Bu durum nasil asilabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdim aralarda, destek olmadilar.. Engel olmadilar ama destek de olmadilar..

Hayir yanlis anladiniz kusurmus gibi anlatmiyor asla, sadece durustce anlatmis ailem bu sekilde benim diye.. Zaten onun korkusu kendisinin ve ailesinin ezilmesi..
Anlatmamalıydı çünkü karşı taraf bunu öyle anlamaz. Bu konuda yanlış yapmış malesef

Bence konu sahibi anne baba için yobaz, kara cahil demiyor sadece evlatlarıyla aynı yaşam perspektifine sahip değiller demek istiyor.

Hayir para gonderdiler konu o degil, manevi destekten bahsediyorum.. Yani oku diye hicbir zaman demediler, okumasan da olur gibi davrandilar..
Konu tam olarak bu eğitime önem vermedikleri halde çocuklarına maddi destek vermişler hangimizin ailesi dörtdörtlük ya iyi aile buldum diye kendi ailesini ezik görmüş lütfen kabul edin kendi saygı duymadığı ailesine kimden saygı bekliyor ayrıca o kişiyle evlenip boşanırsa yine o kültürsüz bulduğu ailesine dönecek

Arkadaşlarınızın dertleri sizi ne kadar çok geriyor böyle...

Bir gün kendinizi yazarak ifade edebileceğinize inanıyorum ama ben hala...

Son olarak allah akıl fikir versin, yeni nesil çok acayip...

nasil yani cikip sevgilisine benim ailem boyle diye ne anlatmis? delirmediniz herhalde abi ne alaka ya.

gercekten insan geldigi yerden utanir mi ne yasiyorsunuz siz? cok sacma ve ezikce bir hareket. ben sevgilisi olsam cok olumsuz dusunurdum ama ailesi hakkinda degil kiz hakkinda.

Arkadaşlarınızın dertleri sizi ne kadar çok geriyor böyle...

Bir gün kendinizi yazarak ifade edebileceğinize inanıyorum ama ben hala...

Son olarak allah akıl fikir versin, yeni nesil çok acayip...
bu ara forumda kultur catismasi konulari fazla diye ortaya bi harman cikarmis iste. ben nicedayse senelerdir farkli bir sey hissederim ama yine de yaziyorum belki denk gelir gercekten bu durumu yasayan biri okur diye

Siz ve bitmeyen eş dost akraba arkadaş konularınız.
Lafı ağzımdan aldın yeminle.
Bu üyenin hiç mi kendi derdi yok acaba ya?
Ben kendi dertlerimden milletin dertlerine üzülmeyi akıl edemiyorum,millet üzülüp,üstüne düşünüp,konu açıyor birde

Ergence bir bakış açısı, kaç yaşındayız demiştiniz

Diyeydin ya benim annem bankacı ama komşu dedikodusu yüzünden beni kısıtlayan zihniyeti var diye. Dışardan göründüğü gibi olmadığını anlasın bazı şeylerin

siz konu açmasanız mı,
arkadaşınızın derdini anlatmışsınız, ama ona söyleyeceğimiz şeylerden de çekiniyor gibisiniz, devamlı savunuyorsunuz onu,
savunulcak bi tarafı yok da o ayrı.. köklerini ikna eden biri arkadaşınız. sonradan görme diyeceğim de o olucak.

Arkadaşınıza söylenecek tek söz: "Bir havalar bir havalar sanırsın Ejderhası var" ...
Şimdi eğitim seviyesini bırakın da sürekli aile içi şiddet içerisinde büyümüş ve aynı pozisyondaki insanın bile böyle düşüncesi yoktur yahu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…