmayın lütfen..
Evli bekar farketmez herkes haddini bilse buraya bu tarz konular açıl
i

İşiniz gücünüz yok belli ki ne olur iş arkadaşıyla oyle bir foto çekildeyse yemedi ya kocanızı alt tarafı bir resim

ya hadi ordan onu yapsaydı konuna en başta yazardın baktın ki tepki alıyorsun salla babam salla 1 buçuk sene olmuş hala kafanda hasta ruhlusun işte

Tepki alan konu sahibi hikayesine yeni detaylar ekliyor.inanmış gibi yapalım :)

Kocan dekolteye bakmiyorsa sorun yok ha kocana guvenmiyorsan çözüm kıza yüklenmek değil

Size bişeyler ispatlamak zorunda değilim.yazamadığım ama bununla ilgili bazı şeyler var.ayrıca niye yalan söyleyeyim.sizi inandırmak gibi bi çabam yok.dilediğinizi düşünün...

Tepki alıp almamak umrumda bile değil.sadece bunda bişey yok abartmışsın gibi yorumlar alınca rahatlıyorum o kadar..

Senin koskançlığın yüzünden işinden olacak kız
Evde otur kur kur dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…