benim eşimde bakıyor kaç kere bakılmıcak dedim klavyeyi kafana geçiririm dedim bende bi eksiklikmi var dedim hayır diyor peki ne zevk alıyorsun diyorum alışkanlık diyor ağladım seni terkederim dedim söz verdi ama gene yapıyor yani ben bi çözüm bulamadım önceden pcyi kontrol ederdim nerelere bakmış diye artık bende bıktım nereye bakarsa baksın diyorum
kısacası ya boşanacağım bu sebepten yada vazgeçmiyor
ya bu dveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin durumu
arkadaşlar ben şöyle fena yapardım ben şunu yapardım diyen arkadaşlar bir çözüm varsa getirin uygulayalım hiç olmazsa bende kurtulmuş olurum bu dertten önerilerinizi bekleriz
vazgeçilmezim ben normal oldugunu söylemedim.Buradaki ayan arkadaşlara soruyorum.Ben çook kıskanç biriyim yersiz kıskançlık mı yapıyorum hani şu erkeklerin fıtratında vardır gibi bir durum mu bu yoksa gercekten sadece ben mi yaşıyorum diye soruyorum.Normal karşılamadıgım için bu kadr üzülüp sinirleniyorum ve sevdiğim için eşimi bunu problem olarak görüyorum yoksa bana ne ne yaparsa yapsın.
Purplemcim inş ben bir yol bulurum.Şuanda tek yaptıgım şey elimi çektim üzerinden hala yaptıgını biliyorum rahatsızlıgımı da belirttim ama seks başkaymış o başkaymış iyi ozaman hayatında bundan sonra seks yok sana iyi çalışmalar diyip tavrımı koydum madem o kdar zevkli bekarlık günlerine geri dönmüş oldu.Bakalım hayırlısı umarım iyi bir sonuç verir
hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım
ıyı de bu konu erkeklerde bır saplantı, bır otomobıl, bır futbol olayı kadar bagımlılar. bunun sevgıyle, karısıyle, aşık olmasıyla alakalı bır durumu yok. alışmışlar bakmaya. oraya o kadınların bıryerlerıne bakmak ıçın gırmıyorlar, yenı şeyler ögrenmek hayal gucunu tazelemek ıçın bakıyorlar. erkek mılletı buna bagımlı bayanlar sızınle alakalı bır durum yok.
bence onları ayıplamak yerıne beraber ızleyebılır, onu kuçuk duşurmeden yavaş yavaş sogutabılırsınız.
bana göre de ayıplanacak bır durum yok. bayanlar da hoşlanabılır bu tarz fantezılerden. kendınızı kasmayın derım. evlılıkte ayıp olmaz. köşeye sıkıştırmayın eşlerınızı. yasak olan cezbeder cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?