Bu durum canımı sıkıyor?

Partilere nasıl katılacak?
Kendi işini yapacak ona senin ne işin var burda demeyecekler mi? Sap sap dolanacak mı ortada ? Müşteriler rahatsız olmaz mı?
Fazla kuruyorsun.
Partilere almıyorlar mı çalışanları? Daha önce de beş yıldızlı bir aile otelinde çalışmıştı ama dediğine göre partilere girebiliyormuş çalışanlar

Bana göre var. Bu benim görüşüm. Kimse beni ilgilendirmez. Ama sizin ne hissettiğinizi anlıyorum. İçiniz rahat değilse ben istemiyorum diyin ve net olun ordan gelen para yi ben istemem açıkçası
Bende böyle düşünüyorum para biriktirmek için çalışmak istiyor ama benim içim pek rahat değil

Öyle mi dersiniz? Ama otelin öyle değişik olması hergün çeşitli partilerin olması ve ağırlıklı olarak partilerde kadın dansçıların olması benim kıskanmama neden oldu, ama beni seviyorsa sorun olmaz değil mi?
Çok abartıyorsun, otelin değişik dediğin noktası bile komik. Bahsettiğim olan neredeyse her otelde, konserde, eğlence mekanında oluyor. Arkadaşım öyle bir yerde çalışmıştı, yattıkları odanın penceresi bile yokmuş. Denize gidemiyoruz diye anlatmıştı

Kızlar merhaba, birkaç gündür bir şeyler kafamı kurcalayıp duruyor. Erkek arkadaşım şu an atanmayı bekliyor işi yok. Antalyada yaşıyor ve kendisi otelde bellboy olarak çalışmayı düşünüyordu işi yok cünkü şu an, biraz da nişan için para biriktiririm dedi. Ben normalde kıskanırım ama onu desteklemek istedim bu konuda, normalde benim yanıma gelip iş bakacaktı ama dediğine göre bellboylukta bahşiş olduğu için iyi para kazanırım dedi, başvurduğu otel de Antalya’da beş yıldızlı bir aile oteliydi. Ama sanırım torpil dönüyormuş, olmayabilir onun yakınlarında bi otel daha var dedi, oraya da başvurucam dedi. O oteli de az çok biliyorum böyle aile oteli değil, bebek veya çocukları da kabul etmiyorlarmış, gece gündüz çeşit çeşit partilerin ve partilerde ağırlıklı olarak kadın dansçıların olduğu bir otel. Erkek arkadaşıma da o otel iyi değil orda çalışma bana sorarsan dedim ama, nolcak boşver ben işimi yapıcam zaten çok yorgun olurum gider dinlenirim yani falan dedi. Ama yinede bilmiyorum kıskanıyorum, aile oteli olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum, erkek arkadaşıma güveniyorum ama kendime engel olamıyorum kıskanıyorum. Oradaki partilere falan katılmasını istemiyorum :( ama bir yandan işine de engel olmak istemiyorum napıcam bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Tam gaz onu desteklesem mi çalışması için?

Bence nişan öncesi güzel bir sınav olur 2 dansçıyla kaşı gözü oynayacak adama tekmeyi vurursunuz.

Farkındaysanız otelde çalışması için destekledim ama başvurduğu otelde torpil olduğu için belki çalışamayabilir diye açıklama yapmıştım yukarıda. Mevzu başvurmayı düşündüğü otelin biraz değişik olması, otelde çalışıp çalışmaması değil. Normal bi otel olsa rahatsız olmazdım.
Farkinda oldugum ve hatirladigim icin yazdim zaten gayet acik. Daha onceki konunda sorunun anormal bi otel degildi is icin erkek arkadasinin antalya gibi bi yerde otelde calisip calismamasiydi ve herkes burda da oldugu gibi yapacak olan her yerde yapar demisti.

Simdi sana gore anormal otel oldugu icin rahatsiz oluyorum diyorsun. Bu tamamen senin ozguven eksikligin. Sevgilin camide calismak istese sen yine kuruntu yapacaksin gibi gorunuyor. Fazla soze gerek yok.

Çok abartıyorsun, otelin değişik dediğin noktası bile komik. Bahsettiğim olan neredeyse her otelde, konserde, eğlence mekanında oluyor. Arkadaşım öyle bir yerde çalışmıştı, yattıkları odanın penceresi bile yokmuş. Denize gidemiyoruz diye anlatmıştı
Bu tarz bir otelde mi çalışmış arkadaşınız?

