- 20 Kasım 2016
- 89
- 34
- 3
- Konu Sahibi lolita1234
-
Pes artik bence size... Ben sizin esinize de uzulmedim sadece kizdim. Bu kadar aile islerinizi oturup kizla konusacak kadar olayı nasil buyutmenize izin vermis. Ve bence siz gidin bir tedavi alin. Is yerinde 20 yıldır calisiyorum. Bu kadar kucuk bir sey icin kizin yerini degistirtmeniz falan bence normal degil. Ayrica bence siz calismayin maazallah ya biri elini sizin omuzunuza koyarsa adiniz cikar ne bileyim ortada kalirsiniz da kocaniz zaten sizi bosamali da... Bir de isten atilirsiniz falannn.
Kızla konuşmadım.o kim ki gidip konuşayım.yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapın lütfen
Kız loliş ne kıskaniyorsun sen bir loliyasın oysa ki
Tabi o kim ki sadece 1 yıldır aklındaKızla konuşmadım.o kim ki gidip konuşayım.yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapın lütfen
Zaten sen konusmuyorsun da kocan bu kucucuk olayi buyuterek olayi anlatiyor. Ailevi islerinizi uluorta ya dokmussunuz. Ben disaridan dinlesem nasil basiretsiz bir adam derim bu ve boyle bir amirle calismakda istemem. Kizin yerinde olsam "Siz haddinizi bilin der" ve esinizin yaninda calismazdim.Kızla konuşmadım.o kim ki gidip konuşayım.yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapın lütfen
Ya bacım yapma yeni bandan çıktımKadın yedi sayfadır alıntı yapmayı beceremedi. Yazık, kimin karısıysa
Kadın yedi sayfadır alıntı yapmayı beceremedi. Yazık, kimin karısıysa
Evt cidden çok kaliteli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?