22Yaşları kaç?
22Yaşları kaç ?
Yani ikisi şuan aynı üniversitede okuyor kardeşim onun ortamını vs. Biliyor takip ettiği erkekler de o üniden tanımadığı erkekler farklı fakültelerden. Hani arkadaşı olsa zaten bişey demez, o yapıda bir insan değil ama başka erkekler olunca rahatsız olduBence bir insan bir erkekle ciddi düşünüyorsa otomatik olarak başka erkekler için kör oluyor. Bana göre kimi beğendiğine de bağlı. Mesela kıvanç tatli tuğ olsa neyse, ama elalemin erkeği ise sorun olur.
Evet olabilir,hiç bu açıdan düşünmemiştikBelki karsı taraf bu belirsizlikten şikayetcidir ve o yüzden böyle davranıyordur ? Bu da bir ihtimal
Tamam da öyle bir durum yok ki ortada? Begenilen fotolar o erkeklerin bizzat selfieleri. Hem sanal da neticede iki insanın karşılıklı etkileşimi değil mi? Sonuçta gerçek insanlar kullanıyor sanal alemi. Ben kendime adıma konusuyorum, o kadar hafife almam sanalı çünkü günümüzde aldatma ve o tarz şeylerin çoğu sanalda başlıyor ne yazikkiSosyal medyada beğeni dediğiniz şeyi, çok mu ciddiye alıyorsunuz?
Hayvan ve doğa fotoğrafları da beğeniliyor, yemek ve mekan da.
Yani tanımadığı bir erkeğe ‘like’ atması, adamı fiziken beğenmesini değil, ortamı, fotoğrafı, yaptığı şeyi vs, bir sürü sonucu beğenmesi demektir.
Kadınlar erkekler gibi meme ve popo görünce ağzının suyu akan cins değil.
Bak kendin söylüyorsun "iş arkadaşı" diye. Tanıdık olsa kardeşim niye rahatsız olsun. Biz öyle yobaz insanlar değiliz. Rahat olun.Yobaz misiniz begensin sizene kardesinize ne? Sahibi misiniz? Benim annem babam evli annem is arkadaslarinin resmini begenir babam tek laf etmez nedir yani resim begenince noluyo kimsenin kimseye nikahina almadan karisma hakki yok
Ben karışmıyorum. Kardeşim fikirimi sordu. Fikrimi beyan ettim. Burda sadece düşüncem hakkında size de danışmak istedim. Zira benim kimsenin işine karışma gibi bir huyum yokturben hep merak etmısımdır ınsanlar yakınlarının ısıne nıye bukadar cok karısır dıye
Günde 30 dan fazla fotoğraf beğenirim.Tamam da öyle bir durum yok ki ortada? Begenilen fotolar o erkeklerin bizzat selfieleri. Hem sanal da neticede iki insanın karşılıklı etkileşimi değil mi? Sonuçta gerçek insanlar kullanıyor sanal alemi. Ben kendime adıma konusuyorum, o kadar hafife almam sanalı çünkü günümüzde aldatma ve o tarz şeylerin çoğu sanalda başlıyor ne yazikki
Namus davasına çevirdiğimizi nerden cikardiniz acaba? Kıza niyetini söyledi ancak kız zaman istiyorum diyor. Ama bu arada başka erkekleri de takip ediyor,ilgi gösteriyormus gibi görünüyor. Bunu ise çok normalmis gibi yansıtıyor. Ben sadece buna anlam veremedim yanlış mı dusunuyorum acaba diye fikir almak istedim ama yanlış anlaşıldım şuan22 yaşında ciddi düşünmüyordur bence erkek kardeşiniz. Niye bu kadar namus davasına çevirdiniz olayı. Eğer ciddiyse Kıza niyetini söyler, kabul ederse de böyle şeyler yapmanı istemiyorum der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?