Çalışanları almıyorlar mı partilere? Aslında yasak ama kağıt üstünde bir yasakmış diye duymuştum. Öyle değil mi?
Sevgilin üniversite okudu ise ve eli ayağı düzgün biriyse emin ol daha önce sevişti... Sen şimdi Antalya da otel diyorsun, bence erkek arkadaşları ile bir yerlere gitmesi durumunda daha tehlikeli, bu şekilde düşünürsen eğer terk edilirsin. Güvenmek ZORUNDASIN.

Sevgilin üniversite okudu ise ve eli ayağı düzgün biriyse emin ol daha önce sevişti... Sen şimdi Antalya da otel diyorsun, bence erkek arkadaşları ile bir yerlere gitmesi durumunda daha tehlikeli, bu şekilde düşünürsen eğer terk edilirsin. Güvenmek ZORUNDASIN.
Haklısınız güvenmek zorundayım. Peki sizin fikrinizi merak ediyorum, siz olsanız benim yerimde ne yapardınız? Destekler miydiniz?

Ben karışmayı sevmem, aldatacak insan her türlü aldatır, siz çok rahatsızsanız neden illa otel diyin bahşişte ne bahşiş burası Amerika gibi bahşiş kültürü olan bir ülke değil sonuçta

Bu tarz bir otelde mi çalışmış arkadaşınız?
Bu tarz dediğin otel normal 5 yıldızlı Antalya oteli... Bahsettiğim şeyler her yerde var... Merdiven altı 5 liraya bira satan barda bile dansçı kadın, balık restoranda dansöz var arkadaşım. Bu tarz diyerek otelde tatil yapan kadınlara hakaret ediyorsun

kısı nerede calısırsa calıssın aldatma ıstegı olan heryerde bulur

200 kadının arasında tek erkek calısıp sadık olanda erkek

seref baska bırsey

ha ben sevgılıme guvenmıyorum karaktersız bırı kesın aldatır dıyorsanız zaten sorun baska otelde calısmasına gelene kadar...

aıle otellerınde de vaaz verılmıyor , orada da turlu seyler yasanıyor olabılır . dedıgım gıbı ıcınde olan herseyı yapar

Bu tarz dediğin otel normal 5 yıldızlı Antalya oteli... Bahsettiğim şeyler her yerde var... Merdiven altı 5 liraya bira satan barda bile dansçı kadın, balık restoranda dansöz var arkadaşım. Bu tarz diyerek otelde tatil yapan kadınlara hakaret ediyorsun
Hakaret mi ediyorum? Bu tarzdan kastım genelde daha fazla eğlence odaklı bir otel mi” diye düşünerek bu tarz kelimesini kullanmıştım. Konu nereye gelmiş

İyi de ben ona çalışma demedim ki, sadece kıskandığımı söylüyorum ki çoğu kişi kıskanırdı bence böyle bir durumda
ne alaka yahu
ogretım gorevlısı olsaydı sınıfın hepsı kız olsaydı ne olacaktı ?
kadın kuaforu olsaydı ?

adam ısını yapacak

sadık-yanlısı yalanı olmamıs bır ınsanı kıskanmak bence psıkolojık bır rahatsızlık.

Ben karışmayı sevmem, aldatacak insan her türlü aldatır, siz çok rahatsızsanız neden illa otel diyin bahşişte ne bahşiş burası Amerika gibi bahşiş kültürü olan bir ülke değil sonuçta
Aynısı kadın içinde geçerli...

Bende otelde yönetici konumunda çalışıyorum. Şu an Pandemiden dolayı pek çok yer kapalı ya da yasaklı olduğu için en çok iş bulma fırsatı otellerde. Restaurantlar açık saat 7’ye kadar. Yarım saat oturabiliyorsun. %50 kapasite. Sevgilin bellboy olarak çalışacak ise ve sende ona destek olacaksan hangi otel büyükse ve işlemse ona yönlendir. Bize geçenlerde resepsiyon geldi. Evimi arabamı bellboyluk yaptığım zamandaki bahşişlerimle kazandım dedi. Sevgili olun, karı koca olun kıskançlık adı altında birbirinize köstek olmayın. O seni kısıtlasa mini etek, dekolte giymeyeceksin, Facebook’ta arkadaşın bile olsa erkek takip etmeyeceksin vs.. hoşuna gider mi? İçinde varsa yapacak insan her yerde yapar.

