bu durum nasil gececek

Aylin01aylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
6
0
36
Ankara
arkadaslar meraba aslinda yeni bir konu degil ama benim icin cok zor bi durum esim beni internetten aldatti en azindan ben sadece sanal olani ni gordum cok yalvardi bi daha asla diye bende affettim ama guven gitmesi ne zor biseymis gozumu her kapadigimda o yazilar geliyor onume cok zor bi durumdayim cocuklarim icin dedim ama bi daha olursa ki daha once bunun cok hafifini yakalamistim yine oda yine cok yalvarmisti ama simdi isin ciddiyetinin farkinda dir diye dusunuyorum en azindan oyle hissetmek istedigim icin mi bilmiyorum ,kimseye soylemedim ilkdefa buraya yaziyorum ve cok bunaldim unutmak istiyorum ama olmuyor bi daha seni asla uzmiyecem dedi senden baska hic olmayacak dedi dedide dedi ... bu son yakaladiklarimin her ikiside is yerinden ama simdi ayni yerde calismiyorlar su son yazistigi oglumu bile biliyor ben onu gormedim ama mutlaka benide biliyor oyle mesajlar atmiski ,benimkide hemen kapmis yemi ama ona kizmiyorm hata benimkinde onun kaybedecek biseyi yok olanlar dusunsun dimi sadece dertlesmek istedim belkide yalniz olmadigimi hissetmek istedim

kaç kişiyle kaç defa yakalayıp affettin sen bunu? hem kişiler tanıdıksa bu sanal olduğu anlamına gelmiyorki. yazışmalarda neler var

1. değil 2 ve son hiç olmayacak.
sen yakalarsın o yalvarır sen affedersin o yine sana ihanetlerin sayısını saydırır.
iyi bir dersi hak ediyor bence.
ya da sen alışmalısın bu duruma.

İnternet de bile olsa eşiniz sizi zihnen aldatmaya yatkın gözüküyor ki zaten bence geriside boşşşş..............

Keske hemen affetmeyip biraz akıllansın diye cocuklarınızla beraber bi yere gitseydiniz annenizin evi gibi..
İnsallah pisman olmustur ama bunların sonu gelmez diye düsünüyorum ,, inşallah yanılırım :S

canım konuyu bence eşi ve eşinin ailesi bölümüne aç orda daha çok arkdaş görür allah yardıncın olsun güven mselesini end erinden yaşayan biri olaraktan seni çok iyi anlıyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun zor anlarımızda inşallah

Cevaplariniz icin tesekkurler benim durumum biraz farkli su an yurt disin dayim ailemden uzaktayim gecici sure ile burdayiz tabi donmek istedim derhal biletleri degistir dedim Yok dedi sizi asla birakamam dedi vs Direk bosanma dilekcesi vericem dedim ama gondermedi bizi suan sartli beraberiz eger en ufak birseyini yakalarsam bitecegini biliyor umit ediyorum tekrarlamaz ve ailemin su durumda uzulmesini istemiyorum cunki esimide cok seviyorlar Boyle bir seyi duyarlarsa cok uzulurler sadece Buraya doktum icimi

ailenin üzülmesimi önemli senin acı çekmenmi sen içine atıp duracaksın sonucu sonradan daha kötü üzülecekler ailen gerçi demesi kolay çocuk olunca bir anda bırakamıyosun seni anlıyorum allah yardımcın olsun

''ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin''
yani ya içine sindireceksin bu durumu,sabredeceksin (kii kaç defa yapmış nasıl dayanırsın bilemiyorum..)
ya da bırakıp gideceksin canım..
başka bi alternatif yok hani....

Siz sanal olan kismini yakalamissiniz ama sanal degilki , gercekde tanidi biriyle yazismasini yakalamissiniz.
Ne yaziiki bende diger arkadaslar gibi tekrari olacagini umuyorum.
En azindan adamin bi özürünle aff edmicektiniz bence o sizin ciddiyetinizi daha anlamamisdir.

Umarim bi daha olmaz....

bende aldatıldım çocuklarım için bir şans verdim nasıl bir ruh halinde olduğunu çok iyi biliyorum.inşallah eşin gerçekten pişman olmuştur hatasını tekrarlamaz canım.ben kendim için de bunu umut ediyorum Allah yardımcımız olsun kocalarımıza da akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…