• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum zaman zaman herkeste olur mu? Ben neden böyle davranıyorum?

Yazılanların hepsini okumadım ama belli ki psikolojin iyi değil.
1- Öncelikle bunun için profesyonel destek al. Kendin bir olmadan, bir başkasıyla iki olamazsın.
2- Başında kısa da olsa bir evlilik geçmiş. Boşanmak ölümden sonraki en büyük 2. Travmadır. Hayallerin yarım kalmış. Ama dünyanın sonu değil. Hayat devam ediyor. Bir kerelik ve çok güzel.
3- Ailenle muhafazakar, baskıcı olmaları dışında bir sorunun var mı bilmiyorum. Ama bu onları kötü yapmaz. Kendi inanışları ve seni de böylece koruduklarını düşünüyor.
4- iç dünyanı beslemeye çalış. Fuckbuddy olayını bitir. Sana bir şey kazandırmayacak. Üstelik öz benliğini yitirmene sebep olacak. Bedenin ve duygularını kirlenecek.
5- Peygamber efendimiz demiş ki “Evlilik dinin yarısıdır. Geri kalan yarısı için Allah’a gelmekten sakının.” Evlilik, doğru insanla yaptığında hayatının yükünü alır.
6- Nafile oruç tut. Dünyadaki en güçlü insanlar nefsine hakim olanlardır. Aç olduğun zaman zaten başka bir şey düşünmezsin.
Bu arada eski sevgilim tanıdığım biri olduğu için cinsellik konusunda rahatım ona güveniyorum. O an tek düşündüğüm şey zevk alabilmek. Allah'a inanıyorum ama düşüncelerim eskisi gibi değil. Diğer hayatı düşünmeden yaşıyorum. İyi bir insan değilim bunun farkındayım fakat bu hayata bir daha gelmeyeceğim, içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum şuan. Şimdiye kadar yaşadığım hiçbir cinsellikten pişman olmadım ve olmam da umarım.

Back