Bu durum canımı sıkıyor?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Kızlar merhaba, birkaç gündür bir şeyler kafamı kurcalayıp duruyor. Erkek arkadaşım şu an atanmayı bekliyor işi yok. Antalyada yaşıyor ve kendisi otelde bellboy olarak çalışmayı düşünüyordu işi yok cünkü şu an, biraz da nişan için para biriktiririm dedi. Ben normalde kıskanırım ama onu desteklemek istedim bu konuda, normalde benim yanıma gelip iş bakacaktı ama dediğine göre bellboylukta bahşiş olduğu için iyi para kazanırım dedi, başvurduğu otel de Antalya’da beş yıldızlı bir aile oteliydi. Ama sanırım torpil dönüyormuş, olmayabilir onun yakınlarında bi otel daha var dedi, oraya da başvurucam dedi. O oteli de az çok biliyorum böyle aile oteli değil, bebek veya çocukları da kabul etmiyorlarmış, gece gündüz çeşit çeşit partilerin ve partilerde ağırlıklı olarak kadın dansçıların olduğu bir otel. Erkek arkadaşıma da o otel iyi değil orda çalışma bana sorarsan dedim ama, nolcak boşver ben işimi yapıcam zaten çok yorgun olurum gider dinlenirim yani falan dedi. Ama yinede bilmiyorum kıskanıyorum, aile oteli olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum, erkek arkadaşıma güveniyorum ama kendime engel olamıyorum kıskanıyorum. Oradaki partilere falan katılmasını istemiyorum ama bir yandan işine de engel olmak istemiyorum napıcam bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Tam gaz onu desteklesem mi çalışması için?

Partilemeye gitmiyor ki iş icin gidiyor sevgili kisisi..Destekleyin baktiniz hal hareketlerinde degisim var gidisatta..akıyor alemlere ya da akacak gibi..o zaman

Partilemeye gitmiyor ki iş icin gidiyor sevgili kisisi..Destekleyin baktiniz hal hareketlerinde degisim var gidisatta..akıyor alemlere ya da akacak gibi..o zaman
Ya evet iş için gidiyor ama keşke daha normal bir otel olsaydı. Otelin girişinde bile bisürü kadın çalışan çeşitli kostümlerle gelenleri karşılıyormuş. Bu yüzden rahat değilim, ama beni seviyorsa sadece işini yapar başka bişey umrunda olmaz değil mi?

Otelde iki kadın gördü diye gözü dışarı kayacak adamı bağlasanız da uslu durmaz ki zaten
Güvenmiyorsanız bilemeyeceğim tabi ki ama
İnsan güvendiği sevgilisini de iş yerinden kıskanmaz herhalde
Doğru diyorsunuz ama otel normal bir otel değil ondan rahat değilim. Keşke böyle aile oteli falan olsaydı, yapılan partiler falan filan çok değişikmiş yani. Ama beni seviyorsa içim rahat olmalı dimi, mekanın bir önemi yoktur dimi?

Seven isine gücüne bakar tabiki kıskanclıgını belli etme esegin aklına karpuz kabugu getirmeye gerek yok akfjdkfjf

Sen daha once de sevgilinin otelde calismasiyla ilgili fikir istemistin yanlis hatirlamiyosam cogunluk bende dahil, guveniyosan karisma demisti.
Otel muhabbeti bunaltmadi mi seni?
Aklini kurcalayan biseyler varsa bitir kisa yoldan. Antalyada da sadece otel sektoru yok buyuk bi sehir sonucta. Sevgilin is icin sadece otellerle ilgileniyosa seni endiselendiriyor olabilir.
Calisma desen de erkek arkadasin dinlemeyecektir diye dusunuyorum. Ne yapacaginin kararini sen vermelisin.

ailesinin çeşitli üyeleri yıllardır otelcilik sektöründe çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim dışardan mazbut gibi görünen şehir otellerinde bile neler dönüyor bir bilseniz. hani helal tatil köyleri haricinde aile oteli diye bir şey olmadığını bilin isterim. otelcilikten bağımsız olarak sevgiliniz bir partiye katıldı ya da yarı çıplak kadın gördü diye sizi aldatacaksa siz zaten buna engel olamazsınız. yapacağı varsa yapar. önemli olan karşılıklı güvendir.

Bana göre var. Bu benim görüşüm. Kimse beni ilgilendirmez. Ama sizin ne hissettiğinizi anlıyorum. İçiniz rahat değilse ben istemiyorum diyin ve net olun ordan gelen para yi ben istemem açıkçası

Otelin normal olması önemli değil zaten sevgiliniz normal olmalı

Ama bu kadar tereddüt yolunda olmayan bi şeyler var demek bence

Farkındaysanız otelde çalışması için destekledim ama başvurduğu otelde torpil olduğu için belki çalışamayabilir diye açıklama yapmıştım yukarıda. Mevzu başvurmayı düşündüğü otelin biraz değişik olması, otelde çalışıp çalışmaması değil. Normal bi otel olsa rahatsız olmazdım.

Evli olsaniz ve esiniz calistiginiz is yerinde erkek var diye sizi ise gondermeseydi nasil hissedediniz? Kimse calisma hurriyetinden alikonanaz derdiniz eminim. Simdi ayni seyi siz yapiuorsunuz. Kendi ozguvensizliginizin bedelini sevgilinize odetiyorsunuz. Guvenmediginiz kisiyle neden berabersiniz?

Seven isine gücüne bakar tabiki kıskanclıgını belli etme esegin aklına karpuz kabugu getirmeye gerek yok akfjdkfjf
Kıskandığımı belli ettim malesef, oda işimi yapıcam zaten yorgun olurum gider dinlenirim ben o ortamları görmem dedi ama yinede kıskanıyorum

Tam tersi olsa arkadaşının tepkisi ne olur du? Ve sen ne düşünürsün bu durumda... Bence bırak çalışsın, aldatmak isteyen için yer ve zamanın önemi yok bence

İyi de ben ona çalışma demedim ki, sadece kıskandığımı söylüyorum ki çoğu kişi kıskanırdı bence böyle bir durumda

Partilere nasıl katılacak?
Kendi işini yapacak ona senin ne işin var burda demeyecekler mi? Sap sap dolanacak mı ortada ? Müşteriler rahatsız olmaz mı?
Fazla kuruyorsun.
Aynen, görevli olmayanı içeriye almazlar diye düşünüyorum

Tam tersi olsa arkadaşının tepkisi ne olur du? Ve sen ne düşünürsün bu durumda... Bence bırak çalışsın, aldatmak isteyen için yer ve zamanın önemi yok bence
Öyle mi dersiniz? Ama otelin öyle değişik olması hergün çeşitli partilerin olması ve ağırlıklı olarak partilerde kadın dansçıların olması benim kıskanmama neden oldu, ama beni seviyorsa sorun olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…