Bu durum normal mi?

Boşver 22 yaşında kızda 21 22 desen daha deli çağlarındalar işin ciddi boyutunu düşünemezler çünkü evlenmeleri için erken zaten. Bunu kızla konuşmadan zaten kimse bilemez belki kıskandırmak için, belki heves, yada yeni arkadaş arıyordur kendine bilemeyiz. Kardeşin sevmiştir kız o kadar divane değildir gelip geçici bunlar boşverin

Bak kendin söylüyorsun "iş arkadaşı" diye. Tanıdık olsa kardeşim niye rahatsız olsun. Biz öyle yobaz insanlar değiliz. Rahat olun.
Babam bilmiyo is arkadaslarini....

Aslında doğru söylüyorsun, bende sanırım bir abla olarak kardeşimi böyle görünce çok üzüldüm ve duygusallaştım. Bu çağlarda çok normal böyle gel gitler

Anladım, saygı duyuyorum yorumunuza

Ama sorsa iş arkadaşım diyebilir
Belki kız tanıyor beğendiği insanları nereden bilebilirsiniz ki, elinizde sıralı liste yoktur herhalde tanıdığı herkesi tanımanız çok zor.
Yaşları küçük beğenirler ederler fazla büyütülmüş bir olay bence, böylesi bana uygun değil demiş kardeşiniz ilgilenmeyi kessin o kızla o zaman en mantıklısı bu olur hayat tarzları farklı belli ki

Zaman isteyen biri bence sevmiyordur. Yada aklında başka biri vardır.
Bende oyle dusunuyorum,kardeşim kaç defa ben ciddi düşündüğünü olmayacaksa hiç devamının gelmemesi gerektiğini vs. söylemiş. Kız da biraz daha zaman diye diye aylar geçmiş. Şimdi üstüne bir de tanımadığı erkeklere beğeniler falan gelince kardeşim hepten üzüldü. Bende çok karışmak istemyrm, onu böyle üzgün görünce de icim parçalanıyor

Kıza soruyor kim diye öyle ekledim beğendim diyor, yani dese ki ben şuradan tanıyorum vs. Kardeşim zaten bişey demez. Ben kardeşimi üzgün görünce kötü oluyorum. Yorumda yapmadim hic karışmak istemem çünkü. Sadece danışmak istedim sizlere. Ama sanırım yanlış anlaşıldım

Kiz kiskandirmaya calisiyor olabilir :)
Daha fazla 'belirti' bekliyor olabilir kardeşinizden
Seviyorsan git konuş de kardeşine

22 yaşında ciddi düşünmüyordur bence erkek kardeşiniz. Niye bu kadar namus davasına çevirdiniz olayı. Eğer ciddiyse Kıza niyetini söyler, kabul ederse de böyle şeyler yapmanı istemiyorum der.
niye düşünmesin? her erkek 35'ine kadar hovarda gezecek diye bir kural yok.o yaşta baba bile olan çok insan var.

Sosyal medyada tanımadığı kişileri takip edip likelama durumu çok yaygın bir durum. Malum takipçi kasma derdi var ya . Sanki ne oluyorsa? Özellikle ergenler arasında. Bana sorarsanız çok saçma ve de görüştüğüm kişinin böyle bir şey yapmasına asla sıcak bakmazdım.

Sosyal hesaplarım da benim özel alanım ve ben özel alanıma sadece kendi sevdiğim ve yakınım olan kişileri sokarım. Görüştüğüm kişiden de aynı şeyi beklerim. Bana normal gelmiyor tanımadığı kişileri takip eden , likelaşan insanlar. Sokakta peşime yabancı birinin takılmasından farkli hissetmiyorum.

Kırıcı yorumları ciddi almayin. Durum tam tersi olsa ve erkek başka (ayni okulda olan) kızların selfielerini beğense yorumlar belli olurdu. "kendine açık kapı bırakıyor,.. Ciddi değil, ciddi olsa dikkat eder" felan filan. Sadece yapan kız olduğu için normal olmuyor. Ayrica erkekler (kadınlar da öyle) resimlerini beğenen kızların profilini hep inceler. Yaşları genç. Kardeşinin niyeti ciddiyse ona göre kızla konuşsun. Onun inadına yapıyorsa, bence iyi bir huy değil (erkek olsun kadin olsun fark etmez). Yok onun niyeti ciddi değilse buluşmayı bıraksın

Kız, kardeşini oyalıyor. Muhtemel hayatındaki düzgün kişilerden biri ama daha iyisi çıksa muhabbeti kesecek. Arayışlarda gibi geldi kız. Kardeşin kendini üzmeden sonucu netleştirsin.

Kızın yaptığı gayet normal diyenleri görünce ben şok
Kardeşin kız olsa ve erkek arkadaşı bu hareketi yapsa "ayyy ayrılsın o çocuktan bi yol olmaz ondan baksana gözü dışardaaaaağ" denirdi ama kız yapınca fiyuvv.
Kız aralarındaki flört sevgililiğe taşınsın diye böyle bir yol izliyorsa bile çok yanlış, sırf tepki koyacak diye karakterinden ödün vermiş olur ben böyle birinin olgunluğuna güvenmem. Şahsen ben erkek kardeşinin yerinde olsam kıza "sanırım seninle hayat görüşü farklılıklarımız var. Sen tanımadığın insanları ekleyip fotolarını likelayabiliyorsun ama bu bana ters ve iletişimimize de zarar verir. İlerde bu tarz konulardan sıkıntı çekip üzülmek istemem. O yüzden yolun açık olsun." Der ve bir daha yazmazdım. Kızın yaptığı taktikse zaten kız o dakikadan sonra çabalar. Eğer taktik değilse zaten kardeşini kaybetmeyi önemsemez bile.

Daha yakışıklı coolunu bulunca bırakacak çünkü. Benim arkadaşta böyle biriyle flörtleşirken başkalarınıda değerlendirir. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…