Bu durum nasil asilabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

%100000000
Kız basbayağı kompleksli. Bir kültürdür diye tutturmuş gidiyor konu, insan insandır kardeşim bu kadar ayrıma gerek var mı? Ezik olmasa bu kadar kafasında kurmazdı, adamla evleneceksin de o da gelip aileni küçümseyecek de.. ölme eşeğim ölme. Madem karşıdaki adam da bu kadar kültürlü! bir zahmet ailesiyle değil kızla evlendiğini idrak etsin.

Öfff deli oluyorum böyle konulara,Türk ailelerinin neredeyse %80'lik bir kısımı Anadolu'dan,köylerden falan göç etme %20 civarı kısım da kendini Beyaz Türk ve soylu olarak tanımlayan bir kitleden oluşuyor.Kim kime neyi ispat etmeye çalışıyor anlamıyorum.Böylesi senaryolar ya eski Yeşilçam Türk filmlerinde ya da Hint dizilerinde oluyor.Baydı bu konular artık.

Arkadaşınız , bu konuyla ilgili fikir almak istiyorsa neden siteye üye olup konuyu kendisi anlatmıyor ?

Neden arada bir anlatıcıya ihtiyaç var ?

Kendisi bile ailesini beğenmiyor ki karşı tarafa kabul ettirme çabasına girmiş hatta kabul etsinler diye alttan alması gerektiğini düşünmüş. ( Ailesinin durumunu anlatmak nasıl oluyorsa artık.)

Ne kadar ezikçe.

Benim babam teknisyen memur annem muhasebeci ama çalışmamış. Köyümüz var ama ben şehirde büyüdüm.

Kv kp köyde doğmuş büyümüş hala orada yaşıyorlar. Eşim de köyde büyümüş.

İkimiz meslektaşız. Sevgiliyken karşıma gelip de böyle muhabbetler etse ayrılırdım ondan.

Arkadasiniz kendi ailesini kuçumsuyor onlardan utaniyor anladigım kadariyla..imsanları oldukları gibi kabul etmemek çok cahilce bir davranis dolayisiyla arkadasiniz kültürlü değil olmamiş yani. Eğer erkek arkadasi ve ailesi gerçekten kultürlu ise arkadasinizin ailesini severler samimi bulurlar. Ama arkadasinızın ailesinden utaniyir olması kötü. Erkek arkadasina bunu bir problem olmasin diye anlatmiş resmen. İnsan bunu neden yaparki utanmasa

Arkadaşınız , bu konuyla ilgili fikir almak istiyorsa neden siteye üye olup konuyu kendisi anlatmıyor ?

Neden arada bir anlatıcıya ihtiyaç var ?
Arkadaşın buraya konu edildiğinden haberi bile yoktur muhtemelen.

Hatta öyle bir arkadaş bile olmayabilir.

Pek de kendini eğitmiş gibi gözükmüyor arkadaşınız?

Ailem ne olursa olsun elin adamına beni doğurup büyüten insanların kültürüyle ilgili neyin açıklamasını yapacağım ne münasebet kim ki o?

Iyi egitim almış ama kafa yapısını değiştirememiş arkadaşınız.

Kız bu arada bu arkadaş sen olmayasın asdfgh

O ulaştığı kültür seviyesine çıkarken annesinin babasının ona verdiği sadece o ilk iki senelerini bile bir bilseydi şimdi onlardan utanmazdi.

8 sayfa bdv konusu mu olur diye şaşıranlar için , torarikar ın bdv konuları :

İlişkiler , Duygular , Hayatın içinden konuları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…