BU DURUM BENi AŞIRı ÜZÜYOR☹️

Pes artik bence size... Ben sizin esinize de uzulmedim sadece kizdim. Bu kadar aile islerinizi oturup kizla konusacak kadar olayı nasil buyutmenize izin vermis. Ve bence siz gidin bir tedavi alin. Is yerinde 20 yıldır calisiyorum. Bu kadar kucuk bir sey icin kizin yerini degistirtmeniz falan bence normal degil. Ayrica bence siz calismayin maazallah ya biri elini sizin omuzunuza koyarsa adiniz cikar ne bileyim ortada kalirsiniz da kocaniz zaten sizi bosamali da... Bir de isten atilirsiniz falannn.

Kızla konuşmadım.o kim ki gidip konuşayım.yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yapın lütfen
Zaten sen konusmuyorsun da kocan bu kucucuk olayi buyuterek olayi anlatiyor. Ailevi islerinizi uluorta ya dokmussunuz. Ben disaridan dinlesem nasil basiretsiz bir adam derim bu ve boyle bir amirle calismakda istemem. Kizin yerinde olsam "Siz haddinizi bilin der" ve esinizin yaninda calismazdim.

ben olsam eşimin o kadını uyarmasını istemezdim çok amatörce bi hareket bana göre. daha sakin hareket ederdim. hele iş yerini değişmesi falan çok büyümüş olay ya.. biraz kendinize güvenin rahat olun
eşinizi 1 kez ciddi bi şekilde uyarmanız yeterdi ya da sorup geçmeniz

Evt cidden çok kaliteli..

Evet kaliteli,dekolteli,güzel,alımlı ve fotoğraf çektirirken senin minnak kocanın omzuna o kirli ellerini koymuş

Yeni yıla girerken şaka gibisin Allah sabır versin önce kocana sonra senin ve onun çevresindeki tüm kadınlar başta olmak üzere bütün insanlara

Sana kıskançlıktan uzak normal bir hayat diliyorum.

Lütfen alıntı yapmak için uğraşma gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…