- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 53
- 31
Babam bilmiyo is arkadaslarini....Bak kendin söylüyorsun "iş arkadaşı" diye. Tanıdık olsa kardeşim niye rahatsız olsun. Biz öyle yobaz insanlar değiliz. Rahat olun.
Anladım,saygı duyuyorumBeğenebilir bence sorun yok bende evli iki çocuk annesiyim erkeklerin paylaşımlarını zaman zaman like lerim, eşim hiçbir şey demez
Ama sorsa iş arkadaşım diyebilirBabam bilmiyo is arkadaslarini....
Aslında doğru söylüyorsun, bende sanırım bir abla olarak kardeşimi böyle görünce çok üzüldüm ve duygusallaştım. Bu çağlarda çok normal böyle gel gitlerBoşver 22 yaşında kızda 21 22 desen daha deli çağlarındalar işin ciddi boyutunu düşünemezler çünkü evlenmeleri için erken zaten. Bunu kızla konuşmadan zaten kimse bilemez belki kıskandırmak için, belki heves, yada yeni arkadaş arıyordur kendine bilemeyiz. Kardeşin sevmiştir kız o kadar divane değildir gelip geçici bunlar boşverin
Anladım, saygı duyuyorum yorumunuzaGünde 30 dan fazla fotoğraf beğenirim.
Kadın ve erkek selfieleri dahil.
Çoğu takip etmediğim kişilerdir.
Beğeni yani bu,o kadar anlam yüklemek hele de genç jenerasyonda abartılı bir durum.
Oradaki beğeni butonu, hoşlantı değil.
Adam karizmatiktir, evliyim diye beğene basmayayım mı ben şimdi, beğendim ama?
Ve ayrıca, birbirlerini sima olarak tanıyor, arkadaşlarının arkadaşları olarak biliyor da olabilirler.
Ve kardeşinizin genç bir kadının sosyal ağ hesabını bile kısıtlımaya çalışması hiç hoş değil.
Yarın bir gün evlenecek, dünya öyle dönmüyor.
Onu yapma, bunu etme, şu yanlış vs ile ne ilişki yürür, ne evlilik.
Belki kız tanıyor beğendiği insanları nereden bilebilirsiniz ki, elinizde sıralı liste yoktur herhalde tanıdığı herkesi tanımanız çok zor.Ama sorsa iş arkadaşım diyebilir
Bende oyle dusunuyorum,kardeşim kaç defa ben ciddi düşündüğünü olmayacaksa hiç devamının gelmemesi gerektiğini vs. söylemiş. Kız da biraz daha zaman diye diye aylar geçmiş. Şimdi üstüne bir de tanımadığı erkeklere beğeniler falan gelince kardeşim hepten üzüldü. Bende çok karışmak istemyrm, onu böyle üzgün görünce de icim parçalanıyorZaman isteyen biri bence sevmiyordur. Yada aklında başka biri vardır.
Kıza soruyor kim diye öyle ekledim beğendim diyor, yani dese ki ben şuradan tanıyorum vs. Kardeşim zaten bişey demez. Ben kardeşimi üzgün görünce kötü oluyorum. Yorumda yapmadim hic karışmak istemem çünkü. Sadece danışmak istedim sizlere. Ama sanırım yanlış anlaşıldımBelki kız tanıyor beğendiği insanları nereden bilebilirsiniz ki, elinizde sıralı liste yoktur herhalde tanıdığı herkesi tanımanız çok zor.
Yaşları küçük beğenirler ederler fazla büyütülmüş bir olay bence, böylesi bana uygun değil demiş kardeşiniz ilgilenmeyi kessin o kızla o zaman en mantıklısı bu olur hayat tarzları farklı belli ki
niye düşünmesin? her erkek 35'ine kadar hovarda gezecek diye bir kural yok.o yaşta baba bile olan çok insan var.22 yaşında ciddi düşünmüyordur bence erkek kardeşiniz. Niye bu kadar namus davasına çevirdiniz olayı. Eğer ciddiyse Kıza niyetini söyler, kabul ederse de böyle şeyler yapmanı istemiyorum der.
Tamam da öyle bir durum yok ki ortada? Begenilen fotolar o erkeklerin bizzat selfieleri. Hem sanal da neticede iki insanın karşılıklı etkileşimi değil mi? Sonuçta gerçek insanlar kullanıyor sanal alemi. Ben kendime adıma konusuyorum, o kadar hafife almam sanalı çünkü günümüzde aldatma ve o tarz şeylerin çoğu sanalda başlıyor ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?