Kızlar merhaba, birkaç gündür bir şeyler kafamı kurcalayıp duruyor. Erkek arkadaşım şu an atanmayı bekliyor işi yok. Antalyada yaşıyor ve kendisi otelde bellboy olarak çalışmayı düşünüyordu işi yok cünkü şu an, biraz da nişan için para biriktiririm dedi. Ben normalde kıskanırım ama onu desteklemek istedim bu konuda, normalde benim yanıma gelip iş bakacaktı ama dediğine göre bellboylukta bahşiş olduğu için iyi para kazanırım dedi, başvurduğu otel de Antalya’da beş yıldızlı bir aile oteliydi. Ama sanırım torpil dönüyormuş, olmayabilir onun yakınlarında bi otel daha var dedi, oraya da başvurucam dedi. O oteli de az çok biliyorum böyle aile oteli değil, bebek veya çocukları da kabul etmiyorlarmış, gece gündüz çeşit çeşit partilerin ve partilerde ağırlıklı olarak kadın dansçıların olduğu bir otel. Erkek arkadaşıma da o otel iyi değil orda çalışma bana sorarsan dedim ama, nolcak boşver ben işimi yapıcam zaten çok yorgun olurum gider dinlenirim yani falan dedi. Ama yinede bilmiyorum kıskanıyorum, aile oteli olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum, erkek arkadaşıma güveniyorum ama kendime engel olamıyorum kıskanıyorum. Oradaki partilere falan katılmasını istemiyorum :( ama bir yandan işine de engel olmak istemiyorum napıcam bilmiyorum. Ne yapsam sizce? Tam gaz onu desteklesem mi çalışması için?
Bikere şurda anlasalim sen erkek arkadasina guvensen suan bu konuyu acmazdin önce bunu kendine itiraf et kaldiki aile otelinde calisinca farkli mi olacak gozu disardaysa her turlu gozunun kayacagi kizlar gelecek ailelerin genc kizi olamazmi 🙄Bence bukadar kasma kendini birak calissin he gozu kayar gönlu kayar baskasina sende dersin verilmis sadakam varmis karaktersizmis zaten.Ve sunu unutma evli oldugundu dusun bi gun isden ayrildi ve is ariyo cocugun var bakman gereken ozmn otelde is buldu dermisin ben seni kiskaniorm yoksa cok sukur is buldu cocugumuzun rıskı geldi.Lutfen sadece kari kiz eglence olarak dusunmeyin su hayati artik karsilikli gucluyse sevginiz para kazanmak icin cabalamasinin arkasinda dur kiskaniyorum diyerek aklina partileri kizlari sokacagina Allah razi olsun bizim icin otelde yogun bi sekilde calismayi goze aliyosun de neyi cagirirsan onu yasarsin.He karakteri bozuksa ne dersen de ise yaramaz o ayri...

İyi de ben ona çalışma demedim ki, sadece kıskandığımı söylüyorum ki çoğu kişi kıskanırdı bence böyle bir durumda
Hayir cogu kisi kiskanmaz. Sadece ozguvensiz insanlar boyledir. Calisma dememis olabilirsiniz ama orada calisma, istemiyorum demissiniz. Aldatma kapasitesi olan insani nereye koyarsaniz koyun yine aldatir. Onu engelleyerek olmaz bu is. Sevgilize guveniyorsaniz, sizin genel olarak bir guven problemiz var demektir. Yani kiminle beraber olursaniz olun guvenmeyeceksiniz demektir. Ya gecmiste bu tip birsey yasadiniz ya da etrafinizda bu tip birsey yasayan birine sahit oldunuz veya ozguveniniz yok.

Hakaret mi ediyorum? Bu tarzdan kastım genelde daha fazla eğlence odaklı bir otel mi” diye düşünerek bu tarz kelimesini kullanmıştım. Konu nereye gelmiş
Öyle bir izah ettiniz ki sanki fuhuş yuvası... Kadınlar oraya Türk erkekleri ile sevişmeye değil eğlenmeye gidiyor.

Back
X