- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Önceden cok yaygindi bu sekilde tanismak. Sosyal medyadan ekleyerek degilde. Yürürken ya da bir yere karsilasip tanisabilirmiyiz diyen insanlar cok oluyordu.
yolda yururkende mı dıkkat etmek lazım
ya bence bunlar korkutucu arkadaslar gercekten farkında mı degılsınız
sımdı ben konu acsam desem kı yolda yuruyordum durduk yere bırı benı yolda gormus bulmus sosyal medyadan
denmezmıydı sapık bu adam nerden bulmus sızı nasıl bulmus sızı dıye
en basta sosyal medyadan es bulmayı dogru bulmamanın otesınde chat sıtelerıne en azından arkadaslık etmek ıcın en bastan bunu bılerek gırıp tanısıyor ınsanBen asla masasina gidip merhaba falan diyemem. Iyi de su an bir cok insan sosyal medya üzerinden tanismiyor mu? Internetten chat sitelerinden tanismaktan daha iyi en azinda gördük bir kere birbirimizi evet belki tuhaf olabilir ama insanlarla taniscak dogru düzgün ortamim yok ki o zaman oturup beklicem. Uzun süredir de kimse hosuma gitmemisti böyle. O yüzden adim atayim dedim
Ilk adımı atmak dan çekinirsen 33 sene daha beklersin ekle gitsin ne olacak33 yasindayim
33 yasındayım ben.onceden cok yaygındı derken :) hala hepımız aynı zamanları yasıyoruzÖnceden cok yaygindi bu sekilde tanismak. Sosyal medyadan ekleyerek degilde. Yürürken ya da bir yere karsilasip tanisabilirmiyiz diyen insanlar cok oluyordu.
33 yasındayım ben.onceden cok yaygındı derken :) hala hepımız aynı zamanları yasıyoruz
yolda yururken tanısabılır mıyız dıyebılırsınız bunda bırsey yok bende sıze bunu tavsıye ettım zaten ama bunu yapmayıp yapamayıp buna cesaretım yok deyıp ınternet uzerınden yolda gordugunuz kısıyı bulup takıp edıp arastırmak bambaska
ve yenı duzenlemeye gore sosyal medyada tanısalım mı tarzı mesajlarında tacızden sayıldıgı kabul edıldı. haberınız olsun yanı
Bir Cafede gördüğünüz insanı böyle kolay bulmanız ilginç. Ben tv de gördüğüm oyuncuyu bile bulamıyorum
Takinti derken? Bir insanda hoslanip onla tanismaya calismak mi takinti? Adam sana hayir der devam edersin ugrasmaya o zaman takinti olur.bu devirde artık erkeklerde bu derece takıntılı tavırlardan rahatsız oluyor, hatta korkuyor.
ve haklılar. bu işin kadını erkeği yok.
belki de eskaza gözü takıldı adamın. belki sadece birine benzetti. ama karşısındaki onu beğendiğini sanıp arayıp tarayıp sosyal medyasına ulaşıyor.
cıks
Yukarda yazdim arkadaslar defalarca:)dimi ya :) bende merak ettim nasıl buldunuz?
Yok takintili biri olurmusum adami arayip buldugum icinAtabilirsiniz bence kız erkek ne fark eder
Peki:)Kafede Karsi masada oturan adam beni gorup sosyal medyadan bulup eklerse ondan korkarım.
valla ben korkarımbu devirde artık erkeklerde bu derece takıntılı tavırlardan rahatsız oluyor, hatta korkuyor.
ve haklılar. bu işin kadını erkeği yok.
belki de eskaza gözü takıldı adamın. belki sadece birine benzetti. ama karşısındaki onu beğendiğini sanıp arayıp tarayıp sosyal medyasına ulaşıyor.
cıks
Takinti derken? Bir insanda hoslanip onla tanismaya calismak mi takinti? Adam sana hayir der devam edersin ugrasmaya o zaman takinti olur.
Yapici yorum yapmak istiyorsaniz o zaman saglikli tanisma yöntemlerini söyleyin?hayır bir cafede 2 dakika bakışılan biri için bunca çaba bence anlamsız bir takıntı olarak sınıflandırılır.
neyse, sizin hayatınız.
buradaki tüm konularınıza hepimiz aşinayız. dur durak bilmeden arayıştasınız. nacizane, arayışınızı bir cafedeki bakışmaya indirgemeyin derim. daha sağlıklı tanışma yöntemleri var.
Anladıgım kadarıyla bakısma Flortlesme de yok, sadece uzaktan gorup begenme var.valla ben korkarım
begenmısım cafenın resmını mesela
ordan benı goruyor hah ben bunu gormustum dıyor sosyal medyamı kurcalıyor annemlerde oldugumu tatıl ıcın geldıgımı bılecek kadar
gercekten korkarım
bu bıldıgınız gızlıce takıp edılmek aynı sey yanı
bırde eger ben kotu nıyetlıysem , bana boyle yaklasan bırı ıcın tehlıkede arz edebılırım
sosyal cevrem yok dıyenler kendı cevresını kendı olusturmak ıstemedıgınden yok...
hıc mı okul okumadın, hıc mı ıse gırmedın, hıc mı bır kursa gıtmedın, hıc mı arkadasın kuzenın yok, hıc mı bır akrabanın arkadası yok ,hıc mı etkınlıge katılmadın yahu sınemaya bıle gıtmedın mı derım
gıttıgımız her ortam market bıle sosyal ortam zaten ...
degısık geldı bana da
Tmm daha bir sey yazmadim zaten bir seyden haberi yok:)Anladıgım kadarıyla bakıma Flortlesme de yok, sadece uzaktan gorup begenme var.
Bence sakın olmakta fayda var.
tum samımıyetımle soyluyorum ınandıgınız tum degerler uzerıne yemın edebılırım gercekten ıyılıgınız ıcın konusuyorum .Yok takintili biri olurmusum adami arayip buldugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?