Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim
Evin anahtari onda yok abisi evdeymis apartmanin onune gelmis beni ariyor apartman numarasini ve dairesini ogrenmek icin acil yorumlarinizi alayim kizlar
Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yokum ve yatak odam daginik
kocana toplatsaydın
Amannnnsalla gitsin.erkenden gelseydi ya.toplardi evii.insanlik halicnm.ne takionn.seneler sonra diecenkii ne kadar sacmalamisimmmm..e esini ara toparlasin az
Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim
Evin anahtari onda yok abisi evdeymis apartmanin onune gelmis beni ariyor apartman numarasini ve dairesini ogrenmek icin acil yorumlarinizi alayim kizlar
Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek
Abisinin yanında yatak odasna bkack kadar dgl heralde
Abisi evdeymis eşinizi arayin çözümler ise
1)salonda misafir etsin onlar oturup konuşurken sizde varmis olursunuz ya da 2)esiniz ortuversin yatagin uzerini ya da
3)kitlesin kapasin odanizi..
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
abes bir durum yok, orası senin evinse onun da abisinin evi..yengem evde yok diye gelmeyecek değil ya...sen abartmışsın biraz..
Yemege geldiklerinde masa ortusunu gardrobuma koymasaydi yok ya girmez derdim de boyle bir ayrinti kafami kurcaliyo iste
Abiside evdeymiş girsin ne olcak birde ilkkez mi geliyor bilmiyor mu sizden ulaşamazsa abisini arar amac ney anlamadım ne gibi bir sakınca var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kocam mi tuvalet sifonu cekmeye usenir diyim sen anla zaten ona ulasamamis yani abisininde haberi yok geleceginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?